skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> Milos: Jaky je vek na vstup do klubu strycov??

-> strucy: ok diky, nekedy sa zastavim
-> kaftan: este potom nemas vek, sorry

-> strucy: ocuj vydrzis z tym do vikendu lebo nemam love ale cez vik budu tak mi to prosim podrz
-> kaftan: ok nieje problém, však sa ozvy
-> strucy: neviem, ja rozmyslam nad vymenou ale uz nemam chut na tej hajtre nieco robit, lebo ju chcem vydurit z domu....saq uvidim, ved vymenim za 4piesty
a dohoda

-> kaftan: jaj sory , myslel som struny , a za koberce , povedz si
-> strucy: sorry, hmm myslel som koberec a napisem to ako keby som sceu struny...-> Mishoooo: diik moc, prave som to nasie, len keby to bolo moje aftooo
-> kaftan: to je pre peťa on ich chcel ale či ešte chce , ale to je jedno kto ich zoberie cena je tušim 450,- czk alebo 550,- czk teraz neviem
-> kaftan: sak na adresu co mas v ID
-> Mishoooo: dik Mihal, a kam si mi to poslal?
-> strucy: v akom stave ich mas? mozno by som sceu.....
all: kedy bude najblizsie stretkoooooo?
-> strucy: v akom stave ich mas? mozno by som sceu.....
all: kedy bude najblizsie stretkoooooo?
nechce niekto koberce do škodovky tie moje pôvodné
-> Peto85: pre teba mám pružiny a domčeky pružín od Borisa ak ich ešte chceš
-> Milos: ty máš u mňa výstuhy na prednú nápravu
-> Peto85: pre teba mám pružiny a domčeky pružín od Borisa ak ich ešte chceš
-> Milos: ty máš u mňa výstuhy na prednú nápravu
-> kaftan: Takto vyzara pravy ukazkovy stryyyco... s pravym postojom stryyyca takze trenuj

-> kaftan: Tak foto mas uz doma

-> kaftan: No uz mozes ist do spolku stryyycu... ale musis pravidelne 3 pivka denne a nie 10 zhodit ale nahodit... zatial si taky polostryyyyco...

cumnite mi na karu, uz som daco pofotil a zacal som robit motor, tak dufam ze co najskor vas pridem pozret

-> Mishoooo: mam rovnych 100, takze to uz som, nie? Lenze ja chcem dat 10 centi dole a potom stryyyco nebudem. A ake su fotecky? Pekne moc?
-> kaftan: OBvod pasu nad 100... inak nie

-> Milos: ja mam uz pupek poradny, to znamena ze som stryyc?

-> Mishoooo: Ale musim priznat, ze som mal rano o 04:00 dost... -> Peto85: Ono to bolo neplanovane a dost narychlo zbuchane...
-> Milos:

-> Peto85: tam boli iba stryci, ty nemas ani pupek poradny

no a mna nik nezavolal

-> Milos: ahaho... ozran a riadil!

na to pamataj,a jaky ozrani prosim ta? sak som musel soferovat naspat teraz, kuwa covek to taha od patku az do utorka a oni povedia ze ozrani

-> mauceu: hele vozrani sa zobudili!!!

Taaak... Prave sme so strycom prisli z 3.afterparty... Kua, ist o 04:00 spat sa mi uz dlho nepodarilo.
A vstavat o 11:00 tiez...
Ej, ale dobre bolo.

-> minno: No podla neho je to expanzka ... asi mu to niekdo v noci vycucava... voda je uz drahy tovar... tak chce dat taku so zamkom

-> Peto85: liter tyzdenne to fakt? ja ked som mal krivu gebulu tak som dolieval tak 0,3l za tyzden a to som myslel, ze je dost...No a ked mi prehrdzavela sk paska na spoji pod autom tak mi ubudlo tak 0,5l za den v garazi, ale to nastatsie trvalo len dva dni potom som dal vsetky sk-pasky pod autom nove :)
No a teraz s druhou hlavou mi zatial neubudla ani kvapka a mam to uz ztrobene asi mesiac.
V com je vlastne u teba problem?
No a teraz s druhou hlavou mi zatial neubudla ani kvapka a mam to uz ztrobene asi mesiac.
V com je vlastne u teba problem?
-> Mishoooo: Mihal sak ty vies v com je problem nee vo vode ale stacilo by tu posratu expanzku z uzaverom doriesit nuz ale nehapem preco to zacalo vcul tak masivne pred touto cestou stacilo raz za tyzden doliat tak liter vody a bolo to ok a vcul to tece jak zenska nechapem co tam povolilo
-> Peto85: A zabudol si ze by ta potesila aj milosova voda

-> Milos: Milos zaspal si dobu moja skodarna uz bola na predaj ale uz nebude radsej budem bez oblicky jak by som mal predat moj kavovar
a cislo si vyrz na daky kus plechu motor si kup a ten kus papieru to uz isti tlaciaren
inak myslim ze teba by potesil aj ten samotny motor ked tak kukam na tie casy sprintu a mna zas tvoja spojka a cast tvojo podvozku

-> minno: No teda sak on tam ma vlasne fabku....

-> Mishoooo: jj, ved taka fobia http ma 3 valuchy ako standard, tak naco viac, ze

-> minno: Je tam toho.... jeden hore dole... hlavne ze bola pohoda...

-> Kurvapes: pri tych sprintoch ti to slo len na tri valce ci co

-> Kurvapes: tak to si pamatujes dobre, jsem to ja

Tak mám takovej pocit,že s tím stojícím člověkem v kraťasech jsme postávali i v Hochárně v nočním dešti.
-> Milos: Sak moze kecat aj tu

-> Mishoooo: tys to zase nepoxopil, jaaaaj mo j ty

-> minno: No co moj???

-> minno: no tu som rozjebabral, a henta je naozaj durikova, ked nemohol ist s nami tak aspon niecim prispel
, inac jak to tu citam ze banujete ze ste neboli a podobne kecy, no povedzte kdo vam za to moze, a nejebte tu take kecy ze setrite, pici , ja to tez neserem, ale co povim to aj spravim,,,

inac rad som s vami kecol slovko-dva-> Mishoooo: a -> Milos:
btw. -> Milos: az teraz som si vsimol, ty mas na
beyerovu, ehm. duriqovu kapotu? co bolo s tvojou starou?
btw. -> Milos: az teraz som si vsimol, ty mas na

kukajte jak nam je fajn, dvom strycom, a este tu mame aj stryca maucea starsiho

-> Peto85: kupim od teba kus plexu z kufra a aj ten motor s papirma, kedy si mozem pre to prist ?
panove, prave prebieha 3 after party, v poradi druha krycim nazvom orechy, zase zajtra piste a pytajte sa ci bolo dobre, samozrejme ze uz je

-> kaftan: hmm, diky za pochvalu, este doladim drobnosti a hlavne MOTOOOR
-> kaftan: Ty mas naaadhernu fotecku
tes sa....