skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> chooki: Tak to mas pravdu... tam je to pekne....

-> Mishoooo: tak ja by som navrhol z petrzalskej strany :) ako inac :) ale nie, tu to poznam, su miesta kde sa da pekne vedla dunaja opekat, prip. aj s autom zaparkovat.
Mishoooo: 

-> DuriQ: nee to netreba... ja vyzujem aj ten druhy par a potom ja zozenem stribro prasek v tlakovej konzerve a streknem to

Mishoooo: chces ich pofukat na striborno chrom nemam nazvys vis ale sribrnak sa najde
ja ti ich kludne laknem ak chces mat jagavu stribornu 

-> ALL MRCINY: SOBOTA OPEKACKA!!!! VERY GUT FUN BIG SPEKACIK PARTY!!!
kto ma prehlad nech povie ci ist z petrz. strany alebo od slovnaftu...
V pripade zleho pocasia co ale nehrozi...(to uz je vybavene tam hore) Pizzeria Ima tuti guti pizza v peeetrzke hned na zaciatku takze ziadne vyhovorky...
Takze kdo sa hlaaaasi dobrovolne???
kto ma prehlad nech povie ci ist z petrz. strany alebo od slovnaftu...
V pripade zleho pocasia co ale nehrozi...(to uz je vybavene tam hore) Pizzeria Ima tuti guti pizza v peeetrzke hned na zaciatku takze ziadne vyhovorky...
Takze kdo sa hlaaaasi dobrovolne???

-> DuriQ: Sak vies ze ja s tym teraz neponahla.... mam casuuu a casuuu az do vyplaty
Inak kludne ich mozes aj nachromovat

Inak kludne ich mozes aj nachromovat

mauceu: dik to si cenim a ja na oplatku pomozem tiez ked mozem 
Milos: ja som nenapisal ze ides rozpredavat ale ze ci nahodou asi tak dako som to myslel
tom som chcel iba rypnut
a za tlmaky budem povdacny 

Milos: ja som nenapisal ze ides rozpredavat ale ze ci nahodou asi tak dako som to myslel

-> DuriQ: Rad pomozem ked mozem...

-> DuriQ: nikde som nepovedal ze idem rozpredavat svoj zazrak, prave naopak, a subezne sa pracuje aj na druhom zazraku
-> itchy: jasne panesek pojde do senice a zobere 2 rozoberatelne milasky duriskovy
-> chooki: diky za smsku, volal som snim potom , je ruka v rukave, len musim pockat asi tyzden
-> itchy: jasne panesek pojde do senice a zobere 2 rozoberatelne milasky duriskovy
-> chooki: diky za smsku, volal som snim potom , je ruka v rukave, len musim pockat asi tyzden
-> DuriQ: jasne po Miloskovi ako pojde do SE
strucy: urcite dostal klitakom po nose
a teraz je smutny ze nedostal viac 
Mishoooo: vreca som to zial uz nestihol dat prezut takze dnes
a neboj disky su v dobrych rukach
nechces ich streknut na strieborno 
itchy: posli tlmice
chooki: nemam naladu nikoho vytacat ani ani ten moj mrcinovy motor...
mauceu: inac dik moc za ochotku v sobotu
tuto sobotu by sme mali prist to nahodit 
Milos: a tebe sa co stalo si si nevrzol alebo co
ta to uz nebavi ako mna aj ty chces predat svoj zazrak
*3**3*

Mishoooo: vreca som to zial uz nestihol dat prezut takze dnes

itchy: posli tlmice

chooki: nemam naladu nikoho vytacat ani ani ten moj mrcinovy motor...
mauceu: inac dik moc za ochotku v sobotu

Milos: a tebe sa co stalo si si nevrzol alebo co

-> Milos: čo ti sadlo na nos zase?
-> chooki: cakame, mna uz to prestalo bavit, akurat vyhlasim akciu zber jahod nekedy na jesen a to je z mojej strany secko
-> Milos: co by sme sa nedohodli... sak dame navrhy (nielen ja) a kto dojde ten dojde, nemusi byt na kazdom stretku kazdy...
-> chooki: tu sa nedohodnes nikedy jak tak kukam, vela zdaru

