skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
strucy: inac ten grrlll vyzera huste na tej fotke 

sep: a co to malo kostovat ? by som mu to pripadne vyzdvihol cez milosa... podla mna to bude chcet urcite zobrat lebo chcel prerabat brzdy... len uz nestihol 

-> DuriQ: :pedalova konzola,valce,posilovac plus vsechny gumove veci na repas valcu a posilovace.....me je to celkem jedno,vezme si to klidne znamy.....
mauceu: na koho narazas 

sep: ake veci ked je treba prevezmem to zaneho

-> miku: aký? ozaj máš kontakt na toho z tej chaty , dá sa ta chata rezervovať niekedy inokedy
tak kde je ten kalendar akcii?

-> Mishoooo: To som napisal skor z recesie k jednemu nemenovanemu ktory by to skor ci neskor napisal...
Ale nejmenovat a hlavne nejmenovat.

-> kuko: tak temu kur že hej
-> itchy: no čo došiel si v poho?

-> itchy: no čo došiel si v poho?
-> kuko: na tedaaaaa
-> strucy:
pozeram ze vam tam bolo celkom fajnovo
pozeram ze vam tam bolo celkom fajnovo
-> sep: sory asi som si ťa s niekim pomýlil , no šiel preč a možno ak bude pri nete odpíše ale odišiel na 3 mesiace
-> strucy: :šlo o díly na brzdy,co už....
-> sep: asi jo , ale on ti už neodpíše , už šiel preč, už tam má 130 motor a sedr karbec
-> DOOlittle: :mno to je fajn,čili mi ty věci zůstanou?
-> Mishoooo: veru hlavne tebe bolo najlepšie
-> angela: toho sa nebojím a asi neprídem
-> mauceu: veru veru škoda že si nebol , ale boli fenomenálne bublinky

-> angela: toho sa nebojím a asi neprídem
-> mauceu: veru veru škoda že si nebol , ale boli fenomenálne bublinky

-> strucy: no to je taky pravda,neboj příští rok bude sraz a dobře dopředu naplánovaný
-> mauceu: jaaaj ty pekac... mozes lutovat...
velmo dobre bolo...

velmo dobre bolo...

Skoda ze som nebol...

2 all: dobre bolo

-> ALL V nedelu okolo stvrtej sa moj rapous vyda na cestu do BA, vzhladom na to, ze je to vsetko len tak narychlo poskladane, NAJDE SA NIEKTO, kto by mi V PRIPADE NUDZE VEDEL POMOCT? Staci kontakt na niekoho, kto by bol pripadne ochotny odtiahnut auto trebars z Trnavy ci dalej (za benal a straveny cas samozrejme zaplatim). Na nete uz asi nebudem, tak ma prosim prezvonte. Diky mockrat!
-> DOOlittle: Vela stastia kamo

-> ALL: SRDECNE SA S VAMI LUCIM. ZAJTRA ODCHADZAM NA 3 MESIACE DO NEMECKA AKO PODAKTORI UZ VIETE. TAK SA MI TU OPATRUJTE A JAZDITE OPATRNE. AK SA MI PODARI TAM V TEJ PICI ZOHNAT NET TAK NAPISEM. CAUTE DETI!!!!!

-> A L L: Inak prajem krasny weekend plny zabavy...

Ja len upresnim ze ta "zdravotna picovina" je stredna zdravotna skola...
A to "dakde v/pri modre" sa vola Modra (Harmonia) a ked pojdete cez Modru stale po hlavnej az kym nepridete na koniec mesta, tak pojdete do takeho kopceka a na ked pridete na ten kopcek tak odbocite do lava. Tam je ta Harmonia a na zaziatku po lavej strane je ta zdravotna skola resp. zdravotna picovina.
A to "dakde v/pri modre" sa vola Modra (Harmonia) a ked pojdete cez Modru stale po hlavnej az kym nepridete na koniec mesta, tak pojdete do takeho kopceka a na ked pridete na ten kopcek tak odbocite do lava. Tam je ta Harmonia a na zaziatku po lavej strane je ta zdravotna skola resp. zdravotna picovina.

takze este raz: BAbraci 16:00 interfruct, PKaci 17:00 ta velka zdravotna picovina dakde v/pri modre.. pocitam ze na xate budeme okolo 17:15..btw bodla by daka hudba :)
TAK CO KAKACI KEDY SA TAM MAME STRETNUT? ASI POJDEME S MILOSOM ZO SENICE TAK KEDY TAM MAME DOJST.
-> strucy: no snad jo uz som ju dnes vetral a viezol do garage, tak drzte palce nech to konecne vyjde
-> mauceu: jaj už viem
ja to väčšinou preležím

-> strucy: Mno, niekto si da rano ISKRU (sumivy napoj s obsahom bikarbony), niekto slepaciu polievku... A niekto to len rozchodi.
Proste galvanizacie je svina...

-> mauceu: to jesť preklad do slovenčiny
-> strucy: Po skusenosti z jahod by som ti odporucal zobrat si ISKRU...

-> itchy: ideš teda rapidou?
-> angela: bol som kapámek inde , a tam kde som bol som planoval rok predtým , ato že si niekto týžden predtým niečo zmyslí, hold smola a to či som chtel či nechtel prijet je moja vec, som ti písal v sobotu ked prídem zo zrazu z TN večer prídem do senca a za to že ste už na obed boli doma ja nemôžem písalo sa že zraz je 26-28 takže to je piatok sobota nedela
ALL takže čo berete zo sebou alebo čo treba zobrať?
ALL takže čo berete zo sebou alebo čo treba zobrať?
-> strucy: No to je pravda,alesppoň je na co koukat,ale taky jsem koukala,že jsi na ten můj sraz nechtěl přijet,jsi mi drobet zklamal.

-> itchy: no vidíš dobre som ti poradil
-> strucy: ok uz som to konecne podpalil vcera, a normalne to jelo, a predtym ani fici
a kedy je ta chata

-> miku: ze pekaci...
to je supeeer!!!

mozme sa stretnut napr. pri interfructe a potom aj s PKacmi napr. pri tej zdravotnej skole co je pri modre.. napr o 4tej pri fructe a o 5tej pri zdravotnej?
-> itchy:
-> miku: no len im pripominaj lebo oni hlavy derave...
Tak a okolkej je odjazd... kde sa stretavame???

Tak a okolkej je odjazd... kde sa stretavame???
-> strucy: ja to uz mam zasebou.... uz svita na lepsie dni