skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Želiv 2010
-> Star LC20:
Jak se tohle povedlo?

-> Bery: jj Boda řikal

pro 1560 a ondra krupi,v kufru nic nebylo akorád věci,a v motorovém prostoru motor s nějakámi koníky,a nic jináho tan ani neschází ani nepřebývá.

-> 1560: v kufru asi nic nebude spíš v motoru
-> havlik: vývozní rapidy je měli
-> onda:
I do kufru a pod podvozek ses díval?
I do kufru a pod podvozek ses díval?
pro petr s-asi je, na silnici nebyla,sme se byly podívat a nikde nic.

-> onda: To není možné
pro petr s-ta potvora to přežila a zdrhla

-> Star LC20: Už je na pekáči?
brutalita co?to se nám stalo po cestě dom s kolegou Star Lc20

tady jen tak pro zajímavost kolo proražený parohem "zběsilé a ultra agresivní" zvěře

Foto z 10. srazu: www.skoda-zeliv.unas.cz/i
ndex.php/.../15-fotogaleri
e?f49e07c977...
-> Nwkt:
Tak příště :-D
Tak příště :-D
-> 1560: Když jsme byli u Větévkovo auta
-> Nwkt:
Přemýšlel jsem, jak navázat kontakt, ale nějak jsem se k tomu moc neměl :) Navíc jsem si nebyl 100% jistej.
Přemýšlel jsem, jak navázat kontakt, ale nějak jsem se k tomu moc neměl :) Navíc jsem si nebyl 100% jistej.
-> 1560: Hned ráno jsi stál vedle nás, koukal a nic neřikal
-> Syny:
Safra, a já se tam po tobě díval a nikde jsem tě tam neviděl. Přitom jsi, podle fotek, řekněme, nepřehlédnutelný - tedy myslím tím svým zjevem, ne váhou nebo výškou :-D
Safra, a já se tam po tobě díval a nikde jsem tě tam neviděl. Přitom jsi, podle fotek, řekněme, nepřehlédnutelný - tedy myslím tím svým zjevem, ne váhou nebo výškou :-D
-> petr s: nějakej s koncovym číslem 060 kontaktní bez výstupu na podtlak
-> Syny: tisicere diky, ani jsem nedoufal, ze by to nekdo vyfotil zblizka :)
-> petr s: taky se ti zda, ze tam chybi odpor?
-> petr s: taky se ti zda, ze tam chybi odpor?
Taky musim napsat, ze to byl jeden z nejlepsich srazu, na kterem sem kdy byl :) Poznal sem par novejch lidi zde z virtu osobne a az na to, ze me silene bolely nohy ke konci, tak super :) Domu sme dorazli asi ve 23:15 :) Jediny co me na tom srazu prislo drobet hardcore byla lukostrelba, kdy se nekdo netrefil do terce, a sip s kovanym hrotem proletel zivej plot, preletel pres ulicku, kde obcas nekdo sel a zapich se do zdi chatky cca 30cm od Nwktho Toleda
Tam nekdo jit tak ho to provrtalo jako nic... Ale to byla asi jedina takova vec kde me zatrnulo. Jinak vsecko super a v pohode :) A nejvic byl obed se spolkem Vetef, Tuner#2, Pavel P., Havlik a Nwkt
Pavlovo nasatej kvetak a havlikovho hlaska o pretahnuti byl fakt masakr
Takze priste jedu urcite znova 

Zdravím, sraz byl bezva, super lidi atd. Tímto děkuji Kapříkovi za seřízení předstihu
A ještě nafotím to proražený kolo
To se Vám bude líbit

A ještě nafotím to proražený kolo

-> onda: to ještě nafoť to stojí za to..
pro 1560 a aplle-jj ale na štěstí to odneslo zadní kolo,apollu nic není a ta pneu je teda na odpis proražení z boku paružkem kterej trčel ze středu vzorku.a kousek prahu to odneslo.

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
Co máš z toho, my jsme také potkali mračna, ke všemu část posádky potkala i srnku :)
Co máš z toho, my jsme také potkali mračna, ke všemu část posádky potkala i srnku :)
-> havlik: co tam je za rozdělovač?
už sme taky doma, parádní sraz, počasí vyšlo na 1, jen ted cestou domu sme jeli celou cestu v prutrži mračen, ale jinak paráda
-> Alenka: to klidně valeo být nemusí...
-> Alenka: ne ne neví, možná to neví ani majitel:) A jestli ví tak to moc dobře vždy ututlal na to že je to nějakej specialní závodní objednaný přímo z německa

-> Nwkt: vidim tam napsano Valeo, tak jsem projel vsechny mozne katalogy, ale nikde nemuzu najit zadne aftermarket dily, tak jenom jestli nekdo nevi neco konkretnejsiho :)
-> Alenka: Nějaká německá závodní
Co to tam ten RH ma za civku, nezeptal se nahodou majitele nekdo?
img.skoda-virt.cz/gallery _upload/.../248_20609_3680 .jpg
img.skoda-virt.cz/gallery _upload/.../248_20609_3680 .jpg
Sraz suprovej, fotky snad nějaký vyjdou. Tady nahodím jen ochutnávku, do večera to snad spracuji...
tak nakonec sjem dojel v pořádku, nevim jak to,ale povolilo to a za celou cestu už to bylo v pohodě....ale stejně na to budu muset kouknout
jinak jsem rád, že jsem jel a seznámil se s pár lidma,jen škoda, že jsem neměl čas a jel jsem brzo domu

jinak jsem rád, že jsem jel a seznámil se s pár lidma,jen škoda, že jsem neměl čas a jel jsem brzo domu

Kroměřížská část jihomoravské sekce
dojela domů asi o půlnoci. Díky za super sraz, počasí se myslím celkem vyvedlo, jsem rád, že jsem poznal nějaké stejně postižené kolegy a doufám, že se ještě někde objevím :)

-> Nwkt: aspon nejaku ochutnavku, napriklad nejaku tu rapidu RH :)
-> matoo: Až se vyspim
takže dřív jak odpoledne nečekej

taky sme doma,sraz byl supr,naprostá spokojenost.

a fotecky budu kedy doma?
Jj super počasí, super lidi, super auta, super sraz, příště mě čekejte znova 

jsem taky doma.
Právě jsem dorazil domu... byl to prima sraz a počasí vyšlo bezvadně.

-> Star LC20: Asi 60km