skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> DuriQ: jej durisek sa tu ukazal

Milos - Ja uz si len spievam... Zbohem lasko, ja jedu daaal...
Sice neviem ci aj dojdem, ale to je v tomto momente jedno.

-> DuriQ: Jaku? Kraterovu dohodu?

pozor tu maju strycovia kartelovu dohodu 

-> Peto85: to uz mu neukazuj, lebo na naseres

-> itchy: neboj sa secko sa dozvies

-> mauceu: Uz o tom vie.... pekne za pomazlila a odcupitala do kuta

-> Mishoooo: Ta ti ale da ked to precita... Alebo ked jej to poviem...

-> mauceu: stricu toas ako myslel ze len v spetnom bude moja spz????? vies co? tak ty to nevies? tak tu mas

maaaaaam STK
uz len prehlasenie farby a dodam foto ak budete posluchat
Som tu dlho nebol: kto ide na VIRTZRAZ????? okrem Milosa?

Som tu dlho nebol: kto ide na VIRTZRAZ????? okrem Milosa?
-> mauceu: Hula je kategoria sama o sebe... tazky pripad
ona patri do kategorie domace zvieratka

-> Mishoooo: A Hula je kde? Ju si nezaradil nikam... Ze by rodina?

-> mauceu: Tak to je pravda.... kamaratov mam a to ste vy... potom este mam znamich a to su taky co sa ozvu ked nieco potrebuju... a potom uz len rodina

-> Mishoooo: Ty nemáš žiadnych známych, čo si vymýšlaš....

-> mauceu: Co ked ma niekdo znami uvidi v PK aute.... ale nie
V pohode....

-> Mishoooo: Ved ked budes v aute, tak moje EC nezbadas... Jedine ze by Petove.
Ale aj to iba spetakoch...
KUA, uz nech je zajtra...

strucy: ja som to cudo stretol v petrzke
ale prehucal som okolo neho takze moc som to nepoobdivoval 

Inac mam taky maly problem.Menil som motor aj starter,Ked som chcel startovat tak nevidal ani zvuk,myslel som ze je pokazeny,tak som tam dal ten povodny,zapojil som baterku a zacala mi hadzat strasne iskry,volaco tam skratovalo.Neviem si sim radi tak mi prosim niekto pomozte co stim moze byt.Dik
-> strucy: Nieco zlte som videl ,ale ci to malo xenony,vsimol som si len ze ma strasne vysoko prdel a nizko predok
videl niekto behať po BA a okolí žltú 130 RS so xenónmy?

-> mauceu: Ty striiicu... sak ja velmo rad pojdem mna nemusis prehovarat... dokonca aj prekusnem PK EC ... len to volno keby bolo
a dnes som to zasa nevybavyl takze az zajtra.... si davam nacas co? len potom zasa kamosova svatba atd... takze nemozem si zobrat kazdy vikend...
Sak pockaj ked sa zadari... to potom bude HALOOOOOOO!!!

-> mauceu: tu jak keby nejaky ten riadok zmizol ????, zeby mihal ?
-> Mishoooo: Ja ta prehovarat uz nebudem... Serem na teba. Ked chces mozes sa k nam pridat. Ked nie, fukni si na nos.

-> Milos: Problem to nebol... Ja som to radsej vzdal...
Ale za to som rano ruzovucko vyspaty zasadol za kyblik tresky...

-> Mishoooo: ja som v tom nevidel vobec problem takze pohoda

-> Mishoooo: Vybav volno a potom bude HALOOOO...

-> Milos: Tak tepluuucko az si zaspal....
Striiiicu

-> Mishoooo: ja uz newim jak som doapdol na xate, dobre pri krbe teplucko tam bolo

-> mauceu: Ja ta chapem... vy striiicovia si uz potrpite na pohodlie
Tak ak budem mat volno tak stanujem aj ja....

-> Milos: V tomto sa dako rozchadzas s nazormi striiica.... Sice ty prehyris celu noc naco tebe stan... len aby si nedopadol ako na hate...

-> Mishoooo: Raz som spal v mojom aute a na tych sedadlach ziadna vyhra... Akoze v seriovych ziaden problem... A kedze mam stan, neni co riesit...

-> Mishoooo: ja nemam stan, mam v ....

-> mauceu: Stan aj s vybavou je... len som nevedel ci chcete spat v autach alebo ako...

-> Mishoooo: Noo ja si beriem stan. Je pre 3 osoby, cize pre mna...
Ale mozno by sa este jeden zmestil...

-> mauceu: A noclach???? pod ceskym nebom?
-> mauceu: no tak zajtra budem vediet ci ma zaskocia lebo nie....

-> PeterP136: Akych 1000 prispevkov ti nacitava??? Take uz tu davno nie je...
oprava My...

-> Mishoooo: Mi z Milosom a aj ostatnymi ideme v piatok okolo 14-15:00 z BA. Neskorsie nemozeme, lebo na nas budu cakat moravaci a keby aj nie, tak o pol noci sa mi tam nechce prist... Daj vypoved a mas...

-> mauceu: Tak potom by som to mozno nekomplikoval s tym benalom... sak vies aj tak by som siel len ked by bol lacnejsi... a kde sa bude spat? a kedy chces ist to je pre mna dost rozhodujuce... lebo stale neviem ci budem mat v piatok volno... ked tak mozno podvecer

-> Peto85: Inak dnes som prave potreboval tvoje tel. cislo a ironia osudu ze som ho nemal
tak som ti to napisal aspon sem.... len si tu nebol tak snad ti to Adam oznamil

-> PeterP136: čo ti tie bajty nosí poštový holub?

No tak to je v prdeli. Skodofka este nie je opravena (pojazdna sice je ale nie je to ono) a navyse (to je asi to najhlavnejsie), uz v piatok mam volno a tak sa mi cesta z PP trosku natiahne, takze tento rok nic.
Vzhladom na to, ze aj na demoparty v BA som sa chystal dva roky, nez ju do tretice zrusili, vidim to s hrochacom buduci rok bledo :).
Vzhladom na to, ze aj na demoparty v BA som sa chystal dva roky, nez ju do tretice zrusili, vidim to s hrochacom buduci rok bledo :).
-> strucy: To ano. Pri 1000 prispevkoch sa mi nacitala tato tema asi 15 minut :)
-> mauceu: kedy, kto vsetko ide a cim?
-> mauceu: kedy, kto vsetko ide a cim?
-> mauceu: pod s nami, PK rulezzz

-> Mishoooo: Tak ako? To pivecko bude na virte?

-> PeterP136: Ja idem tiez cez GPRS... A da sa to zvladnut. Ale ty si urcite najdes zase nejaku vyhovorku.
Na Hrochac ides?

-> Mishoooo: Ja idem sam... Uz som ti to pisal... Takze miesta je dost.

-> Peto85: ale aj tak diki!!