skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy 2010
-> afro100: takze on to prerobil ... to je cvok ... ale moc pekna praca 

-> Tomáššš: čo bolo to bolo :o))
-> afro100: ved ale to bolo a je emko nie ?
ci to prerobil ci ako ? ci co ? uz som vedla ... 

-> Tomáššš: Mantrova žlutka
Pavel P.. 15.05.10 20:23:31 napsal:
teď jsem dorazil dom… lidi super, auta převážně známé ale ta zima
mě pěkně srala.
nějaká pěkná užovka.. kdo pozná?
koho to je
sa riadne vyhral s tou skodulou moc pekne ... 
teď jsem dorazil dom… lidi super, auta převážně známé ale ta zima
mě pěkně srala.

nějaká pěkná užovka.. kdo pozná?

-> Karlos (WIO46): rajče ? ne děkujiuž bych toho měl moc a přestával se orientovat a stejně varim z protlaku.

stika87 17.05.10 11:19:06 napsal:
→ havlik: nevis jak dopadl ten slovak ? :) dojel ? v noci
staveli stan nechali auto na sitic a to teprv byla para :D
som dopadol OK na druhy den rano sme doliali vodu a v pohode som dosiel az domov. Ja to vravim stale: "gogo je dobry slon" obcas trosku mlhostroj ale to patrilo k tej dyskoteke co tam vsetci robili
→ havlik: nevis jak dopadl ten slovak ? :) dojel ? v noci
staveli stan nechali auto na sitic a to teprv byla para :D

-> Syny: Jo, ty zdejší výstupy jsem myslel. Jinak jsme se tam vzájemně asi fyzicky nepotkali, to je fakt.
Já si žádnou rivalitu nepamatuju, pokud je to v mezích, nevidím problém (a to myslím oboustranně). Jen každý má ty meze holt někde jinde. Na druhou stranu vyhrávání daleko po půlnoci a půlnoční troubení celýho kempu k tomu asi už patří a je to jeden z důvodů, proč příští rok pojedu asi až na sobotu.
Já si žádnou rivalitu nepamatuju, pokud je to v mezích, nevidím problém (a to myslím oboustranně). Jen každý má ty meze holt někde jinde. Na druhou stranu vyhrávání daleko po půlnoci a půlnoční troubení celýho kempu k tomu asi už patří a je to jeden z důvodů, proč příští rok pojedu asi až na sobotu.
-> Dair11: Popravdě jsem taky měl chuť ti nacpat něco do výfuku nebo ukrást autobaterii. Bylo by dobré příště místo předvádění svého "úžasného" stroje radši trochu respektovat okolí.
-> Dair11: Pokud se bavíme o sobotním dnu, tak to hrálo relativně nahlas, navíc s příšernou kvalitou a zkreslením a ještě horším obsahem co se žánru hudby týče... Zkus se zamyslet jak nad kvalitou aparatury, tak nad jejím užívání, dost lidem se uleví. Jak vidíš nejsem sám komu to vadilo.
Nepér 17.05.10 13:17:41 napsal: Dair11 17.05.10 12:53:27 napsal:
odveka rivalita mezi skodafavorit klubem a virtakama:)
No, já nechci bejt zlej, ale dokud jsem tam jezdil s MartinemR19, Vlastíkem, Krupem a bitmapem, tak žádná rivalita, kromě toho, že Syny nemá bitmapa moc v oblibě, nebyla :D
Tohle byl rok 08':
ja sem slysel a nekdy i videl jine veci..kazdy mame jine zdroje..nevadi.ja to podporovat teda rozhodne nehodlam. neni duvod nadavat si, vyhrozovat, atd.. nechtel sem nikoho popudit to ne.ja to beru tak ze je to vikend dvakrat v roce,kde si relativne kazdej muze delat co chce, kdyz nepujde o zdravi , majetek ...
vic uz bych to nerozebiral. hralo to.priste to bude hrat povetsinu mene. mejte se pardalove....
No, já nechci bejt zlej, ale dokud jsem tam jezdil s MartinemR19, Vlastíkem, Krupem a bitmapem, tak žádná rivalita, kromě toho, že Syny nemá bitmapa moc v oblibě, nebyla :D
Tohle byl rok 08':
ja sem slysel a nekdy i videl jine veci..kazdy mame jine zdroje..nevadi.ja to podporovat teda rozhodne nehodlam. neni duvod nadavat si, vyhrozovat, atd.. nechtel sem nikoho popudit to ne.ja to beru tak ze je to vikend dvakrat v roce,kde si relativne kazdej muze delat co chce, kdyz nepujde o zdravi , majetek ...
vic uz bych to nerozebiral. hralo to.priste to bude hrat povetsinu mene. mejte se pardalove....
-> Nepér: Pockej, pockej :) Jak nema v oblibe? Ja proti nemu nic nemam az na par vystupu tady :) Ale co bolo, to bolo... Navic vubec nevim, jak vypada jak on, tak ty, takze nevim jaka rivalita :) Nevim, ze ste tam kdy byli ani si nemyslim, ze sme se nekdy bavili 

Dair11 17.05.10 12:53:27 napsal:
Tohle byl rok 08':
Tohle byl rok 08':
cim vic ramus tim vic respektu ne? 

