skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rallye Praha Revival 1.-3.4.
-> Luky.: v kolik se startuje z toho staromáku? abych to neprošvihnul

Nějaká aktualizace:
www.edda.cz/mscrdovrchu/i ndex.php?m=novinky/...
Slavnostní start na Staroměstském náměstí
www.edda.cz/mscrdovrchu/i ndex.php?m=novinky/...
Slavnostní start na Staroměstském náměstí

-> Petrson: přesně tak, itinerář se dostává tuším 10 minut před startem, kudy povede trať se neví. Takže se musíš soustředit na místa SS, viz Zvláštní ustanovení
-> gim 16.03.11 10:10:19: myslím, že to budou mít jen startující a to až v den konání. třeba nám Luky. poví víc
-> Luky.: bude tam někdy, nějaká mapka, kudy se pojede?
Oficiální startovka je na světě: www.edda.cz/mscrdovrchu/i
ndex.php?m=novinky/...
-> Luky.:

-> Petrson: to jó, jsem v neděli prošlápnul brzdou trubku od zadního kola, takže ještě nejsme ready 

-> Luky.: No to se nám to pěkně přiblížilo, sem si říkal jaká to bude doba a ono je to už co by dup 

Tak už májme Zvláštní ustanovení: www.edda.cz/mscrdovrchu/i
ndex.php?m=novinky/...
A téměř definitivní startovku: www.edda.cz/mscrdovrchu/i ndex.php?m=novinky/...
A téměř definitivní startovku: www.edda.cz/mscrdovrchu/i ndex.php?m=novinky/...
-> Luky.: : jasný, třeba se ani nepotkáme, uvidíme 

-> T: tož budu, ale na dlouhé vykecávání to asi nebude. Při Berounce jsme přilítli k časovce tak 4 minuty před našim časem, odjeli si úsek a zase pelášili pryč
A předpokládám, že tady to bude podobně

-> Luky.: : no super :-) Lhota je kousek a Sedlčany taky :-) tak to ja se tam ukážu :-) a jestli tam budeš, tak se zastavim na kus řeči 

-> T: zatím nejsou, kolem 10.3. by měli vydat ZÚ a tam by snad mělo být něco popsáno. Co si tak pamatuju (už jsem to někde četl), tak by se mělo jet v Sedlčanské kotlině, na letišti v Dlouhé Lhotě u Příbrami a v Hořovicích, v Radotíně v učilišti, kde bude servis a jakási základna soutěže, a nevim jestli zase ve Strašicích?! Plus ještě někde, na co jsem si nevzpoměl 

to mam kousek
jen by mě zajímaly mapy 

-> Pavel P..: ber fotak a nahradne baterky 

pojedu na kukačku... to by byl hřích tohle prošvihnout

-> Luky.: tesim sa na fotky
ak dake budu , startovka vypada fajn , a este ked kazdy druhy riadok je stara skodovka

Sice věřím, že každý správný fanda škodovek, rallye a hezkých starých aut obecně o této akci určitě dávno ví, ale protože vím, že je tady spousta lajdáků, dovolil jsem si založit toto téma
V návaznosti na úspěšnou Rallye Berounka Revival, konanou na podzim 2010 pořádá Eda Patera se svým týmem tuto akci. Té jsem se zúčastnil a bylo to super. Startovka je sice už plná, a pro spoustu aut tady by byl problém věkového omezení auta, ale přijďte se určitě podívat někam k trati. Jede tam spousta krásných aut, která u nás nebývají k vidění. A dost často je řídí nějaká ta soutěžácká legenda.
Prozatimní startovka zde: www.edda.cz/mscrdovrchu/i ndex.php?m=novinky/...
Až bude nějaké bližší info o harmonogramu, šoupnu to sem.
Kdo odsud jede? Vím o zdrubovi. Ještě někdo?

V návaznosti na úspěšnou Rallye Berounka Revival, konanou na podzim 2010 pořádá Eda Patera se svým týmem tuto akci. Té jsem se zúčastnil a bylo to super. Startovka je sice už plná, a pro spoustu aut tady by byl problém věkového omezení auta, ale přijďte se určitě podívat někam k trati. Jede tam spousta krásných aut, která u nás nebývají k vidění. A dost často je řídí nějaká ta soutěžácká legenda.
Prozatimní startovka zde: www.edda.cz/mscrdovrchu/i ndex.php?m=novinky/...
Až bude nějaké bližší info o harmonogramu, šoupnu to sem.
Kdo odsud jede? Vím o zdrubovi. Ještě někdo?