skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
pripominam xatu-najblizsi piatok sobota nedela..
-> itchy: A ja uz pol roka poistku necalujem. Tiez len tak...

-> Tomáš SK: ja som tiez rok caloval poistku len tak
-> itchy: Ale Stano, neondi sa
Vies co sa mi teraz stalo? Davam svokrovi papiere od auta, ide robit STK a pozeram, ze chodim s poistkou na rok 2004
Tak som doma prehadzal vsetky sufliky a nasiel som este zalepenu obalku z poistovne - ono totiz moja rapidka nejazdi presne rok a teda novu poistku nepotrebovalo
Takze som mimochodom vyhodil 4tis do luftu...

-> strucy: ty si chod podpalit a nech ti aj babka pomoze
-> chooki: to si celý ty
-> itchy: podpál to
-> Mishoooo: aj tebe by sa už mohlo niečo začať kaziť nemyslíš?
-> itchy: podpál to
-> Mishoooo: aj tebe by sa už mohlo niečo začať kaziť nemyslíš?

-> itchy: tak teraz mas ty aj s durikom stafetu rozpredavania... myslim ze kazdy z nas mal tieto stavy... chce to cas... laska je laska... nepredas ju

kur.i sa mi stale auto nevidim to realne ze tam pridem na nom, tak ma to sere asi ho rozpredam prestava ma to bavit

-> strucy: cokes potreboval vymenit len tesnenie :) ale nie, mal som tazku sobotu a dneska ma cakal tazky pondelok... takze fakt som nemohol flamovat aj v nedelu...
a najväčší odpadlík je čokes , organizuje a hned prchne
-> angela: telka nikdi nepovie pravdu len si prikrášli čo potrebuje aby to bolo zaujímavé a vrušujuce a hlavne SLEDOVANOSŤ
-> Milos 12.09.05 10:10:47: teraz si sa prezradil že si vajco
-> Milos 12.09.05 10:10:47: teraz si sa prezradil že si vajco

-> DuriQ: no to máš pravdu,ale každá televize řekne jen svou pravdu,kterou chce ukázat.
-> DuriQ: ty si odpadlik, sa nesmej, ale ne, len bolo dobre aj ked si sa odpojil, kuwa vozit sa vecer po blave, hlavne za mikum v petrzalke to stoji za to
a potom zase nejaky bar ,aj ked sme mali oxranu v podobe mikuho aj tak som sa bal v tyx barox je to poslednu dobu nejake cudne

Milos: sa nevykrucaj 

-> strucy: ale ano, kedy som ja hundral ze neni dobre, mne sa pacilo vzdy
-> strucy: No dobre bolo... A ze mihal nemoze lebo pracuje... A aj tak bol...

čo je vajcá dobre bolo , nie?
-> mauceu: ale som nemislel dnes... ja dnes robim.... ale mislim HATU!!!

-> Mishoooo: Dojdi do race a odtial pojdeme aj so Strucym....

-> miku: Tak nahod kde to presne je....
inak uz by bolo dobre sa dohodnut kedy je odjezd a odkial...
inak uz by bolo dobre sa dohodnut kedy je odjezd a odkial...

-> miku: ta cesta dalej od ekoiuventy je shcneidra trnavského ale ta pred tým neviem ako sa volá
vedel by mi niekto pls povedat aka je to ulica?
-> mauceu:

-> strucy: OK. Dik.
V nedelu ti brnknem.

-> angela: nepi tolko , potom píšeš samé ...
-> chooki: a čo tak ivanka motokáry
-> mauceu: počkáš ma v rači a pojdeme spolu
-> chooki: a čo tak ivanka motokáry

-> mauceu: počkáš ma v rači a pojdeme spolu
-> DuriQ: Moze byt... To by som isiel az do Malaciek a odtial do BA? Resp. ked pridem od Malaciek, tak by som ta pockal niekde pri tej hlavnej, lebo by som zase bludil...
Kua, zlaty interfruct...

mauceu: na skratenie trasi si to mozes supnut cez babu ak ked budes sikovny tak stretnes aj bobra
a mozes sa stavit u mna ja ta potom uz navediem 

ak by niekto nevedel, tak tu je obrazok, ak mate ine navrhy tak sem s nimi...
angela: na dychovej skuske co som cital nenafukala ale kde je pravda tazko povedat 