-> mauceu: jeziiiiis lebo som mal robotu ...nebolo to tak ze som sedel doma.
a teraz chcem preto furt neco, aby sme si to naplanovlai dopredu, a potom sa vie clovek zariadit...:))
a teraz chcem preto furt neco, aby sme si to naplanovlai dopredu, a potom sa vie clovek zariadit...:))
-> chooki: Kua mesiace si bol ticho a neukazal sa a teraz chces furt neco....

chlapi k veci, co, kde, kedy, ako...:)
ma nevytocite, neboj sa :)) mozno tak duri... ale milos nie . :)
ma nevytocite, neboj sa :)) mozno tak duri... ale milos nie . :)
-> Mishoooo: uz zaxvilu mozno

-> chooki: no pome daj to z jazyku dole, bud to nekdo zmaze, alebo tu trosku rozvirime stojate vody

-> chooki: Sak napis aspon ti daco... sak tu zdochol pes.... aspon zasa rozputas daku debatu... y mas na to vlohy

-> Milos: nepis prosim ta blbosti...aki tuneri z Ba a pod ?, dojde tam kto xce, a vacsina z nich nie je z Ba, a aj keby bola tak co ? co ti vadi ?
mam este vela veci na jazyku...ale skoda reci.
mam este vela veci na jazyku...ale skoda reci.
-> DOOlittle: Tak je teplo.... ja keby som nebol v robote tak som bud pri vode alebo pod autom a nebudem sa parit pri PC

-> chooki: tam nemam co ukazovat, pojdem akurat na skodovacky zrazik na hroxac, tunerov z ba nemusim ani .....
-> DOOlittle: ked sa nekdo objavi skus sa ix spytat
-> DOOlittle: ked sa nekdo objavi skus sa ix spytat
-> Milos: dobre, tak tebe zavolam ako druhemu :)
co bolo ake stretko ?
ten zraz v lete je zraz tuningklubu, ale byva tam kopec skodoviek :)
co bolo ake stretko ?
ten zraz v lete je zraz tuningklubu, ale byva tam kopec skodoviek :)
-> chooki: inak neviem co sa stalo, ale uplne malo nas sem chodi
-> chooki: ani mne si nevolal, inac na margo stretiek, myslim ze je skoda nieco planovat ci na poslednu xvilu alebo aj dlhsie dopredu...
v nedelu bolo fajn inac pizza kofolka a fun,
a chooki, hlavne si zabudol na hroxac, tam by sme nemali chybat, a jaky zraz na prelome jl/aug nejaky skodovacky ? alebo nebodaj tunery z ba
v nedelu bolo fajn inac pizza kofolka a fun,
a chooki, hlavne si zabudol na hroxac, tam by sme nemali chybat, a jaky zraz na prelome jl/aug nejaky skodovacky ? alebo nebodaj tunery z ba
-> strucy: vela ludom som nevolal, keby som volal kazdemu koho poznam tak dam za telefon polovicu vyplaty :))
ale nabuduce ti teda zavolam ako prvemu :))
ale nabuduce ti teda zavolam ako prvemu :))
a kde to chcete opekať?
-> chooki: neklam mne si nevolal
-> chooki: neklam mne si nevolal
-> chooki: mozes ten vyduch dat troska blizsie k tej liste dolnej?
-> Tomáš SK: Ja sa vyhovaram???? ked nerobim tak sa vzdy zucasnim nie nahodou? toto je prva vec co nemozem odvolat lebo uz sa to potvrdzovalo pred vyse mesiacom... ja niesom z tych... co sa vyhovaraju na Prahu

-> chooki: Inak plne suhlasim... takze najblizsie stretko som za sobotu a co tak bud na zemniku opekacka popr. kupacka alebo ako spomenul Chooky aj dunajske rameno alebo priamo dunaj ale to uz asi bez okupacky ci uz s petrz. strany - trochu offroadu nezaskodi alebo z mestskej strany len tam neviem ci niesu dake zakazy vjazdu. Ale opekacka to isti
navrhujem tak dako po obede. Kazdy donesie suche polienko

-> Mishoooo: Kurna, pri tych tvojich vyhovorkach mi pride ta moja Praha dost nudna

-> mauceu: Inak toho 11-12 so mnou neratajte.... mam firemnu akciu a uz sa to neda odvolat...
skoda...no

