skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Želiv 2010
nemá nkědo výsledky ,jak to dopadlo vlastně? mylsim auta...přivezl někdo z virťáků něco?
-> VeTeV: Škoda, že jsi ujel tak brzo, že jsme ani nehodili řeč. Jsem nechtěl otravovat, když si měl u auta věčně plno lidu a čekal až na odpolodne.
Jináč dneska proběhla debahnizace bot a džínů, hyml, kde jsem je tak zválel?
Jináč dneska proběhla debahnizace bot a džínů, hyml, kde jsem je tak zválel?

lidi prosim nehodil by mi sem někdo velkou fotku RH rapida co byl na želivi??? kdby to šlo nějakou pěknou chtěl bych to jako tapetu na pc
dík moc :)

sraz pěkny to jo poznal jsme osobně Synyho Nwkt a Pavla.P. kterému ještě jednou děkuji za dovezené zboží
a dost už komentářů k tomu blatníku
a dost už komentářů k tomu blatníku
-> Syny: 

-> Tuner#2:
volové

-> 1560 31.05.10 17:03:25: Jo to je pravda, přitom to má pořád tu samou plechařinu co ostatní.
-> 1560: Tak zaprvé by se to objevilo hnedka v kartě auta a za druhé by to tam bylo už v sobotu večer
No a za třetí Žlutce se tohle stát přece nemůže 

Samozrejme to byl ftip :) Je to fotka eMka s identickou barvou :) Ten kdo si vsiml posunuteho zrcatka je borec :) Skutecne tam byl rozdil asi 1cm :) Jeste to slo poznat dle nespasovane kapoty :) A nehrotte to tady tolik
T2 si z vas chtel trochu vystrelit, tak sem sem tu fotku dal 

-> Tuner#2:
Ty máš prostě tu smůlu, že většina lidí považuje tvé auto za dokonalost samu, takže si nikdo ani nechce přiznat, že bys tam měl něco takového :)
Ty máš prostě tu smůlu, že většina lidí považuje tvé auto za dokonalost samu, takže si nikdo ani nechce přiznat, že bys tam měl něco takového :)
No dobrá, byl to JOKE, ale chtěl jsem kluky podržet a neprozradit to hned
Není to fotka mého auta.

Není to fotka mého auta.
No nevím,ale kdyby to byla žlutka,tak by měl jít už aspon trošku vidět blinkr
No nevím, taky se mi to nějak nezdá :)
-> david 136: proč by ti lhal i majitel?myslím, že to nemá zapotřebí

tak nekdo nas asi pekne krmi, taky se mi ted zda ze to neni zlutka podle te beskydky, kdyz srovnam fotky v profilu tady s tim tak na teto fotce by byl uz videt aspon kousek te beskydky, a taky se mi zda ze je ten lak nejakej divnej
jestli tady fakt nekdo keca i samotnej majitel zlutky tak na to seru a nema cenu tady absolutne nic komentovat
jestli tady fakt nekdo keca i samotnej majitel zlutky tak na to seru a nema cenu tady absolutne nic komentovat
-> Kapřík: ja tomu nevjeříím 

-> 105: Honza má beskydky kousíček dál aby v nich lépe viděl...
Toho sis nikdy nevšimnul na fotkách?

-> havlik: -> havlik: jo to vim ... ale jestli to zpusobuje aj korozi tak to si nebudu nechavat ani pritvrzovat tlumice (joke)
jinak kdyby to byla žlutka tak kde ma beskydku ?:D

jinak kdyby to byla žlutka tak kde ma beskydku ?:D
No tady je to jasně vidět...Honza zatřel barvou rez, a kvůli tvrdému podvozku se celá kastle začala kroutit a odlouplo se to... zhnilotina jedna

Taková mystifikace, aby to nedopadlo jak s Kirrim 

-> 105: Ne, ale pri jizde na dalnici se to slouplo...
-> 105: no způsobuje kroucení kastle tim pádem třeba následné odloupnutí laku
-> havlik: tvrdej podvozek dela korozi sloupku?
-> Tuner#2: nic proti ale ja opravdu neverim ze to je Tve auto
-> Tuner#2: nic proti ale ja opravdu neverim ze to je Tve auto
-> Tuner#2: taková zhnilotina

-> Syny: dobře ty

-> Syny: dobře ty

-> Tuner#2: Flexa s dratekem a chvile v garazi a bude to jak novy 

njn holt D1 a tvrdý podvozek dělá svoje

-> Tuner#2: verim tobe jako majitely ze to vtip neni, tak at se podari uspesne opravit
-> Syny 31.05.10 15:41:45: Tos nemusel

-> Mr_Kubas 31.05.10 15:56:53: Bohužel to vtip není 

-> havlik: 