-> mauceu: Ahojky,jak se máme?No já bych ráda přišla,ale bohužel berušce upadlo na technický rameno,tak je na opravě abude snad po neděli jezdit,jinak se pokusím udělat nějaký sraz na začátku příštího roku,ale dám o něm vědět daleko dříve aby jste se mi tu nemuseli hádat kvůli mé blbosti.Stejně co jsem slyšela o tom sraze v TN tak to byla docela kryze,páč tam zase nějaká slečna machr popíjela a pak si dělala z lidí živé kuželky.No snad už jste všichni pochopili,že se nevyplatí machrovat za volantem pod vlivem alkoholu a že to budete dodržovat.Vzpomeňte si na kaipana,ten sice nepil,ale bohužel jel moc rychle a pak takhle skončil,narada bych viděla tunery jen na pohřbu,ale hlavně na srazech.Teď si můžete všichni říkat,že jsem blbá a dávám rady,ale ničí život nestojí za to aby ho pak zničil v jedné jediné chvíli,tak na sebe dávejte pozor.Na co úpravy,když je z toho pak kulatý kus šrotu díky něčí machrovince.
-> DuriQ: Neni problem... Akoze mne je uplne jedno kam do BA pridem kedze idem z PK.
Ale prist do udolia medzi Karlovkou a Dubravkou... Mno, to by som asi nenasiel...
Mozem prist na Bajkalsku, alebo na kramare... tam sa viem dostat. Ale obavam sa ze tam by musela nejaka dobra dusa prist pre mna...

mauceu: vidis to a preto by si sa mal po BA viac popremavat 

-> chooki: Kua, keby som este vedel kde to je a kade by som sa tam dostal...
Ja BA poznám velmi malo...

-> miku: Víš že už ani nevím... Tak sme sa to snažili utajiť, ale akosi to celé prepuklo von a už sa aj hlasia všelijaký cyklisti a vozičKÁRI.

mno ak dorobim auto tak mozno pridem :) ak by to bola ta dubravko-karlovka tak by som doseu na bicykli
ked nedokoncim kar :)) a mozno by som udrel do petalov a dopetalov aj do petrzalky 

-> chooki: navhujem iny scenar............. stretneme sa pri lunaparku a ked sa zacne stmievat (teda zacnu utocit komare) kre su mimochodom v celej BA, tak si dame spanilu jazdu na nejake ine parkovisko........ tore si dohodneme operativne na mieste
dobre, tak ja napisem svoj navrh, petrzalka teda nie, lebo to je jedine miesto na SK kde ziju komare, najma v okoli lunaparku, tak napriklad by sme mohli na parkovisku v udoli medzi Karlovkou a Dubravkou, pred Ekoiuventou, este sme tam neboli, je tam dost velke parkovisko a nie je tam ani noha...neviem, tak ma to len napadlo

-> mauceu: prosimta a kedy je ten zraz-vy tuna setko robite len tak poza bucky ani to neoznamite..

-> mauceu: pracujem takze prijemnu zabavu

-> ALL: Takze este raz to opakujem keby si "nahodou" "niekto" nevsimol...
Nedela 11.09.2005 16:00 A miestoste je zatial neurcene, kedze ste nikto ziadne nenavrhol.

Nedela 11.09.2005 16:00 A miestoste je zatial neurcene, kedze ste nikto ziadne nenavrhol.

-> DuriQ: ojoooj... bobrcek je fajn.... to viem uz daaavno
Mne to skor pripadalo ze mate take spolocne skusenosti z toho isteho parciku

Mne to skor pripadalo ze mate take spolocne skusenosti z toho isteho parciku

Mishoooo: a co ty si bobri kozustek este nevyskusal 

-> mauceu: -> DuriQ: Chvapci ... sa dako vyznate

mauceu: ono zvacsa ked sulozis tak dostane kozenu ... bundu
aspon po vajca podla sposobu suloze 

-> Mishoooo: No ale ked mas kozenu bundu, tak sa da...

-> miku: neoplati sa sulozit v parciiikoch

-> miku: Tak to dame niekde v meste, lebo ja komare vobec nemusim...
vcera som bol v sade janka krala a v okoli byvaleho lunaparku a tolko komarov co tam bolo som snad este ani nezazil takze sa tam ist meetingovat nieje asi az taky dobry napad..
-> Milos: