skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> Peto85: Takze mrzi ma to ale nejedu... teda mozno este mam sancu ale ked pojdem tak aj s mladou a to sa uz nepomestime.... s tym volnom stale neviem takze nebudem zdrziavat... ak pojdem tak asi nakoniec so svojim

-> PeterP136: vždy lepšie ako ked to bolo celé na jednej stranke teraz to máš po 50 rozdelené
Idem radsej spat, aj dnes je den :).
-> mauceu: Ale to by som najprv musel prist na to, ze si o nom pisal aby som mohol prist na to, ze si o nom nepisal
. Ja viem ze ty nie si ten co zenie toto vlakno vpred (ku zruteniu servra pretecenim 64bitoveho ciselneho indexu :))) ). ALe zvysok osadenstva sa ma snazi znechutit v hladani o com sa to tu vobec bavite, pretoze citat toto vlakno spatne nie je pri gprs pripojeni ktovieco.

-> Peto85: ja vobec nechapat tvojemu prispevku

-> PeterP136: Pokial by si lepšie čital, tak by si prisiel na to, že ja som nic o nejakom párku nepisal...

-> mauceu: O preklzavajucich gumach na diskoch sa treba bavit v sekcii o podvozku a o parkoch a hmm... zase v pokece o vsetkom.
->all: Vobec netusim kedy sa na vas pridem pozriet aj ja. Sedim od rana do noci v robote a par poslednych vikendov som proste nemohol. Lenze na skodovke zatial nic nove nevidno, ibazeby som vam tvrdil, ze to na com pridem je vytunena skodovka :))).
->all: Vobec netusim kedy sa na vas pridem pozriet aj ja. Sedim od rana do noci v robote a par poslednych vikendov som proste nemohol. Lenze na skodovke zatial nic nove nevidno, ibazeby som vam tvrdil, ze to na com pridem je vytunena skodovka :))).
-> all: TAK A JE TO TU .. som nuteny kazdodenne cestovat do prace 20 km tam a 20 km spat....
co s toho vyplyva? Bohuzial som musel pretryskovat karbec na 105kove trysky a vzdusniky, aby mi to nezozralo gate. ludia mojiiiiiiiiiii ono to sice ide, ale nejake je to lenive. ale zasa to asi aj menej spapa
co s toho vyplyva? Bohuzial som musel pretryskovat karbec na 105kove trysky a vzdusniky, aby mi to nezozralo gate. ludia mojiiiiiiiiiii ono to sice ide, ale nejake je to lenive. ale zasa to asi aj menej spapa
-> Peto85: Ako to skoncilo to nikto nevie...
To bol velmo dlhy weekend...

-> kaftan: Dosli mi pismenka...

-> kaftan: Ocuj vidim ze se byl len na jednom stretku takze segra plna ucast neni realna a keby tak by sme sa zchadzaly asi dva dni a mozno aj to je malo sak vcera 10 sa schadzaly 4 skoro 5 hodin
tak ale lepse jak ked sa stretne stryc Mauceu z Milosem a maju stretko
nachaluju sa zavinacmy vilopu pivo a potom:::: to uz neviem
nebol som tam a viac som neocul

-> mauceu: mozno nabuduce budeme full zostava, preco neodpisujes na ICQ??

-> kaftan: No ale pamatam ze nas bolo niekolkokrat uz aj viacej. Ale v poslednej dobe to pokladam za uspech...
-> kaftan: tak temu kur

-> Mishoooo: noo, bolo nas jak hadov

-> Milos: urcite si sa zapotil ked si cital tie kraviny
taaak akonecne som to tu docital co ste tu vypotili za tyzden
-> kaftan: No vcerajsie stretko bolo fajn... uuucast velmo hojna

Ludia moji, som rad ze som vas spoznal
, bolo super. Ale musim dojst aj s mojim prditkom nabuduce...Booze v tej robote onicom

-> PeterP136: Alebo sa mame bavit o tom ze ci sa dokazu preklzovat gumy na diskoch?
No a bavime sa o takom mensom zraziku... Hore nalavo na obrazovke to mas napisane...

-> PeterP136: Sa ti tu nieco nelubi???
-> Peto85: Aj tak by sa dalo povedat
. Jeden kolega sa o tom vyjadril: aaa ta velka krava.
Ale sak mi uz povedzte, kam sa to chystate a kedy. Nemam chut prezerat spatne nejakych 1000 prispevkoch o marcelovych parkoch a misovych kakacov, fuj, blee

Ale sak mi uz povedzte, kam sa to chystate a kedy. Nemam chut prezerat spatne nejakych 1000 prispevkoch o marcelovych parkoch a misovych kakacov, fuj, blee

-> Mishoooo: Nazdar dnes sme volaly spolu takze penazenka ta myslim prezije lebo 500 benal 50 na znamku a ceska znamka je zadara pre mna no a vstup na osobu tusim neni a za auto si platim sam a zrat si mozes nabalit sam doma takze by si to mohol zvladnut uz len aby ta pustily z prace

-> PeterP136: dojdes na tanku???
-> Tomáš SK: Chces povedat, ze v skodovke je este menej pohodlia a viac hluku nez v buldozeri ???!!!!!!!
Preco sa potom trapis s rapidom?
Min polomer otacania 5,2 metra. Skodovka ma o 3 alebo 4 metra vacsi.

Preco sa potom trapis s rapidom?

Min polomer otacania 5,2 metra. Skodovka ma o 3 alebo 4 metra vacsi.
Inak ak zajtra priiidem tak cakajte prekvapko.... nebude to favo...
ale ani Orange

-> mauceu: Ak stihnem po Red leteckom dni tak dojdem pozriet... inak mohli sme to dat pod starym mostom... super flek! kofola na krokov a voda na krokov a je tam fun... cucky co sa vracaju z hradze...

-> Peto85: tam ma to dako moc nelaaaka... ani moju penazenku

-> Tomáš SK:

-> PeterP136: Buldozer v prevedeni sedan?

Skodovky sa ale nezbavujem. Dokoncim go naprav, pretesnim motor a potom uvidim. Kazdopadne otec na nej bude jazdit do prace a ked sa na nej budem mat ci pochvalit, tak s nou pridem aj do BA.
No co porabate? A kam sa to chystate a hlavne kedy?
Nejako som nemal na nic cas, a obavam sa ze ani este chvilu mat nebudem, ale o.i. skodovka o chvilu ostane doma a ja si budem prdelky vyvazat na o kusok pohodlnejsom vozitku. Hadajte na akom. Je dlhsie nez skodovka, sirsie nez skodovka, je to sedan, a otoci sa aj tam, kde so skodovkou musite cuvat.
Nejako som nemal na nic cas, a obavam sa ze ani este chvilu mat nebudem, ale o.i. skodovka o chvilu ostane doma a ja si budem prdelky vyvazat na o kusok pohodlnejsom vozitku. Hadajte na akom. Je dlhsie nez skodovka, sirsie nez skodovka, je to sedan, a otoci sa aj tam, kde so skodovkou musite cuvat.
-> mauceu: V piatok som ta videl v Pezinku prdkat s fiatkou smerom na BA
Skoda, ze som nemal cislo tvojho MT.

-> mauceu: To sa inac vravy: vsetcy ste blazni len ja som letadlo

-> Mishoooo: Ozaj Ako to vidis z hrochacom???
-> Peto85: jasneeee po nicom inom netuzim len po mauceovom parecku v kakaci... nie diki... tu radsot ti prenecham

Inak nedela 17:30 Interfruct...
Nema to tu zmysel. Vsetci ste padnuty na hlavu.

VY HOMOKLADY

-> Mishoooo: Zavidis????

-> Peto85: -> mauceu: Zeby novy paaarecek

-> mauceu: mauceu dakedy ti to ukazeme v garazi na kresle sak ty vies na ktorom ty betar
ozaj na koho narazas ty betar

-> kaftan: No tak takehoto nam nebolo treba... Takych tu uz mame...
Ozaj, robis mu len fajku alebo si to davate aj do čokodierky?

-> Peto85: jaj Petko ty si moja laska co ma vzdy podrziii, ale povedz to na rovinu ze vzdy uprednostnis mna a nejaku schade pred nejakou holkou

no co kaftan co mam povedat Strycovy ze mas vzdy nalozene ked sedis vedla mna?? alebo si ze si jediny ktory somnou vzdy zazije u najvetsiu prasaren na autach????
Ale ne Adamko je super chalan ked nemam babu vzdy idem za nim
proste je fakt super

-> mauceu: ked myslis....opytaj sa na mna Peta85 a idem s nim na 3.zraz, tak tam ma uvidis.

-> DuriQ: Inak uz mam to video na CD.

-> kaftan: Ty furt len same recicky a skutek utek. Sak dojdi nech uz vieme co si zac...

-> Peto85: Ved nemusim furt spat jak pasteKAR...

-> DuriQ: supeeer, to som rad