skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Želiv 2010
tak ja se dohrkam s upatlanym autem a sicim strojem - pripadne na lane za Pajikem .-))
kury 28.05.10 21:44:02 napsal:
Tak máme s přítulkou naleštěný auta a zítra hurá směr
želiv
Kolik to tam máš kilometrů Tome ? Jenom mě to tak zajímá, informativně
Tak máme s přítulkou naleštěný auta a zítra hurá směr
želiv

Kolik to tam máš kilometrů Tome ? Jenom mě to tak zajímá, informativně
Tak máme s přítulkou naleštěný auta a zítra hurá směr želiv

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: tak to abych šel nabrousit brusle a najít hokejku 

-> Nwkt: 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Ne, zamrzla nádrž a bruslí na ní 

-> Nwkt: jako že prší a klouže to tam? protože v Brně je zas průtrž mračen
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Prej tam bruslí
jaký je tam počasí nevíte?
Příbram aktuálně sluníčko a jestli nebude zítra ráno nějak extra špatně,tak teda vyrážim s mojí ženuškou 

-> 1560: Ani to nevadí...
Jinak aktuálně v Plzni bouřka a prší, ale tohle do večera přejde, rozpadne se a máme na zítra snad klid.
Jinak aktuálně v Plzni bouřka a prší, ale tohle do večera přejde, rozpadne se a máme na zítra snad klid.
Spíše kolem sedmé až osmé :)
-> 1560: To není pozdě, myslím že bez problému.

Dojedu tak kolem sedmé - bude tak pozdě ještě umožněn vstup?
-> Pavel P..: odjedes kusek, zastavis, prebehnes do druheho auta, to potahnes k tomu prvemu, zas prebehnes do prveho, kusek odjedes ... 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nějak mi nejde do hlavy jak dva lidi dovezou 4 auta

-> T: lr a rapidí rodinku poznáš, jinak právě vyrážéme, slunko parí.....zatim
-> T: Tak Tě přece poznají ne? Já Tě snad ještě poznám 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: : tak jo,klidně,když už pojedu tak stejně na otočku,takže dlouho místo nezaberu
ale já Vás tam stejně neznám,takže určitě já stydlivka to píchnu někam na samotku do kouta

Jo sprinty jsou na stejném místě, na cestě lesem jsou louže, ale s tím nic neuděláme, lepší místo nemáme.
-> slimi: Sprinty se jezdí pořád na stejném místě? Jak v tomhle nečasu vypadá ta cesta lesem po dojetí sprintu?
Za stan se platí 100 Kč, stany se nepůjčují a za spaní v autě se nic neplatí.
Rozbahněné ano, ten kdo bude jezdit opatrně tak si auto neumaže....
Rozbahněné ano, ten kdo bude jezdit opatrně tak si auto neumaže....
to je prima že to je rozbahněný.... jsem to nemusel mejt a leštit

No snad se tam neutopíme v bahně
Asi se vyprdnu na mytí auta

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
Super, díky.
Super, díky.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Díky
-> 1560: u vjezdu tě odchytnou, zacáluješ a pak jsi vpuštěn, místo je na tobě, ceny si nepamatuju
-> Nwkt: přímo u toho rybníčku, vpravo od 4ky www.mapy.cz/
-> T: třeba vedle nááás
mám naleštěno,jdu se zabalit a po práci výjezd

Omluvte moji neznalost, ale... V kolik to v pátek začíná - zase ve dvě? Kolik se platí za spaní v autě? Kolik se platí za stan - mají tam na půjčení nebo si mám vzít vlastní? No, a co dělat při příjezdu - registrovat a někdo mi určí, kde mám parkovat a tak? Ty různé soutěžní akce jsou povinné? A konečně, jak se tam jede - navigaci a mapy nemaje budu asi ztracen, je místo určení nějak značené?
-> slimi: Možná blbej dotaz, ale kde ten kemp je? Na stránkách jsem to nikde nenašel
DŮLEŽITÉ INFO K 10. SRAZU!! ČTĚTE!!
Vzhledem k nepříznivému počasí, je kemp, v kterém se koná sraz celkem rozbahněný a plný louží... A proto, ten, kdo bude v kempu v průběhu srazu dělat "bordel", "hrabat", nebo se předvádět a proměňovat tak kemp v bažinu, bude bez jakékoli náhrady vyhozen ze srazu! A tím pro něj sraz skončí, bude tedy lepší, aby jste se chovali ukázněně a jezdili rozumně.
Vzhledem k nepříznivému počasí, je kemp, v kterém se koná sraz celkem rozbahněný a plný louží... A proto, ten, kdo bude v kempu v průběhu srazu dělat "bordel", "hrabat", nebo se předvádět a proměňovat tak kemp v bažinu, bude bez jakékoli náhrady vyhozen ze srazu! A tím pro něj sraz skončí, bude tedy lepší, aby jste se chovali ukázněně a jezdili rozumně.
jiank teda to zatím záleží na počasí,ale kdybych přecijen jel, vedle koho si budu moct postavit to moje vozítko?

-> slimi: : děkuji za info 

Ne jenom 250 Kč za auto, a může v něm být lidí kolik se vejde..
-> slimi: : takže auto + dva lidi 290? a nebo jen tech 250?
Vstup auto 250 Kč a když deš jen tak tak 20 Kč za osobu

pořád tady nepadnul ten vlez...to nikdo neví přesně kolik je vstup?
jiank jak tak čtu, tak je to našlapaný...musí se registrovat nebo ne?

-> Nwkt: To teda ne
Musím jet dát sprinty a mám nějáký malý dluh u Tunera

-> kury: Takže nejedeš a bude hezky 

Jsem byl na Želivi dvakrát, jednou na jaře, jednou na podzim a vždycky chcalo a byla zima
Tak už jsem si zvykl

-> stika87: no právě.... stojí to za hovno to počasí. blbá sopka.
-> Tuner#2: No nevim nevim jestli bude jako 14 posledních dní tady v kraji tak to moc příjemné nebude..snad se počasí umoudří
..

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: mi povidej jsme v ostrave meli vodu ;-)
-> stika87: no jasný
ale je to kurevskej rozdíl ta republika. na jednom konci se opaluješ na druhým povodně....

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: to udelejte jak v rusku ;-) pructe vetru desti ;-)
-> stika87: jako vim že když bude pršet tak jen někde...
Minulý týden cesta domů do Plzně a z5 do Brna tak v Plzni opalovačka a v Brně průtrž mračen.
Minulý týden cesta domů do Plzně a z5 do Brna tak v Plzni opalovačka a v Brně průtrž mračen.
-> stika87: no dneska koukam jen na blbiny, protože jsem jaksi trochu indisponován ze včerejších ohnostrojů v Brně
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: koukej na neco noirmalniho uz aspon kdyz uz plasis :)