skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> Mishoooo: Ja som bol tiez ochotny spravit nieco pre prospech vsetkych a tiez som bol najvacsi kokot. Nic si z toho nerob.

-> Milos: jak sa nemam jedovat ke su navrhy je tu moznost ich mat zadara a nie a nie sa pohnut z miesta... furt len keci o nicom! Chcel som potesit aspon tych 2,5 ludi ale ako vidim ked clovek pride s dakou ochotou v prospech nas vsetkych tak je aaj tak najvetsi kokot tak sa potom nejeduj...

-> Mishoooo: nejeduj sa, ty to furt nexapes, a mozno ti to trosku doxadza, ze
jak si napisal ze ktore xce 2,5 ludi, no tak oplati sa to alebo nie ? presne na toto narazam kamo
jak si napisal ze ktore xce 2,5 ludi, no tak oplati sa to alebo nie ? presne na toto narazam kamo
-> Milos: secko je normalne... uplnw normalne... az je to nenormalne... ale co je tu nenormalne to je pre vas asi normalne takze tak nejak... takze ja teraz nemam cas sa srat s dakymi nalepkami ktore chce cca 2,5 ludi a vobec s tym nemam skusenosti takze ak to chcete odomna tak si veeelmo dlho pockate a to uz asi ani nebude moznost to dat vytlacit takze asi tak

-> Mishoooo: misko moj ty si to poradne necitas, ja nerypem , iba odpisujem
jak som povedal , ma vyznam robit neico spolocne pre vsetkyx ??? myslim ze nema, navrh som mal aj mam, len bol robeny pre niekoho ineho , ne pre tyxto co su tu teraz
, reklamu na svoj stranku vooobec nepotrebujem co tam mam jako prezentovat ? hm
no a normalne som ti napisal a teaz ti to normalne opakujem - ked si spravis svoju nalepku , takk si ju objednam , to iste som ti napisal predtym , co je na tom nenormalne ?
jak som povedal , ma vyznam robit neico spolocne pre vsetkyx ??? myslim ze nema, navrh som mal aj mam, len bol robeny pre niekoho ineho , ne pre tyxto co su tu teraz

no a normalne som ti napisal a teaz ti to normalne opakujem - ked si spravis svoju nalepku , takk si ju objednam , to iste som ti napisal predtym , co je na tom nenormalne ?
-> Milos: tebe nevykam .. to uz patri vsetkym...! a ze ty mas take keci... len furt frfles a skutek utek... Kurva ked mam ten navrh tak ho poslem a nebudem tu traposit a este budes drzkovat ze kde su tie nalepky.
Kurna sak to mala byt reklama na tvoj veb tak som myslel ze si ten navrh pripravis tak ako kazdy spravca vebu ale nechajme to tak... mozno casom nieco take podniknem urobim si nalepku podla vlastnych predstav a ked ju niekdo bude chcet tak bude a ked nie tak nikomu nebudem vnucovat.
Ty uz vazne nemas co robit a len rypes a rypes... sak sa pozri kedy si sem dal daky normalny neprovokatyvny, nepodrazdeny prispevok... ale vazne!
Kurna sak to mala byt reklama na tvoj veb tak som myslel ze si ten navrh pripravis tak ako kazdy spravca vebu ale nechajme to tak... mozno casom nieco take podniknem urobim si nalepku podla vlastnych predstav a ked ju niekdo bude chcet tak bude a ked nie tak nikomu nebudem vnucovat.
Ty uz vazne nemas co robit a len rypes a rypes... sak sa pozri kedy si sem dal daky normalny neprovokatyvny, nepodrazdeny prispevok... ale vazne!

->neschopny Ja som to vedel....
-> Mishoooo: jak aj ja nexapem zmysel celeho tohoto vlakna ze, ?
a mne nemusis vykat
a mne nemusis vykat

-> Milos: ja vas uz vazne nechapem... ze ja som vobec nieco vravel... sorry

-> kaftan: nalep, no moj ty , tak to radsej predam auto jak nalepit si nan nieco take
-> kaftan: Na ktore auto? Rapid 136, 110R, Favo ? Lebo ty uz si ich chcel pokupit tolko ze stracam prehlad.

all: ja si na auto asi nalepim tuningklub.sk lebo len hadate ako male deti

-> DuriQ: hm to mi vime, teda, dobre napis to, miso uz urcite na to zabudol ze si take nieco povedal kedysi
->neschopny: ... lebo si NESCHOPNY

-> neschopny: Ved vymysli nieco aj ty. Vlastne ty nemozes....

