skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
kaftan: na kolesa 

-> mauceu: pekna fotecka....ako dopadol?
-> mauceu: ty este nespis???
-> Peto85: Neboj, nepojdes sam... Predbezne ide: Milos, ja, Itchy, a Strucy sa tiez urcite prida... No a zo slovenska aj viacery...

-> Peto85: neboj.....na mna nemyslis murko???
-> Mishoooo: Noo ked vsetko vide tak ako ma, tak pojdem aj ja.
A ja mam niekolko miest volnych...

dobruuu....

-> Mishoooo: Kua len dufam ze tam nebudem jeden mohykan zo slovenska
-> Peto85: a co ja viem ... sa prisposobim... zistim ci vobec bude volno

-> Mishoooo: ozaj ty tam chces teda ked pojdes ist kedy???
-> strucy: Inak ja neviem ci ty si pasteka alebo ne sice mas spz sc ale sak ivanka je podla mna ba kokos to nikdy nepochopim preco vajnory su BA a ivanka SC jako nic v zlom
-> Peto85: jj

no Mihal ale rozhodni sa co najskor
-> kaftan: Kua to vam aspom moje znacky na cestu

-> Mishoooo: pasteka nepasteka, pod s PK znackami na Hrochac
-> Peto85: Tak dik za ponuku... uvidim co a ako a ked tak pojdem... sak uz sme ako rodina ani o nej tolko neviem co o tebe
A ked sa ti veeelmi chce si mrkni forum par stranok dozadu... to by si sa divyl kolko tam je pastikarov... a ja som to nebol

A ked sa ti veeelmi chce si mrkni forum par stranok dozadu... to by si sa divyl kolko tam je pastikarov... a ja som to nebol

-> Peto85: a predsa su to pašteky, jaj sorry už nie paštekáry, bo pašteky zdraželi , už sú to topinkáry a -> Mishoooo: je z nich najväčší

-> Mishoooo: Mihal ale teraz vazne ked sces pod somnou hladam partnera ps kto tu kedy dakomu z ba nadaval do pastekarov vzdy len blavaci nam do sedlakov
ale my sedlaci zme blavakom nikdy nepovedaly ze pastekary

chuapi no ako vyzera tento vikend ? spravime nejaku akciu ?

-> Mishoooo: rad by som ta zobral ak pojdem ale asi sa do auta nedas
, uz ma deli len tak 3 dni intenzivnej prace na aute + STK a go go go, tak drzte palce

Inak este stale chcu vsetci ist co aj chceli ist? ci uz su prvy odpadlici?
Ja len ze ked by niekdo naozaj isiel tak mozno by som prispel na benal aj ja a nechal sa povozit ... Ak bude miesto... aspon sa odreagujem od PK znaciek
Mauceu a spol: nic v zlom

Ja len ze ked by niekdo naozaj isiel tak mozno by som prispel na benal aj ja a nechal sa povozit ... Ak bude miesto... aspon sa odreagujem od PK znaciek

Mauceu a spol: nic v zlom

-> Mishoooo: Ma naseres, tak pojdem na virt aj ja.

-> mauceu:

-> Mishoooo: Hoď si to...
-> Peto85: A aj tak neviem co furt mate proti tym vydlaaaakom
Sak ja som Pastikar a som stastny

-> Peto85: No aj tak sa to da povedat... Sorry ale ked vidim ako jazdi vetsina ludi s PK EC tak sa mi jezia chlpi na chodidlach...
tym nehovorim ze vsetci tak jazdite ale ste v mensine
tym nehovorim ze vsetci tak jazdite ale ste v mensine

-> Mishoooo: No Mihal tusim som ten naj vidlak len preto ze ty si z Blavy a tam su super ludia mi mensina zo sedlakova proste na Blavu nemame
ale ked bude modra hlavne mesto kacerova tak budes ty vidlak

Tu je to dnes sama ochota....

mauceu: ja z fava strasne nerad taham motor... vyberem ho ako v pohode ale to po mne nechci 

-> mauceu: ha... takych by bolo

-> DuriQ: Mam ti vymysliet nejaku robotku? Co tak pomoct mi vymenit spojkove lozisko?

-> kaftan: Nie som blbec...
-> DuriQ: neskapal... len zasa vela roboty
Ty mas zasa jeden z nudnych dni?

Ty mas zasa jeden z nudnych dni?

zas tu skapal pes
-> mauceu: ten blazon myslel 3.zraz....on sa nevyjadruje presne
-> Peto85: Ja prave som na virte...

-> chooki: V sobotu urcite nikam nepojdem. Musim byt do noci na CIBULAKu...
Ale po DuriQ-ovi sa uz aj z tvojho bracha stava medialna hviezda...

-> DuriQ: Video mam ulozene v PC... Uz len najst si cas a dat to na CD... Casu je malo.
Ale posnazim sa do vikendu. V nedelu cca okolo 17:00 idem za Milosom a pojdeme na kofolku, tak sa mozes stavit. To plati aj pre ostatnych.

-> Peto85: Ty vazne nevies preco? sak si mi skocil do debaty s mauceom a vyhrazal sa previerkou... potom ked som nieco odpisal tvojmukamaratovy Adamovy tak si sa zasa velkodusne prsil aby som nasiel nieco o tebe a ked som to nasiel tak si ma zasa zdrbal ze preco to sem davam... tak co chces?
Ja sa potom nemam hnevat?
Ale nehnevam... chalani ma uz poznaju... na vydlakov sa nedokazem hnevat
Ja sa potom nemam hnevat?

Ale nehnevam... chalani ma uz poznaju... na vydlakov sa nedokazem hnevat

inak kto ide na virt????
-> Mishoooo: preco ty by si sa mal hnevat sak tu naverejnot hadzes moje osobne udaje a mne sa o tebe nedary nic vyhrabat

tak co hosi dame nejaku "nocnu" akciu cez vikend ?
-> DuriQ: Kua... pod sem... ja sa dnes do deviatej nezastavym!!! mi je zle z toho co ma caka...

tak pani aj ked fcul nezaspim tak som frajer pikace nuda nuda nuda...
mauceu: pocuj strycu ako by som sa dopracoval k tomu videyku 

-> mauceu: Ja viem preco sa chces stretnut... to pifco...ze?
Sak ja by som uz tiez rad... ale Rapid staaale na spalikoch a favo sa vam neluuubi. Ale hlavne nieje cas a peniaze
Ale uz by sa to malo zlepsit

Sak ja by som uz tiez rad... ale Rapid staaale na spalikoch a favo sa vam neluuubi. Ale hlavne nieje cas a peniaze

-> Peto85: Sak neviem preco ale v poho.... Inak ja by som sa mal hnevat tak to mas dake popletene

-> Mishoooo: Kua, uz nech ta stretnem. Potom bude haloo... No len to by si musel niekedy prist na stretko.
Ale akosi to flakas...

-> Mishoooo: som inak nahnevany a nebavym sa z tebou