skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
-> Milos: kedy? včul?
-> strucy: ideme tam

-> mauceu:

-> Milos: Ked sme boli na pizze v Pezinku... Ja viem, ty si si viac vsimal tu ukrajinku...
-> Mishoooo: Nechcel som aby ma zbadala, tak to bolo snimane cez cely podnik. Inak bolo to z kamery a ja som tu fotku trosku zmensoval, tak sa deformovala...
A myslim ze kurz nepotrebujem ziadny.

-> Mishoooo: j asom asi k...t, nespominam na zadnu z 2color copikom, kde bola kua ?
ALL> Tak som zase raz trosku tunil
-> Milos: Ved to je ta s tym dvojfarebnym copikom.. ale na tej fotka vazne k nepoznaniu... Mauceu by mal dostat kurz fotenia od Mina

no vyzera zaujimavo ale nevieme kdo to je mishoooooo kdo je to ???
Oooo a ja ze si to nechas libit a on takto....
hehehe ty svinur jeden

-> mauceu: Kuva to co je za darcek ...ved tam vyzera divne... v skutocnosti bola omnoho krajsia
Ale diki za snahu ti Paparazi

-> mauceu: to čoje za babenku

-> Milos: ked mi to dokazes poznahat............. ja som uplne na vetvy z toho ze uz nefunguje srotovisko kam som chodil na diely. naprava nebude. Nasli sme tam Alfove kradnute auto a tak im policia zakazala vykup vozidiel

-> DOOlittle: stare poloosi by som nekupoval to nestoji za to, nohavice budis ale 1/2 jedine nove
-> Milos: to si ich fakt asi zozeniem na vrakaci a zrepasujem

-> BEYER 14.02.05 08:22:14: Dnes ako v nedelu bolo myslene... Ale prisiel si, tak je dobre...
mauceu:

-> mauceu: Ved sa nam vyjadri k tvojmu milacikovi

No cemment...
-> hula: Tak to si nemala takto verejne... to malo byt Mauceove tajomstvo

tak ne 616 v premos pezinok stoji poloos ale nohavica neviem
-> DOOlittle: okolo 8-9 kil polos, nohavica k tomu ale to neviem to moze byt tak 1500 naviac
strucy: on myslel asi zadnu...
mno ale tazko povedat ktoru
mauceu: jak prist aj dnes

mauceu: jak prist aj dnes

-> DOOlittle: dosť len nápravnica stojí okolo 2500,- rameno spodne cca 700,- horne cca 600,- tak si to zrataj plus tesnenia gumičky a pod.
chalani kolko moze stat nova mkova polonaprava kompletna?
-> BEYER: Dufam ze stastne prisli...
A pridu aj dnes...

teda ak nie
*
po ceste domov na tomto ice_road 

mno a este som zabudol

mauceu: uka
kuak
kua 

kto si to ma vsimnut
mno ak vitriezvem tak oKi 
*3* *5* *40* *69* *21* *51* *52* *116* *115* *114* *132* *133* *174* *173* *172* *171* *170* *168* *1*

-> mauceu: ok o 17:00 pri starej ikei
-> BEYER: Kua, co kedy??? Ved som uz niekolko krat pisal ze o 17:00. Je to hned prvy prispevok v tomto fore.

-> BEYER: Kua, co kedy??? Ved som uz niekolko krat pisal ze o 17:00. Je to hned prvy prispevok v tomto fore.

mno ludkovia... takze ked sa chce ist posli te mi sms pleas... myslel som ze ste uz dohodli cas...
a na nete som iba na skok...
Mishoooo: mno mam zadne M-kove celo... a pripadne aj svetla... takze to iste co milos

Mishoooo: mno mam zadne M-kove celo... a pripadne aj svetla... takze to iste co milos

Tak kedy kua? Ja asi nepridem, lebo do pondelka som mimo netu, takze sa uz nic nedozviem.
-> Milos: No vecer bude porada tak uvydim... ale zatial diki

-> Mishoooo: keby scel tak mam zadne M celo plus svetla a aj platove narazniky predny+zadny
-> BEYER: No jeden debil urobil Ice Rally na Frediho modrej uzovke...
Nemate niekdo zadne celo??? a chrom naraznik??? a zadne zehlicky???
Ked tak asi jedine Chooki... Ja len keby niekdo...

inac tiez som nepostrehol ze o kolkej presne ?
PeterP136: co blaznis ze nieje dobre pocasie uplne idealne na ice_rally 

-> All: Tak co bude vobec nieco? Kedy a kde? Oplati sa mi vobec prist? Pocasie je mizerne a navyse tu ani nemam priblizovadlo. Keby sa tak niekto ponukolm, ze predvedie cistenie prevodovky alebo rozoberania a skladanie prednej napravy :), tak by to bolo zaujimavejsie. :)
Milos: mno pockaj ta elektro pistolu strelim do zad a ty skapes ty obycajny kurvy... potom bude hallooo !!! nato pamataj.... 

-> DOOlittle: ja vim kdo tebe nahuckal, ja uz sem zistil odkal volate, zato jja som dycky zdvihol telefon, to on , to jednaokovy bil bolo
si tu budete robit zo starsix prdel co ???
sak ja vam dam
sak ja vam dam
-> DOOlittle: NA TO PAMATAJ, ARIELI, ARIELI CERA BYL BOLO
-> DOOlittle: jaj ty nebudes zabudnut kua, ja tebe nexam vytrast a ty poseres,
-> Milos: tvá prdel pozná středověk

Tomáš SK: ne ne to je z filmu pulb fiktion 

-> BEYER: Kua, dufam, ze si ju nevymyslel ty pocas vlhkych noci

pripadne zavolame par zfetovanych negrov s kliestami a led lampou 

at si hosi zablbnou 

tato hlaska sa mi strasne paci