skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy 2010
-> doly120: hezká fotka

Zeke-ten šestý 16.05.10 21:43:27 napsal: → FORM: hm, cervene bubny sou opravdu lepsi nez moje zlute…a doporucuje je 10 z 9 odb
orniku
no ty voe
jinak jak to tady čtu tak na srazu panovala parádní atmosféra
škoda že sem se opět nezůčastníl

-> doly120: a ty mi dluzis vnitrni klicku na otevirani spolujezdcovych dveri

-> FORM: jojo modrej benzín je dobrej.... jen mi to trochu ztrhlo tachometr

-> Kaprof: Tak myschaak je střelec.. ale že i ty...

-> doly120: kde je konec fronty? 

-> FORM: Jede mu to luxusně no,někdy by mohl moravu svést

-> FORM: hm, cervene bubny sou opravdu lepsi nez moje zlute...a doporucuje je 10 z 9 odborniku

Ale je pravda, že to Pavlíkovi jelo parádně. Holt vzduchový filtr, kvalitní benzín a hlavně červené bubny dělají své.
-> doly120: No a jak bys tam chtěl jet? Myschák na podzim 160 cely serpentiny kvuli naky fabii a já včera 140 :o)))
-> doly120: tys ses policajtu lekl a ja se drzel za Pavlem ve vzdusnem vaku aby mi to jelo lip

-> FORM: 

-> FORM:

-> Pavel P..: Já je zahlíd a šel sem na brzdy

-> Pavel P..: Jo, jel jsi jako dědek se smrtelnou křečí v noze :-D
-> doly120: jak koukali ti co stáli před Mělníkem, tam jsem radši přidal abych byl pryč než by se nasoukali do auta a dojeli nás

-> Pavel P..: Já bych stíhal,ale nechtěl sem to honit,a pak zas aby mě chytli poldové za rychlost,ne děkuji

-> Pavel P..: No jasně,pomalu
-> myschaak AZNP K.Hora: Nojo,nějak se tomu nechtělo
Ale důležité je,že sme to roztáhli...
Ale to podélné rameno... to bylo chutné... ty si opravdu střelec

-> myschaak AZNP K.Hora: Nojo,nějak se tomu nechtělo

Ale to podélné rameno... to bylo chutné... ty si opravdu střelec

-> myschaak AZNP K.Hora: a já jen vyjímečně do kopečka točil přes 3500
a oni mi nestíhaj.. nechápu

-> myschaak AZNP K.Hora: vysokootackovy motor

-> Pavel P..: za to mě to do 3500ot/min nejelo,tak jsem občas Jardovi trochu odsvištěl

-> doly120: já jel pomalu jak dědek.. FORM potvrdí že tam skoro usínal 

-> Zeke-ten šestý: jo,doma z kopce až u hospody (200m) a na doksech pomocí blacklina
-> petr s: já se rád kochám

-> petr s: já se rád kochám

-> myschaak AZNP K.Hora: Teprve ted jsi se vrátil?
-> myschaak AZNP K.Hora: dyt ti to startuje luxusne

-> doly120: ja nevim kdo byl porad daleko ve zpetnym zrcatku, ja se potom uz Pavla drzel zuby nehty :D
tak jsem včera +- dojel bezproblému,jen za boleslaví mi to přestaloi dobíjet ale Jarda dělal doprovod takže cestou mi to dvakrát přimačkl (+kabel k altíku-očko emigrovalo) a byl jsem doma.....sraz ušel,pokecal jsem s lidma a o to šlo...jen ty starty stáli za prd

-> Kaprof: Se nesměj,kdyby si ho viděl jak rychle profrčel serpentínama

-> Pavel P..: Předemnou se sral zeke,a pak... já se snažil dodržovat v obci třeba 50km/h,vy ste na to evidentně srali
Jinak,jede ti to luxusně

Jinak,jede ti to luxusně
-> Pavel P..:

-> Zeke-ten šestý: -> doly120: vy jste hrozní rychlíci... jsem musel na vás za každou zatáčkou čekat než se objevíte

-> Karlos (WIO46): asi tak nejak, klidne to sem Doly dej
-> doly120: Tak na rajče? Já nevim, já se rád podívám na fotky od kohokoliv, jen aby nebyly mázlé nebo neostré, zbytek není problém. No ne?
-> Mantrabeach 16.05.10 13:31:48: Za svezení nemáš zač, gumy fungujou opravdu parádně.
-> Zeke-ten šestý: Já sem fotky rozhodně dávat nebudu,protože pak poslouchat blbé poznámky,že to neumím,to fakt nepotřebuju...
udela jeste nekdo galerii z fotek?

-> havlik: dobře ty
,pošli v plnym pls na mejla

-> Bucin: To ne, ale tahle písnička tam z jednoho favorita několikrát zazněla
-> Vojtik: natážíš na těch pár zabořenejch jedinců v udoli dvou kopců a probudily se jim pravěké pudy ?
-> radekp: ty kráso asi budu muset udělat další evoluci,hranatou

Před tím, než byla ta aféra v televizi s nima, že mají ty pajcovaný díly či co, tak jsem s nima neměl problémy. Od té doby to stojí za houby.
OBA? Nechápu, jak můžou existovat, když totálně serou na své zákazníky (a nejsem sám). Pokud ale není pro ně 8tis žádný kšeft... Tak pardon.
Syny 15.05.10 21:28:23 napsal: → Mantrabeach: Jeste dej do laku to lizatko :) Ale vypada fakt dobre :) Urcite lip nez eMko :)
→ Pavel P..: Uz sem ho dostal :) Dekuji a srovname to :)
Jinak – docela me nasrali OB autodily… Uz podruhy me na Doksy neprivezli objednany dily… Sem tam volal a bylo mi receno, ze si je muzu objednat emailem na sraz. Tak sem to udelal a na sraz to nikdo neprivez a jeste rikali ze o neicem nevi :/ A to same bylo loni na podzim…taky jsem mel objednane nejake veci a stejna zkusenost :( pani mi napsala, at to jeste potvrdim a potvrdil jsem to mailem a nic ... chtela po me telefonni cislo, ze mi zavola, to jsem ji poslal a pak mi rekli, ze jsem jim mel pry volat...
no jednou jsem si neco u nich objednal a oni to dovezli za 350kc :(((, myslim, ze to byla vec za 400kc, tak to uz nikdy vic a to oni asi chteji....
→ Pavel P..: Uz sem ho dostal :) Dekuji a srovname to :)
Jinak – docela me nasrali OB autodily… Uz podruhy me na Doksy neprivezli objednany dily… Sem tam volal a bylo mi receno, ze si je muzu objednat emailem na sraz. Tak sem to udelal a na sraz to nikdo neprivez a jeste rikali ze o neicem nevi :/ A to same bylo loni na podzim…taky jsem mel objednane nejake veci a stejna zkusenost :( pani mi napsala, at to jeste potvrdim a potvrdil jsem to mailem a nic ... chtela po me telefonni cislo, ze mi zavola, to jsem ji poslal a pak mi rekli, ze jsem jim mel pry volat...
no jednou jsem si neco u nich objednal a oni to dovezli za 350kc :(((, myslim, ze to byla vec za 400kc, tak to uz nikdy vic a to oni asi chteji....
moje jediná fotka a eště o ničem (předpokládam že až se to zmenší nebude vůbec nic vidět)

-> Jožynek : ty mám taky

-> doly120: ARC som myslel, ale už som videl, vďaka..