-> havlik: tak to je fakt skaredy, myslel sem ze to auto je top, ale chapu to, na kazdym aute se neco najde, tak snad se to podari hezky spravit a nepujde to ani poznat
-> david 136: jj žlutka

-> Syny: to je tunerova zlutka? to teda cumim, dyt to neni tak davno co daval fotky tohoto mista jak to opravoval
Po ceste zpatky T2 objevil nemile prekvapeni... Inu koroze je svine... Zase bude mit co delat, uz to tam jednou opravoval...
hoši,po čem nic to je hned.myslím si že se ta potvora lekla jak projížděli ondra krupi a kapřík s laufy pak chvilku nevěděla kudy kam a než se zmátořila tak vyběhla a v tom sme jeli mi.ale naštěs tí to dopadlo ještě velmi dobře.taky se těšíme na podzimní želiv,pokud to počasí dovolí,tak moc rádi pojedeme.

-> jack51: To teda, kdybysme ho trefili předkem, čumák by byl pravděpodobně KO, a klidně by to zvířátko mohlo projít i čelním oknem, rychle sme na to jeli dost. Prostě opruz 

-> onda: -> Star LC20: Tak to máte teda slušnej zážitek :(, ještě že to odnesla jenom guma.
Letos jsem byl na Želivi poprvé a opravdu perfektní sraz, už se teším na podzimní
.

-> Star LC20:
ALe je zajímavý, že to potkalo zrovna vás, přitom jsme před vama jeli 4 a jak podotkl OndraKrupi, Kapříkovo a jeho auto není zrovna moc tiché a většina zvířat se toho bojí... Nebo že by to byl třeba zrovna důvod? Čert ví. Každopádně máte suvenýr :-D A práci navíc. Naštěstí to jsou ale jen drobnosti.
ALe je zajímavý, že to potkalo zrovna vás, přitom jsme před vama jeli 4 a jak podotkl OndraKrupi, Kapříkovo a jeho auto není zrovna moc tiché a většina zvířat se toho bojí... Nebo že by to byl třeba zrovna důvod? Čert ví. Každopádně máte suvenýr :-D A práci navíc. Naštěstí to jsou ale jen drobnosti.
-> VeTeV 30.05.10 20:23:08: Nemáš za co, jsem rád, že se Tě to líbilo.

-> Star LC20: To samý se stalo kamošovi u spotřebáku. Do dneška má obtisk parůžků v dveřích spolujezdce.
A jak jsem slíbil, galerka na světě: skoda-virt.cz/cz/.../252- zeliv-2010-jaro
A jak jsem slíbil, galerka na světě: skoda-virt.cz/cz/.../252- zeliv-2010-jaro
Kaprof 30.05.10 19:16:47 napsal:
→ Star LC20:
Jak se tohle povedlo?
Nic, prostě si jen tak jedem po silnici cca 70 mezi poli s vysokou trávou, a vtom stín zprava a rána. To blbý zvíře prostě vyběhlo na silnici zrovna když sem jel já kolem - a protože vybíhalo z pole o něco níž než silnice, tak bylo parožím v úrovni mýho podvozku.
→ Star LC20:

Nic, prostě si jen tak jedem po silnici cca 70 mezi poli s vysokou trávou, a vtom stín zprava a rána. To blbý zvíře prostě vyběhlo na silnici zrovna když sem jel já kolem - a protože vybíhalo z pole o něco níž než silnice, tak bylo parožím v úrovni mýho podvozku.
-> Bery: Neboj, příště bude hůř 

-> Bery:

sraz v pohodě,akorát už bych se mohl přestat klepat.že půjdem spát v pátek skoro až ráno a na gumu - s tím jsem počítal,ale že v sobotu budu lemtat od odpoledne,v 01:00nás vyhodi z hospody a do spacáku že zalezu někdy v půl 3. a nalitej jak dánská výprava,protože pan Krejčí našel v autě litr zelený...s tim jsem nepočítal...
jak nejsem srazový tip tak toto me dostalo - proste pohodova seslost peknych aut v prijemnem prostredi..
-> Tuner#2: dik za svezeni, kdyz jsem jel domu, tak jsem jel tu trasu co jsem jel s tebou a rikal jsem si, jak ti to pekne drzi - ty gumy asi delaji fakt hodne
diky za svezeni
-> Tuner#2: dik za svezeni, kdyz jsem jel domu, tak jsem jel tu trasu co jsem jel s tebou a rikal jsem si, jak ti to pekne drzi - ty gumy asi delaji fakt hodne

jj, To RH nádhera. Jsem vždycky u něj tak slintal, až mě mladá od něj musela pomalu tahat

Hodnocení srazu jako-> Syny 30.05.10 14:20:37: a nemusím nic dalšího psát, snad jen to, že na RHčku je spousta zajímavých věcí a zas jsme si navzájem myslím vyměnili užitečné informace.