-> Mishoooo: xcete ist do uniqu ? to cafe del fun je pekna sracka co sme tam boli sak sa to nedalo pocuvat, neviem, ja som mozno na nejake jednoduchsie veci...
inac ta adresa co som pisal bola www.oldtimer.sk, tam su nejake litriky, ak to evzen stiahol tak je teda pekny ...
Doolitle to nemozes mysliet vazne 250t., to sa neda tak hodnotit, ani 50 by ti nedali...
napr. ja by som auto predal mozno za 30-40 max. ... (ako nehovorim, ze by som ho predal, len asi viac by som za neho nedostal), to ja aj dovod preco predaj u mna neprichadza do uvahy, aj keby som nemal co zrat...
-> DuriQ: Pocuj a nechces namiesto spojky ist do Uniq-u ??? daco podobne ako minule... viz pravidelne reklami na fun radiu...sak daj vedet ale asi ta v tom nenechame sameho
-> mauceu: kolesa za 12 - teda investicia . povodny motor generalka - investicia 3000, vyfuk 2000, repraky 2000, interier 3500 + 15 000 a aj viac moja robota. takze to mas tak
ale aby ste ma nemali za chuja tak ja si proste to auto cenim tak vysoko aj pre ine veci....... ne len preto ako vyzera a co je na nom spravene (to odhadujem na 70 000 - a samozrejme ze to za tolko nepredam). A to nehovorim o tom ze kolko casu som sa s nim hrajkal.
-> Milos: ua mam casti toho motora vyfotene pri svojom aute. mrkni. to koli nemu budem riesit naporove chladenie:) hned ako ho zabehnem pojde zase von a odlahcime zotrvacnik a znizime o 1 mm hlavu, pripadne dame ostrejsiu vacku a tvrdene sedla a dufam ze sa ho podari aj nejako vyvazit po tom odlahceni zotrvaku
-> mauceu: no len predpokladam ze mokre tricko nebude cez den...:))
ja tam chcem ist skorej rano, ze vraj tam je aj veteran burza, tam potom neviem jak dlho tam vydrzim, dokedy...ale chcel by som tam byt v kazdom pripade.
-> Milos: vedel by si spravit na tej kapote aj navrh na prednom cele pre naporovy otvor? a pripadne este navrchu na kapote vyduch. ale nebude otvoreny, ale bude smerovat ku oknu, aby do kufra neprsalo
ak hej tak tam urcite budem, ma to byt niekedy v juni.
To all, taka vecicka, bracho by chcel ist na tie zavody s hist. zavodnou motorkou, vedel by niekdo zabezpecit, odviest motorku na privese Ba-baba ?, samozrejme zaplatime naklady. nemate nikdo tazne+prives ?
Inac asi bduem musiet rozobrat a dat si do auta, to bude onania...:(
Milos, urcite ciernu kapotu, mavali to kedysi zavodaci.
Matko (dool) skoda ze si nepovedal vcera, ked mam cas tak obcas sa hram vo fotosope, spravim ti upravu aku budes chciet, len napr. 2 moje veci, ked som zacinal :)) ostatne mam doma.
-> all povedzte mi svoj nazor pri mojom aute na jeden digi navrh.. popripade ak mate lepsi napad ako vyriesit naporove chladenie co do designu spravte mi navrhy. neviem v tych grafickych programoch vobec robit. dik. p.s.> tu kapotu aj predne celo budem mat len na leto. v zime budem nahadzovat opat svoju modru kapotu, takze tu letnu verziu budem striekat len sprejom
-> DuriQ: no nieže by ma to deep a iné spoločenské tance nazaujimaly ale moc ma to nebaví , no ale ta žranica prečo nie -> mauceu: -> Milos: no chata už sa teším
-> mauceu: hm tak ten pretek do vrchu by som rad absolvoval. ale ked sa moc rozvasnim potom hrozi, ze domov ma niekto bude musiet odtiahnut:) ved ma poznate
-> Milos: Strýcu, ty móóóžeš skoro šecko... -> ALL: Takže to niečo na spôsob jahod je 11-12.5.2005 na Pezinskej Babe. Jedna z pripravovaného kultúrneho vyžitia je meraná jazda PRETEKOV DO VRCHU. No a samozrejme včecky tie dobroty čo aj na jahodách. Zajtra potvrdím či som rezervoval xatu.
-> Milos: no tebe sa to povie...vies kolko krat som tak ja bol ze na dalsi den do prace... ved potom ti ten pondelok rychlo prejde vies ked si v takom polospanku s predosleho dna
inac neviem ci mozem ale na 11-12 juna sa vybavuje nieco na sposob jahod tak si zaskrtnite datum, blizsie info u stryca marcela, aby ste sa potom zase nevyhovarali jo
-> Milos: Sak sobotu mam volno ale to zasa struuucik nemoze tak dajte na nedelu a mozte v petrzke na parkovisku pred Carefuuurom najlepsie vecer a potom zranica v duuuubravke
-> chooki: kulturne sme sa ozrali na xate, kde si bol ? a , nic nebudem tu prispievat, house nemusim, deep uz tuplom ne takze ja sa stretnem so strycom z pezinku a ivanky a ked bude nieco v sobotu tak napiste, a sak ece je daleko