skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> Peto85: čo sa stale usmievaš?

-> Mishoooo: -> Milos: keby ste ich videli na živo tak poviete že tip top nieje ani jedna

-> Milos: Sak ked musim na jednu jedinu svatbu za cely rok.... ale sam vies ze inokedy nema problema...
Inak tie dve su tip top... ta napravo mi zatial moze lestit auto
Inak tie dve su tip top... ta napravo mi zatial moze lestit auto

-> Mishoooo: dufam ze by si tam isiel len kvoly tym dvom nalavo, ta napravo je .hmhm, no sak vidite sami
inac tesis sa ze konecne da nekdo vedet dopredu, ale aj tak nejdes takze ...
inac tesis sa ze konecne da nekdo vedet dopredu, ale aj tak nejdes takze ...
-> Peto85: jak že aký dáš kurz taky aky je v banke
-> mauceu: sa nestaraj
-> mauceu: sa nestaraj

-> chooki: hmmm... uz len kvoli tym babam by som isiel... a konecne sem da niekdo aj info o akcii skr ako 1 den vopred, ale kamarat sa zeni a ja mu tam hram takze bohuzial

Takze trosku dopredu davam na znamost, ze buduci vikend bude dost dobry (mne osobne sa najviac paci zo slov.) tuningovy zraz...
komorna atmosfera, dobre auta, bohaty program (napr. sprinty, meranie hudby), pekne okolie, da sa kupat, blizko Ba (ca. 20-30 km), pekne opustene cesty po okoli, da sa vyblaznit....info na : www.tuningklub.sk/_tks_it em.php?idpr=1&...
ja pridem predstavit novy look mojho auta (ak mi to vyjde) ........ :)
komorna atmosfera, dobre auta, bohaty program (napr. sprinty, meranie hudby), pekne okolie, da sa kupat, blizko Ba (ca. 20-30 km), pekne opustene cesty po okoli, da sa vyblaznit....info na : www.tuningklub.sk/_tks_it em.php?idpr=1&...
ja pridem predstavit novy look mojho auta (ak mi to vyjde) ........ :)
-> strucy 08.07.05 22:31:41: Si nejaky zvedavy, nee?

-> strucy: jaky das kurz
-> Peto85: 500 czk
-> strucy: ok sak telefon mam tak brnknem ozaj jaka je ta cena
-> Peto85: no ja som stale doma
-> strucy: no asi v nedelu teda ak mozes
-> minno: a čím mal zabudnuť?
-> Milos: nezabudol si na mna?

-> Peto85: tak ako kedy po ne prídeš?

-> DuriQ: No co moje... Co sa ti nelubi??? Ved teba zastavovali greenpease ze co mas v tych plachtach zabalene...

mauceu: ???
-> DuriQ: ja by som to teda do muzea v BA nedaval, tam to znicia, radsej do MB ked uz nex je to tam, na slovensku su sami darmozraci
-> DuriQ: Ty akurat prevazas mrtve deti v plachtach....
Kam sa ty zase tlacis?!

hula: myslim ze chooki ale on robi v logistickej sfere mam ten pocit ja som uradno statny informatik... a co konkretne potrebujes mozno by som vedel helpnut

Ja tak odveci, ale surne to potrebujem vediet: Chalani, kto robite v malom alebo strednom podniku v Bratislavskom kraji???? prosim prosim prosim potrebujem do skoly
ciste teoreticky keby ste isli vecer niekam zit tak kam ? ale pytam sa len teoreticky :)
-> Mishoooo: povedz mu ze berem apola
Mishoooo: kamos ma v dielni prve vyrobene garde povodny stav ma to par km nabehanych ked 5tis tak je vela ide to BA muzea
len neviem ci je to jedno z prvych vyrobenych u nas v BA alebo v CSR... ale myslim ze CSR je to uplne uplne prve gardeso co sa robilo povedal tak ako ho vidim tak tak zbehlo z pasu
ma to este origo gumy
proste vsetko origo tovarenske uplne nadherne
sipkovo cervena

Inak hore v raci som objavil jedno Gardecko... je na apolach ale doteraz som o nomnic nevedel... Vcera som spoznal povodneho majitela (moj sused) ktory pred rokmi robil v BAZ-ke no a to gardecko je 5-te v poradi z prvej overovacej serie takze pekny klenot.
A ked mi vravel ako sa pri ruseni Baz-ky likvidovali nove dieli tak mi bolo do placu... plne kontajnery naprav a vsetkeho mozneho islo do srotu... si kazdy mohol nabrat kolko uniesol zadara
ze som tam vtedy nebol....
A ked mi vravel ako sa pri ruseni Baz-ky likvidovali nove dieli tak mi bolo do placu... plne kontajnery naprav a vsetkeho mozneho islo do srotu... si kazdy mohol nabrat kolko uniesol zadara

-> chooki: Co mas proti stryyycom?! malo ta krrrmia zatial stryyyco nebudes

milos, po jakom funuse ? sak zatial som tu necital nic ziadnu akciu spominala sa xata, ale nic tu nie je jasne napisane, namiesto kopec xujovin stryco sem, stryco tam...........
-> chooki: V piatok, ani v sobotu vecer do mesta nejdem...
-> Milos: Pod na ICQ ked mas cas.
-> chooki: ja newim ale ty vzdy dojdes po funuse

To all, nedame nejaku akciu v piatok, sobotu vecer v meste ?
-> Milos: CD vymazane...
Nie vsak umyselne...
Od rana som sa sral s tym IrDA... Az doteraz...
Mna z toho porazi. Comp to nevidel a ked som ho k tomu dokopal, tak zase vypisoval k tym driverom ze nema info o hardveri...
Ale uz som to akosi pozliepal. Dufam ze to CD je niekde zalohovane. Na ICQ nie som, lebo neviem kde ho mam...

-> Milos: No sak a potom uz cd neuvidim....

-> Mishoooo: cd ma stryc mauceu, kuwa sak do na web nekde, to si taky nesxopny

-> kaftan: Tu najkrajsiu foto uz mas

-> Mishoooo: uz sa tesiim
-> kaftan: Stryyyco Milos mi da CD a potom uz nech to koluje...

-> Mishoooo: ajoj Michal, sory ze ta otravujem ale mas napalene tie fotkyy a videja? Lebo som cely netrpezlivy...
Bude cez vikend stretkooo??-> mauceu: ty si hlavny organizator
Bude cez vikend stretkooo??-> mauceu: ty si hlavny organizator
-> kaftan: ok len mi to zavadzia doma
-> strucy: neviiim, mna to netlaci, na aute skoro vobec nejazdim...to bol len vystrel do neba, vies, to som ja, ide mi odpadnut naprava a rozmyslam nad nejakym kobercom, betek.

-> Peto85: ok
-> Milos: ok
-> kaftan: tak ako chceš ich?
-> Milos: ok
-> kaftan: tak ako chceš ich?
-> Peto85: to poxopis neboj
-> Peto85: 25 tusim... nie?