skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nordschleife
-> kpt.Budha: teď jsem to dokoukal

Až teď jsem si všimnul, že se to kreje s Běšinama. Tak to asi nic.

-> Mexican: beru. Minule jsi se vezl jako medvěd, tak tentokrát si to prohodíme 

Tam bude lidí jako ... Ale zní to lákavě. 

-> kpt.Budha 22.02.17 07:54:48: Tak to vypadá zajímavě .....

Mikrobus nemam, ale byl bych ochotný hejčkat si játra a řídit. (Ale mam jen Béčko) 

-> Luky: no řídí ten kdo nafouká nejmíň
auto bych klidně vzal, pokud nemá někdo jinej dodávku
-> kpt.Budha: to zní dobře, sice asi opravdu hromada lidí, ale o to možná více zajímavých aut

auto bych klidně vzal, pokud nemá někdo jinej dodávku

-> kpt.Budha: to zní dobře, sice asi opravdu hromada lidí, ale o to možná více zajímavých aut

To tam bude nával... Ale zase by tam k tomu mohla být nějaká akce a něco z historie, to já rád 

No byla to první akce, co na mě koukla z kalendáře, navíc 18. se tam slaví 90 let trati...
-> kpt.Budha: jako že vynechat Běšiny?
Kdo by jel? A na kolik dní? V sobotu ráno tam, v pondělí po obědě zpět? Nebo na celý závodní víkend?

Kdo by jel? A na kolik dní? V sobotu ráno tam, v pondělí po obědě zpět? Nebo na celý závodní víkend?
16.-18.6. Nürburgring Classic, 19. otevřeno :-)
-> T: jako že DRIFTOOO skrz Karusel dodávkou?
Ale jo, já jsem pro, aspoň se vejde trochu piva, poučen z posledních legend v San Marinu už vím, že karton plechovek na hlavu je málo...
PS: kdo řídíš?

Ale jo, já jsem pro, aspoň se vejde trochu piva, poučen z posledních legend v San Marinu už vím, že karton plechovek na hlavu je málo...

PS: kdo řídíš?

viděl bych to osobákem nebo dodávkou na nějaký historici
najdeme si termín a vyrazíme, ideální by bylo, kdyby ještě den na to bylo touristfahren

najdeme si termín a vyrazíme, ideální by bylo, kdyby ještě den na to bylo touristfahren

-> T 21.02.17 15:16:07: Taky letos autem asi ne, mám investice do třetí garáže a ve Feldě výměna seslí a oškrábání tlumení z podlah. Budu rád, když to do konce roku dám

-> T: To by snad lákalo aji mě. 

-> T: kam? Na Ring? Jel bych taky 

-> kpt.Budha: autama nevim, jestli někdo chce jet, ale jel bych tam na nějaký závod na noc nebo dvě :-)
-> kpt.Budha 21.02.17 07:29:00: jen co se tyce zavodnich trati?
tak me nekdy laka Elba
ale na letosek mam jinou (zatim nejvetsi) akci a to by jsi eRkem nedal, resp. by bylo skoda ho likvidovat
tak me nekdy laka Elba

ale na letosek mam jinou (zatim nejvetsi) akci a to by jsi eRkem nedal, resp. by bylo skoda ho likvidovat
-> Luky: 

Chystá se letos nějaký výlet? Erko šlape jak hodinky 

-> Tuner#2: Mazec 

-> Eidy: V UK, Německu a Rakousku bude mít v kinech premiéru 21.2.
www.auto.cz/tohle-musite- videt-chysta-film-zelenem- pekle-103365
Sosnout to půjde...
www.auto.cz/tohle-musite- videt-chysta-film-zelenem- pekle-103365
Sosnout to půjde...
-> radekp: Paráda. Ale do kin to asi nepřijde. Snad to půjde sosnout.
-> M@rtin 13.02.17 06:55:59: ja klidne... rozhodne se vyhnout Afganistanu, ale na te ceste je blbej i Pakistan

-> Jarda - zrušená registrace 12.02.17 21:33:16: To neříkám, že by mě to nelákalo, ale po ose bych tam nejel ....

-> M@rtin 20.01.17 08:54:17: to bych i jel :))) Barma, Laos, Kambodza me velmi laka a Malaysie je kousicek pod

-> kpt.Budha: No super. Zamluvil jsi to, jo? Ale to abychom vyrazili tak v únoru. 

Tak jsem byl prozkoumat potenciální nový cíl nějakého dalšího eventuálního výletu na okruh
Bohužel mi řekli, že mě tam s takovýmhle prdítkem nepustí, tak tam budeme muset dojet po ose
Jinak okruh vypadá moc pěkně, asi by se tam dalo zajímavě kroužit... a při hodinovém stintu při track day se tam honili čtyři auta, to by se mi moc líbilo někdy zažít 

Naprosto unikátní, internetem nejspíš ještě téměř neviděná fotka z Laudovy havárie. Foceno z Adenau, dole je vidět Ex-Mühle. Na mě z toho působí silná atmosféra, vemte si co se jim asi honilo hlavou...
-> Tuner#2: Za sebe musím říct, že auto krásný. Jen si nejsem jist přítlakem. 2,4 tun??? A pomíjím fakt, že přítlak se rozhodně neuvádí v Nm.
-> Eidy 17.11.16 17:57:17: Máš SZ.
-> Tuner#2: Jaký forum?
-> Eidy 17.11.16 17:50:37: Můžu se zeptat na německém fóru jak to chodí 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 17.11.16 14:55:44: Moc pěkný. Otázka za 3 bludišťáky, jak se tam příště vtírnout? 

-> Luky: Jako ten motorkář je jasnej střelec,ti kluci mají muj respekt že tam do toho jdou.. viděl jsem jich tam i pár válet .. Ale ta Cupra to taky pěkně sype,to se musí nechat 

-> MVM: na motorce bych tam nejel ani za nic
Do toho provozu, bez únikovek, na věčně špinavé trati... Jako respekt, ale je to magor 

-> MVM: tak to uz je dobrej blázinec. Na tý R6 docela psycho.
-> MVM: základ je neubírat
Jak že to říkal ten Colin o pochybnostech a plném plynu?

Jak že to říkal ten Colin o pochybnostech a plném plynu?

-> Luky 02.11.16 02:46:55: Tohle je přesně v p*deli když za nepřehlednou zatáčkou potkáš někoho kdo se "točí".. Předvídat to sice můžeš - ale kolikrát v tom provozu díky malým rozestupům a poměrně velký rychlosti s tím už nic nejde udělat. A navíc je tady krásně vidět prokletý přetáčivý smyk předokolek ´- ač by mnozí rádi tvrdili že trpí nedotáčivostí.