-> Vojťas: auto se chtelo ,,predvest´´ nevim nevim.me to teda neprijde jako kdyby to hralo tak ze pada jehlici ze stromu.navic to na plno nebylo pusteno bavime li se o tom sototnim dnu. vecer se moc nehralo .v patek netusim. tam vladnul alkoholizmus. a kdyby treba taky nekdo od vas prisel a neco rekl.taky by to mohlo byt jinak...
-> Syny: ale jinak mu to vubec neni blby :D
-> Dair11: jako chvilema se to dalo, ale chce to nekdy trochu soudnosti ;-) to ze se neco libi tobe neznamena ze i ostatnim, coz je v pripade toho ze jsi v plym kempu mozna docela podstatny ne ? ;-) ja snesu vsechno tak mi to zily netrha, akorat az k veceru to zaclo byt otravny ;) priste volume doleva ;)
-> Dair11: jako chvilema se to dalo, ale chce to nekdy trochu soudnosti ;-) to ze se neco libi tobe neznamena ze i ostatnim, coz je v pripade toho ze jsi v plym kempu mozna docela podstatny ne ? ;-) ja snesu vsechno tak mi to zily netrha, akorat az k veceru to zaclo byt otravny ;) priste volume doleva ;)
Kaprof 16.05.10 14:23:44 napsal: → Vojťas: ten s tim favoritem mě tam s*al už loni

-> Dair11: Sem presne cekal, kdy se ozve majitel auta :)
Nwkt 16.05.10 14:02:50 napsal: → Kaprof: → Vojťas: → Mr_Kubas: Příště si beru bendýnku brambor a nacpu mu to vejfukem až ke hlavě
ale ale.nekdo dela holt bordel v altanu nekdo jinde. si nevyberes..
ale ale.nekdo dela holt bordel v altanu nekdo jinde. si nevyberes..
Tady se mluvi o me bezeme?????? :)

-> Syny: Jo no. Z toho duc duc, co tam předváděl někdo vedle toho posledního stánku mi málem praskla hlava. 

-> stika87 17.05.10 11:02:26: dobrej gril
-> Jožynek : Tomu to nehralo kdyz tam nemel zadnou hudbu ale plny zadni sedacky pneumatik ale varil solidne

-> Syny: aby ukázal ako mu to pekne hraje..
a varí....

-> stika87 17.05.10 11:02:26: Cha chaa
To mu nefungoval vetrak co co? Navic tak nejak nechapu, proc ma porad nekdo potebu na tech srazech vyhravat na celej kemp... At si piusti hudbu v ramci jejich spolku, proc ne, ale proc to musi vyrvavat vsude to nevim... Jako kdyby kazdyho to co pousti zajimalo...

-> stika87: myslíš BNJaro? to vůbec netušim my sme v sobotu jeli po vyhlášení domu
-> VeTeV: rychlo parky :D
-> havlik: nevis jak dopadl ten slovak ? :) dojel ? v noci staveli stan nechali auto na sitic a to teprv byla para :D
-> Tuner#2: :) pak to vypl zavrel a uz nemachroval 

-> stika87 17.05.10 11:02:26: LOL a že těch co jim to nehrálo a musí mít navíc nastartováno bylo...
-> stika87: si delal parky, nechtel stat ve fronte no
-> stika87: tak pokud to jen uvařil tak dopadl dobře

-> stika87: Expanzka zdvojnásobila svůj objem

-> darklord:
-> Bucin: Tak rajče, ne?

-> Bucin: Tak rajče, ne?
-> Vojťas: rezerva ? do kufru se toho vejde 

-> Bucin: aha, si jel i bez rezerny nebo jak? si nemel vubec padak ne?
-> Vojťas: doma nevydržel pád auta z rampy
musel jsem ho nechat doma nebyl čas na opravu.

-> Bucin: btw kdes nechal prostredek liza?
-> darklord: dávat to na svou webofku je ne dlouho
a jinde reglej nejsem abych to mohl nahrát.

-> Bucin: nepripadas si chujovo?
"Pro zobrazení stránky se musíte přihlásit."

"Pro zobrazení stránky se musíte přihlásit."

Zase jste vedly spanilku jak tajtrdlíci musíte sakra brát ohledy i na ty co svámi jedou a maj pod kapotpu seriovej 105kovej motor a slaby brzdy malem jste mi ujely a jak jsem se vas furt snažil dohánět tak mi zežralo 5lbenálu 0,5l oleje a při klesání k penáči jsem málem zadřel.
Jinak mám taky galerku na fejzbu.
www.facebook.com/profile. php?id=1709263...
Jinak mám taky galerku na fejzbu.
www.facebook.com/profile. php?id=1709263...
-> doly120 16.05.10 22:29:34: hele, on ma stejny hever jak ja 

-> doly120: -ty mas koukam vsechno pane s ostravy,nejenom foto
-> memfis (kian): To není ani form,ale si čecháček

-> doly120: -sem ti rikal ze nejsem prazak
-> myschaak AZNP K.Hora: Šmarjá co to bylo za akci Z?
Začínám litovat, že jsem se po práci nesebral a nepřijel se podivat