skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> kuko: to nevadi , hlavne ze dojdes, co podaktori, no uvidime
-> Milos:
ja sa chystam, ale neviem ci dojdem na aute, lebo este neni hotove
ja sa chystam, ale neviem ci dojdem na aute, lebo este neni hotove
2 ALL: predavam informaciu ze
"26.8. v 18:00 a odjezd v neděli,jak kdo bude chtít. Misto : senecké jezero. Jinak no program,ten se dozvíte všichni až na místě,protože to bude překvapení."
minule som sa tu docital ze mate xut sa stretavat
takze pani kdo ide ? alebo zases nejake vyhovorky ?
"26.8. v 18:00 a odjezd v neděli,jak kdo bude chtít. Misto : senecké jezero. Jinak no program,ten se dozvíte všichni až na místě,protože to bude překvapení."
minule som sa tu docital ze mate xut sa stretavat

-> Milos:
a preco nie?
a preco nie?

-> Mishoooo: tak zisti prosim, lebo mam dojem ze s jpgckom ta posle nekam

-> kuko: a ty kdo si ?

keby mne bola daka baba daco dlzna (a nieje absolutne spatna) tak si nepytam zrovna nalepku :) ak nebude vam vadit ze klubova nalepka je na neskodovke tak mne je ukradnute ze znak skody bude na mojom medaku..
-> Mishoooo:
ak sa volaco take podari, bol by som zaujemca
ak sa volaco take podari, bol by som zaujemca
-> Milos: To sa mi teraz naskytlo... jedna baba mi je nieco dlzna a robi v reklamnej agenture... Chcel som nalepku na okno ale co ja pre vas nespravym.... sak to posli na mail v dakom jpg-cku a zistim co a ako

-> Mishoooo: ani neviem ci take nieco je, a ze sa o tom bavime uz dlhu dobu a ty az teraz ponuknes ze sa to da vytlacit ? nevim ci si sa zobudil, alebo sa naskytla takato moznost az teraz, ale fajn, len neni cas, format v akom to ma byt ? velkost a pod ???
-> miku: ty si xces dat na meda, nieco s logom skoda ?
tak ja si potom dam ten tvoj znak na auto

tak ja si potom dam ten tvoj znak na auto

Inak mozem to dat vytlacit zadara! tak ak to existuje sem s tym

btw co je s klubovymi nalepkami sme volakedy hovorili ze by som to vedel dat vytlacit ale nefiem nikde najst tie navrhy (som kukal na milosovej stranke ale nenasiel som-milos posli mi to pls)
-> Mishoooo:
dík

-> Struczy: 16-18.9 ty hlava derava!

-> miku: kedy to je?
xlapci,dufam ze na xatu myslite..
no z 1203ky urcite nie, ta ma ohv, a toto je ohc, (pekne vidiet remen na vacku v hlave), nehovoriac o uplne inom bloku, ci hlave
viac o tomto motore na : www.foltyn.cz/car/skoda15 00mb.htm
viac o tomto motore na : www.foltyn.cz/car/skoda15 00mb.htm
-> chooki: ta "1500" v tej skoduli, opticky to vezara skoro jak motor v dodavke TAZ1500, nemoze to byt z toho ?
-> chooki:
sakra skoda ze som tam nebol, kde sa zavodilo? normalne na uzavretom useku cesty? kde to bolo presne?
sakra skoda ze som tam nebol, kde sa zavodilo? normalne na uzavretom useku cesty? kde to bolo presne?
a este nieco, taka nejaka domaca stavba ci co, ale islo to fajn, ze vraj 1500ccm, 100 ps, pri vyjazde zo zatacky to pekne gumovalo :))
a najvacsie delo pretekov, 1000ka, ale s motorom pravdepodobne BMW (mal zavretu kapotu, iba co som videl z "deraveho" zad. cela :))), klasicka vlecka, suche poloosi,
fakt, ten liter lietal, zavodne BMW 1802 sa nexytalo...
fakt, ten liter lietal, zavodne BMW 1802 sa nexytalo...
ta cervena klasika 130RS, ale ta zlta je special RS so skoda OHC motorom, bud 1500, alebo 2000 (tipujem 2000ku), experimenty tovarne v 70tych rokov...
a jeho moturek...velmi pekne to slape, inak sa dost cudujem ze ma len mokre poloosi
110R, znama aj tu z webu, perfektne kola, lestene delitka :) snad si zozeniem aj ja take nieco.
tak som sa dneska vratil z peknej akcie v novom meste n. vahom, zavody hist. motoriek, usi si prisli zase na svoje :))), ale ako special guest boli aj auta, a par skodoviek, tak len hodim foto, koho by to zaujimalo, niektore boli fakt klenoty ...
-> ALL: Tak fesaci.... kdo ide na Hodokvas??? S kym skocim na pifco?

fuuuuuuuuha fuuuuuuuha fuuuuuha kvalitka jak swina zo zacitku sa mi to moc nepacilo ale cim dlhsie na to pozeram tym sa mi to viac paci aj tie zadne svetla www.vertigotuning.cz/ukaz
ky/.../index.htm
aj ja ale čo už niečo do toho došlo
-> Mishoooo: sak aj my
-> Milos: sa len vyhovarate! ja som chcel ist

-> strucy: tak som sa tesil
opekačka sa ruší

-> strucy: podivaj sa, kdo xce, tak to najde, hentake picoviny mozu hovorit akurat nejake vajciska, ktore sa furt vyhovaraju stale na neco

-> DuriQ: -> Milos: a v čiej piči ste
no kto príde pride kto nie prosiť ho nebudem , a či to je neskoro no skorej sa nedalo predtým tu skapal pes takže by to tu asi aj tak nikto nenašiel

no kto príde pride kto nie prosiť ho nebudem , a či to je neskoro no skorej sa nedalo predtým tu skapal pes takže by to tu asi aj tak nikto nenašiel

-> strucy: aj ja som v piatok mimo

chooki: co ides potesit jeho sestru 
DOOlittle: aj pica vie riadne smrdet neboj

DOOlittle: aj pica vie riadne smrdet neboj

-> strucy: tak ja by som potom dosiel...:)
-> Milos: -> DuriQ: Stale lepsie ako keby ste boli v riti. Tam je tma a smrad

-> strucy: no tez to napises skoro,
aj ja som v piatok definitivne v pici
aj ja som v piatok definitivne v pici
strucy: v piatok som definitivne v pici
all: v piatok opekačka u mňa
-> strucy: no hlavne ze v zime boli prespolny vyhukany ked bol v raci sneh... stryyyco maucou to tam zablokoval lebo zastal v kopci....

-> minno: to skôr pre tie pašteky z BA, pre mňa je to normálne par krat som tam už zapadol s firemným a zamakal som si s lopatou
-> strucy: mam aj hustejsie fotky ale nejdem ich tu davat lebo by to bol pre vas dolniakov mocny kukuc

-> Mishoooo: my sa len rehlime ked tu pride cez zimu nejaky BAk na letnych a snazi sa na tych kopcoch riadit auto a je mu do placu

-> minno: no to je fotene pred kulturakom, mam fotky aj z terchovej a tam bolo poslednú zimu snehu až až