skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nordschleife
-> Eidy: -> M@rtin 03.06.14 13:35:28: co je to za kočár?
-> Luky: Že nedosáhne na volant a na pedály. A že je to hlučný. Tak z výměny sešlo.

-> M@rtin: hehé
Jsem ani nevěděl, že proběhla výměna strojů...
-> Eidy: co říkal Němec na posezení v Kóče?

-> Eidy: co říkal Němec na posezení v Kóče?

-> M@rtin: já si říkal, co mě na ringu chybělo 

zavítal jsem i na "tuning" u nás na Rozkoši
Kde bylo na co koukat????

Kde bylo na co koukat????
-> Eidy: No do konce tohoto týdne snad ano
-> M@rtin: Jupí, už to bude.

-> M@rtin: Mám podobné selfie u toho hliníkového Lotusu 7

-> Eidy:

-> Luky: : parádní 

-> kpt.Budha: U Tebe by mě nepřekvapilo, kdybys tam jel kvůli jedný fotce na otočku ;)
-> Luky: Super...asi se tam budu muset jet znovu vyfotit :-)
-> Luky: Není za co, moje galerie bude mí 474 obrázků z Nikona a mám ještě 34 obrázků v mobilu, když jsme s Jakubem čekali na třetí jízdu
Prozatím hotovo 138/474 a 0/34

Prozatím hotovo 138/474 a 0/34

-> Luky: Hodně pěkný.
-> Luky 30.05.14 21:40:28: Lááájk 

Dnes vytištěna fotka, formát trochu větší než A1. Moc pěkné
Díky Martinovi za ten prima oprásek
(vlastnoručně vypitá lahev od Klášterního Bocku je jen pro ilustraci velikosti, to není z tiskárny
)

(vlastnoručně vypitá lahev od Klášterního Bocku je jen pro ilustraci velikosti, to není z tiskárny

Já nevím, není to nějak příliš nahrané? Vždyť jede jak tele :-)
Fotky krasny, pocasi vypadalo solidni a zadna havarka... Koukam ze se vam to vydarilo na 1*, gratuluju a tise zavidim
-> stika87 - Maschinenführer: Jojo, víme všechno a viděli jsme několikrát
.
Jen mi vadí, že tam mají špatnej střih. Dávají tam záběry napřeskáčku. A taky tam most v Arenbergu nazvali Adenauerským. Ale jinak pecka. Zkouším tipovat místa na trati.

Jen mi vadí, že tam mají špatnej střih. Dávají tam záběry napřeskáčku. A taky tam most v Arenbergu nazvali Adenauerským. Ale jinak pecka. Zkouším tipovat místa na trati.
-> Eidy: Pak se tam jeste vratili :)
Sabine Schmitz drives a Ford Transit around the Nurburgring part 1 (series 6, episode 7)
Sabine Schmitz drives a Ford Transit around the Nurburgring part 1 (series 6, episode 7)
-> Eidy: nj ale je to s dabingom, to ako keby neboli 

-> Syny: Ber to jako zkoušku své vůle.

-> Eidy 29.05.14 14:30:10: Tyjo tak tos sem nemel davat, ted se budu muset na vsechny podivat 

V Moste uz jsem byl, tam uz asi rychleji nepojedu.
-> Eidy: To chce spíš trénovat na Ringu

-> Tuner#2: : nojo,ale je tam o něco rychleji

-> Tuner#2: Ano, bohužel jen o 10. On ten tachometr dost kecá. Je takovej optimistickej.
-> M@rtin: Tak musíš potrénovat. Nejlíp v Mostě. Nebo v Brně.
-> H.: Co myslíš že bude příště? Most? Někdy koncem října.
-> M@rtin: Tak musíš potrénovat. Nejlíp v Mostě. Nebo v Brně.

-> H.: Co myslíš že bude příště? Most? Někdy koncem října.
A kdy bude priste? Ze by na podzim?
-> Eidy 28.05.14 19:30:11: Já žil v tom, že v Mostě už jsi jezdil skoro dvě kila na cílovce. My tam jezdíme 150, tak neříkej, že jedeš jen o 10km/h rychleji?
-> M@rtin: Příště bych chtěl dát pod 11min
-> Tuner#2: Pořád a stále. Mám 2 tipy, ale je to spíš pokus.
-> MVM: Jj pane.
Ale ono kdyby to fungovalo jak má, tak by to nebyl takový problém. Chci vyřešit příčinu a ne řešit důsledek jinou špajzkou.
-> M@rtin: Taky slušný. Na rovince bych ti ujel jen o vlásek.
-> MVM: Jj pane.

-> M@rtin: Taky slušný. Na rovince bych ti ujel jen o vlásek.
Mé časy
1: 11:59
2: 11:28
3: 11:31
4: 11:34
TOP SPEED 160,78km/h ve třetím kole z Flugplatzu na Aremberg
1: 11:59
2: 11:28
3: 11:31
4: 11:34
TOP SPEED 160,78km/h ve třetím kole z Flugplatzu na Aremberg
tet sem sledoval nordschleife na discovery tak aspon nějakej pocit
Sakra kluci, vezměte mě někdy sebou... Čumím doma a kolem mě lidi jezdí okruhy.
To pro Eidyho není konkurence
. Zlatý speciály z české stodoly.

-> Eidy:
My jsme tu převodovku na Nordschleife s kolegou Eidym probírali už dříve .. žejo pane
My jsme tu převodovku na Nordschleife s kolegou Eidym probírali už dříve .. žejo pane

-> Eidy 28.05.14 11:43:41: Aha, tak to je odpověď na tu GPS od Budhy. Takže zase/pořád nějaký bug? 

-> Mantrabeach: No vidíš, to nás to vůbec nenapadlo, to by pak byla zajímavá varianta 

-> M@rtin: no třeba by ho to už potom nebavilo mu ji pořád půjčovat a dal by mu ji zadara:)
-> Syny: To jsme probírali ..... Eidy by rád, ale neví co na to Šimurda, kdyby si tak často chodil půjčovat tu 6Q sekvenci .....

-> Eidy: A co implementace 5q (6q) ? 

-> H.: Jo, protože motoru se na čtyřku něco nelíbí a nejede kam až by měl. Jinak by to mělo lítat asi o 30 víc.
Takže Tvá maximálka je těch cca 160?
-> H.: V Mostě si dojdu na maximálku v půlce cílovky a pak téměř 2x jinde. Na Nordschleife na mnoha úsecích. Je to daleko rychlejší okruh.
Eidy, je nějak možné srovnat top speed v Mostě a Nürburgringu? Kvůli volbě převodovky.
Případně ještě, není - li to tajné, aktuální výkon, hmotnost, stálý převod, nejvyšší kvalt......
Případně ještě, není - li to tajné, aktuální výkon, hmotnost, stálý převod, nejvyšší kvalt......
krásný. ta radost nejlepší