skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rallye Praha Revival 1.-3.4.
-> vhml 02.04.11 22:13:17: To není to co dotyčný koupil s Avií z Anglie? 

-> Tuner#2: ale to auto co jede Prahu je jiný než ty máš na fotkách a není v něm motor z RS
-> vhml: Ty píšeš poslední dobou jak v hádankách a pak to vyvrátíš. Z tohodle "Pravák je kompletně L/A, jenom pomalovaná jako LR" chápu to, že to je čisté L/A (což není, je tam spousta věcí jinak než na Áčku včetně motoru z RSy) a píšeš že je jenom pomalovaná jako LR (což je taky blbost, neb tovární L/A byli zbarvené stejně jako LR viz. moje přiložená dobová fotka 130L/A...
-> Tuner#2: to co jede tu Prahu je L/A. To co máš vyfocený ty je asi jiný auto
byli sme v radotíně, paráda, někteří si to fakt dávali, jiní jeli jak na výlet.... a daimler jak do divadla, totálně zmatenej
taky bych si zablbnul

-> vhml 02.04.11 08:30:41: Tak ono Ačko bylo pomalované jako LR kupodivu viz. foto
a jinak to L/A není, motor to má z RSa a je tam spousta odlišností, mám doma někdy fotky...

-> Pavel P.. 01.04.11 23:14:43: Pravák je kompletně L/A, jenom pomalovaná jako LR
-> Pavel P..: tak i vodehnal dorazil s moskvicem?...parada 

-> Tuner#2: taková nenápadná škodovka ale s rámem atd...

-> Pavel P.. 01.04.11 23:19:46: Ano Luky
-> Pavel P.. 01.04.11 23:18:56: Co na ní bylo zajímavého? Myslím, že jí mají kluci ze speedpra na FB.
-> Pavel P.. 01.04.11 23:18:56: Co na ní bylo zajímavého? Myslím, že jí mají kluci ze speedpra na FB.
-> FORM: mě volal Apple, já vyrážel z radotína na staromák a oni akorát frčeli do Radotína.

já strašně moc chtěl ject s kámošem páč to mam skoro u držky ale přijel mi čalouník tak to nešlo

-> Pavel P.. 01.04.11 23:19:46:
Těším se na galerii, sešly se pěkné kousky

Těším se na galerii, sešly se pěkné kousky
-> Pavel P..: Dík....... to je prostě dost rychlej tank. Teď ještě aby dojeli do cíle
.V akci je to prostě nážez, Vodehnal s tim jezdí uplně jinou stopu než ostatní

Nejaka videa by se nenasla ?
-> Pavel P..: Já právě dorazil z Radotína, hlásím příjemné pokoukání i když už byla tma.
-> Pavel P..: ked budes mat cas, tak mi posli vsetky stovky :) vdaka

-> Pavel P..: mozem poprosit kilecka na meil v plnom rozliseni ? tomo227@azet.sk 

-> Pavel P..: sory, že ti do toho lezu, ale jsme zvědav, jestli tam dorazil pekelnej moskvič a jestli takovou legendu máš nafocenou..... Prej snad ve středu do vytáhli z garáže a začali zpravovat po ráně z loňska :)
-> Fén: nasrat.. mám toho akorát dost, na staromáku jsem pěkně vymrznul

-> Pavel P..: Jako správnej svazák bys tu galerii měl udělat ještě teď. :o)
-> Pavel P.. 01.04.11 23:10:29: Super, těším se. 

Před chvilkou jsem přijel.. byl jsem v Radotíně a pak na Staromáku... pěkná podívaná
zítra zkusim udělat galerii... fotek mám hromadu

zítra zkusim udělat galerii... fotek mám hromadu
Nechtěl jsem jet,ani na čumendu,ale jedu do práce,proti mě na podvalu 130 RS Monte Carlo....asi vyrazim na kukačku)
už se těším, pojedu se juknout určitě do Lhoty a pak se uvidí 

Divácké tipy: www.ewrc.cz/ewrc/show.php
?id=16381&a...
-> Luky.: tak to bude asi lepší...ještě vytáhnu kámoše z Radotína, aby se šel mrknout.

-> Pavel P..: no tak je to start do noční etapy, tak tam nemůžeme tajtrdlíkovat v poledne
Nebo jestli chceš dřív, zajeď se podívat do učiliště v Radotíně (po levé straně když jedeš nahoru směrem k cementárně), tam bude UP

-> Luky.: trochu pozdě... nu co se dá dělat, budu tam

Dle ZÚ ve 20:30 nejspíš: www.edda.cz/mscrdovrchu/i
ndex.php?m=novinky/...