To all : v dosledku total nudy, kazdy koho poznam dneska nie je k dispozicii, tak rozmyslam, ze by sme tie stretka mohli planovat trochu dopredu a s programom, napr. teraz jak je teplo by nebolo odveci ist k vode, plus nejaka opekacka, pripadne predtym navstivit nejaku motoristicku akciu(moto zraz, veterany, zavody, tuning zraz), samozrejme kazdy by dosiel len na to co ma chut, myslim ze nejde o kvantitu, ale o nejaku "zanrovu" pestrost, aby kazdy vikend bolo nieco zaujimave...a aby sme sa na tom nejak dopredu dohodli.
Takze ja tu hodim svoje predstavy :
4-5.6 Baba, moto zraz, v sobotu rano tam ma byt burza veteran. zalezitosti, tam by som ja chcel byt, poobede, podvecer by sme mohli dat niekde vonku stretko ? alebo nedela ?
11-12.6, pisal nieco marcel, co to bude nejaka chata ? da sa tam kupat niekde v okoli ?
19.6. veteranske zavody na babe (chodia tam aj zavodne skody) tam by sme mohli dat nieco ( ja tam teda budem urcite), pripadne niekde potom nieco,
dalej uz ma nenapada nic, este na prelome jula-augusta bude blizucko Ba tuning zraz, tam by sme mali byt.
dobre, piste co si myslite. sorac za dlhy prispevok.
Takze ja tu hodim svoje predstavy :
4-5.6 Baba, moto zraz, v sobotu rano tam ma byt burza veteran. zalezitosti, tam by som ja chcel byt, poobede, podvecer by sme mohli dat niekde vonku stretko ? alebo nedela ?
11-12.6, pisal nieco marcel, co to bude nejaka chata ? da sa tam kupat niekde v okoli ?
19.6. veteranske zavody na babe (chodia tam aj zavodne skody) tam by sme mohli dat nieco ( ja tam teda budem urcite), pripadne niekde potom nieco,
dalej uz ma nenapada nic, este na prelome jula-augusta bude blizucko Ba tuning zraz, tam by sme mali byt.
dobre, piste co si myslite. sorac za dlhy prispevok.
-> chooki: Este by si mal vytunit j tu ikeu v pozadi

no matko tu to mas, je tam ten chladic a vyduch z kapoty, rozsirene zad. kola a tak...neviem nejak ma opustaju napady, podla mna je to uz ok, sak napis co by si chcel este...
-> DOOlittle: Nie je, to len niekto zmazal dalsich 20 prispevkov o nicom

kua tu je mrtvo
-> chooki: no petko uz nedockavo cakam na tvoj vytvor
-> strucy: no nejak som z toho nezmudrel :))
-> Mishoooo: ved aj ja som si vcera myslel ze som uz paranoik :) ale co, kaslat na to.
-> DOOlittle: no ved este popracujeme :)
-> Mishoooo: ved aj ja som si vcera myslel ze som uz paranoik :) ale co, kaslat na to.
-> DOOlittle: no ved este popracujeme :)
-> chooki: Vcera sme tu mali debatu a aha... debata nikde..... keby si mi vcera nezavolal tak si myslim ze mi preskakuje ale tie prispevky tu boli a teraz niesu a niesom jediny co to videl
-> ALL: Tak ja uz tomu vobec nechapem... zasa nam zmizlo cca 5 prispevkou....
Co sa deje????

-> chooki: kokos tak tomu hovorim onania............wow....
......... asi pojdem do toho clovece........ ale smer budem ukazovat rukou
akoze klobuk dole........

tak chlapci zistil som že o mne vedia už aj v japonsku , tu je dôkaz bbs.guoxue.com/good.php/o
_t__t_254879__%E6%96%B0%E8
%AE%BA%E5%9D%9B%E6%AD%A3%E
5%BC%8F%E5%90%AF%E7%94%A8.
html
-> chooki: hezky
-> DOOlittle: to je pracovna verzia, dnes sa mi uz viac nexce, budem dorabat ten chladic atd... len som to dal zatial do kopy, nech sa da na to pozerat :))
********Tak priatelia WEST CUSTOM BLUE SHARK by Chooki.*********
-> Mishoooo: tak je to teda , máš sponzora ale jupíky su stale bez gúm