-> BEYER: ty ses expert , inac ja nevim, minuly vik som sel na fabke domov nex usetrim, aby som nemusel dao rapidy benal davat, a aj tak som potom vecer na mkareax a pizzy rozjebabral skoro liter
-> Fjoo: ja uz som mala docinenia s takou maxipizzou.... akoze, najedlo by sa z nej 8 modeliek alebo 3 normalne baby alebo 1.5 chlapa alebo 1 extra hladny chlap..... xixixi ale je to super
-> mauceu: co ja viem..... su aj krajsie... ale mala dobre vlasy! a vsetkym oznamujem, ze Mishoooo nemal doma teror ani nic podobneee... ja zas nie som taka semetrika ako to vyzera....
-> mauceu: to kvoli tomu mal chudak Miso doma tie problemy?:)-> Milos: iba ako 20´kolekso, tak to je nic take mavam na desiatu a potom este 32´za dve hodiny na obed:) ved ma je kus chlapa, nie?:)
Faktom je, ze na stol sa zmestia iba 2 pizze. A myslim ze by sa mi malo podarit vybavit to, ze ked ich zjete do 30 minut tak su zadarmo. A ta pizza je nielenze velkaaaa, ale aj dobraaa. A ta obsuha... No, ved niektory uz mali tu cest. Ze Mishoooo?
-> itchy: Ta pizza ma skoro raz tolko ako si pisal... Neviem ci ta zasiti, ale velka je dost. Zadarmo je iba ak ju v tej sutazi zies do 30 minut. A tu sutaz robime asi raz za mesiac.
-> mauceu: co? To ti daju zadarmo ked ju zozeries v rekordnom case?:) Este som nemal pizzu (nechcem pisat picu:)) ktora by ma zasitila, nabuduce ked pojdete sa pridam a ukazem vam to, tipujem to tak na 12min. ked je to aspon 700gramova