-> Mishoooo: zabudni,
spravte si nieco vy, mozno si potom nejake objednam
1-nema to vobec zmysel
2-vajco si na auto lepit teda nebudem
a aj ked tu nieco clovek napise, takje hned kokot,
panove, tu to stoji, no sak viete
spravte si nieco vy, mozno si potom nejake objednam
1-nema to vobec zmysel
2-vajco si na auto lepit teda nebudem
a aj ked tu nieco clovek napise, takje hned kokot,
panove, tu to stoji, no sak viete

-> Milos: Sak sda uz rozhyb si mal dake navrhy tak to sem hod nech sa mame o com hadat nie?

-> Milos: dajme tomu.. alebo tam daj vajcoooo

-> Mishoooo: a co si tam dame jaky motiv ?, "klub nemam na to" alebo "podrazdeni" alebo co ?
-> strucy: vynimocne s tebou musim suhlasit

-> Milos: Ty mvajco vajcovite!!! budu ked mi uz konecne posles na mail tie navrhy v akomkolvek formate!!!

-> miku:

-> Mishoooo: kedy budu uz tie klubove nalepky ???????????
-> mauceu: jediný kto okolo toho pičuje si ty
deti,znova pripominam xatu-16. 17. 18. september-nieze niekto bude kecat ze o tom nevedel a tak..
-> Mishoooo: To mi vieme ze sa usmievas. Nemusis ani smajla davat. -> strucy: Ohladne toho zrazu. Ja (resp. Milos) len sprostredkuvame info ktore sme dostali. Za ten termin nemozem a ani som ho nevyberal. Dozvedel som sa datum a dal som vam ho vediet. Co je na tom take zle ked vsetci okolo toho len picujete? To dokaze kazdy.
-> Mishoooo: že mám pravdu vajco
-> strucy:

-> Milos: proste mi to tak pripadá, a zvlášť o tom zraze a niektoré reakcie na to
-> strucy: ale mirecku , uzaj ty

-> DuriQ: no pozerám že tu poniektorým začína pripekať od tých mrakov na oblohe

uz ste jak maly hosani odvedla sa tu jebete kdo bude mat najviac prispevkov ...

-> DuriQ: no pozerám že zachvílu tu bude 3000 tak čo vy nato?
-> Peto85: To uz daaaavno...

tu to fakt skapalo

-> DuriQ: si fajnový ako kožka na ...

-> Tomáš SK: no ja idem v piatok navečer okolo 6 a v sobotu idem domov okolo 5-6
-> strucy: Budes tam aj v sobotu? V piatok vecer by som mal ist domov a teraz sa rozhodujem, ci ist na ten zraz, alebo stravit cas pripravou auta na STK..
-> strucy: ja mozno ak dorobim auto, ale asi to nestiham

komu by sa xcelo v nedelu dako na vecer hodit kofcu?
-> strucy: no ja ide idem urcite, v piatok ale nie na škodovke ale na Nissane Almera, urcite sa tam stretneme
takže kto ide do trenčína?
-> Peto85: tu uz setci pokapali a prezivame len my dvaja
*72* *125* *133* *116* *83* *112* *179* *185* *139* *138* *142* *99* *96* *57* *54* *53*

este zijete???

-> Milos: No sak Vajcoooo klub!

-> kaftan: -> strucy: OK
mne je fuk, ja to neorganizujem ..-> Mishoooo: aj ja si objednavam nalepku, klubovu,, ozaj o jaky klub vlastne ide ???
mne je fuk, ja to neorganizujem ..-> Mishoooo: aj ja si objednavam nalepku, klubovu,, ozaj o jaky klub vlastne ide ???
-> Milos: tam sa akoze bude aj spat alebo co?
-> kaftan: No ked sa Milos rozhybe tak budu... myslim ze kazdemu sa ujde... a zadara...

-> Milos: ja som tiež v trenčíne
-> Milos: no stryycu ja idem do Trencina na 6.Autotuning zraz, a neukamenijte ma tu prosim!!!-> Mishoooo: aj by som sceu nalepku, mysli potom aj na mna, ked treba, tak aj zacalujem