skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Júlova kofolka Ba okolie
-> Pipo26: inak priatelka odkazuje ze mas vemi pekne auto tak ako dizajn tak aj farbu ze ta je uplne skvela a ze niekedy by chcela to auto vidiet nazivo a pohladkat (auto) 

-> haso: Ved to ale ten policajt bol fakt fer chlap lebo ja uz som preletel na cervenu ... 

-> Pipo26: este ze si ten pas primontoval
a inak to naserie ale to je smola no, ale lepsie 30ecok nez 150ecok

a inak to naserie ale to je smola no, ale lepsie 30ecok nez 150ecok
-> gabo000000: Noooo, ja pretekar som letel po lamacskej ceste nejako okolo 70km a zrazu na semafooore oranzova a ked som letel pod semaforom jeb cervena a vedla v ulicke policia tak okamzite zamnou a pri tescu lamac ma ...
Ale jedno na tom vsetkom bolo pekne, hlaska policajta : No ako pozeram na auto tak vidim ze sa onho starate a ze je v perfektnom stave tak to riesit nebudem a ja nanho
Ale jedno na tom vsetkom bolo pekne, hlaska policajta : No ako pozeram na auto tak vidim ze sa onho starate a ze je v perfektnom stave tak to riesit nebudem a ja nanho

-> Pipo26: co sa stalo?
Nooooo, takze ja uz som doma, vsetko bolo OK aj akcoska aj ludia az pokial ma na ceste dom nedobehla policajna hliadka s majakom na plne gule...
Najskor to bolo za 150 € a nakoniec som to ukecal na 30 €, mozem povedat ze ten pilicajt bol fakt normal chlap a dalo sa dohodnut, no co uz, moja blbost ...
Najskor to bolo za 150 € a nakoniec som to ukecal na 30 €, mozem povedat ze ten pilicajt bol fakt normal chlap a dalo sa dohodnut, no co uz, moja blbost ...

-> haso: kolko vas tam bolo nakoniec?
a kde ze skoncili ti ktori tak mocne hlasili ucast a nedosli? 

No tak ako na to pozeram tak tam budem Ja, Haso, Damir a equs ... 

Perfektne pocasie mame takze nezabudnut na kofolu a o 15tej sa vidime na kolibe

Dobre ranko. Aj ja sa tesim
Až na to že kvoli slnku budem muset ist auto umyt, lebo inač by bolo strašne videt špinu a prach na Škodule
Ale ešte vaham s tym lebo ked ho umyjem (teda myslim auto
) tak pravidelne nasleduje daždive počasie aby mi zmarnilo namahu 

Dobre ranko ...
Dnes bude pravdepodobne pekne slnecno takze ziadne kofotiny a o 15tej na kolibe ...
Skode zdar ...
Dnes bude pravdepodobne pekne slnecno takze ziadne kofotiny a o 15tej na kolibe ...

Skode zdar ...
-> belcanto: Ved to ze nikam .... 

-> Pipo26: .....kam by chodil? 

-> JuraRacing: v pohodicke, je ich dost...

konecne Bratislavsky zraz :) haso klobuk dole pred tymi nalepkami :) pekne urcite kupim na pamatku :)

-> haso: dúfam, že máš povolenie na chov :)
ak ja nakoniec idem bez spolujazdkyne a spolujazdca mi bude na prednom sedadle robit tirgrííík (ktoreho som dneska dostal :) aby si tam nik iny nemohol sadnut

-> Pipo26: som prave dosiel z dubravky a nemal som na teba cislo inak by som prisiel pozriet :))
-> belcanto: -> andre: v pohode, nalepky neutecu
-> belcanto: -> andre: v pohode, nalepky neutecu

No, idem do garage rozbehat ten moj p... motor, dufam ze DuriQ bude vediet ako na to lebo ja som uz z toho v ...

-> haso: mojej mame? :) aj my si prosíme jednu nálepku!!!
-> haso: (©pipo26)

no velmi som sa tesil na nejaky skoda zraz alebo takuto stretavku, ale asi akurat nebude auto na vikend, ale keby som to stihol tak kupujem jednu nalepku :)
tak nalepky uz su doma...su odolne voci vode, vyslo to 3,5 euri (©pipo26) takze nalepka bude za echt symbolicku cenu nech sa mi tie korunky vratia...
neplanujem na tom zarobit, len som chcel nech mame pamiatku:)

Používajte originálne poháre Kofola a pred použitím ich opláchnite čistou, studenou vodou.
Kofolu čapujte do pohára nakloneného pod uhlom cca 45°. Čapovacia páka sa nesmie dotýkať pohára a nesmie byť ponorená do nápoja.
Pena sa tvorí spustením pohára nižšie tak, aby nápoj dopadal do pohára z väčšej výšky.
Podávajte pri teplote 7 – 10 °C, kedy najlepšie vyniknú typické chuťové vlastnosti nápoja.
Servírujte na čistú Kofola tácku logom k zákazníkovi. :)
Kofolu čapujte do pohára nakloneného pod uhlom cca 45°. Čapovacia páka sa nesmie dotýkať pohára a nesmie byť ponorená do nápoja.
Pena sa tvorí spustením pohára nižšie tak, aby nápoj dopadal do pohára z väčšej výšky.
Podávajte pri teplote 7 – 10 °C, kedy najlepšie vyniknú typické chuťové vlastnosti nápoja.
Servírujte na čistú Kofola tácku logom k zákazníkovi. :)
Nezabudnite na autochladničky, pretože len dobre vychladená Kofola je tá Pravá KOFOLA!!! 

-> haso: my chceme nálepku,my chceme nálepku!!! 

-> BeBe: Super super ... Ked treba este uhlie alebo nieco treba napisat ...
-> haso: Tak to mas pravdu, ta tvoja pojazdna zahradkarska a kempova dielna je jedinecna ..

-> haso: Tak to mas pravdu, ta tvoja pojazdna zahradkarska a kempova dielna je jedinecna ..

-> Pipo26: ja ani pisat nemusim co mam v aute

uhlie aj minigril mam v aute este od hrochaca...takze ho ani nebudem vykladat
ALL kto berie gril, uhlie atd... ?
-> haso: Aka suhra ...
ALL: Takze kolko nas bude????????????????????? ?????????????????????????? ???????

ALL: Takze kolko nas bude????????????????????? ?????????????????????????? ???????
-> disco_punk: no rozmer je 9x3cm, aj kvalita bude dobra (dpi 300), ale vytlacenie jednej A4ky nalepiek (18kusov) vyjde okolo 3ecok tak to nejak vymyslim, zajtra naobed som uz "objednany" na tlacenie
-> EQUS: -> Pipo26: to priatelka dala inspiraciu:) sme kazdy spravili svoj navrh a pak spojili do jedneho

-> EQUS: -> Pipo26: to priatelka dala inspiraciu:) sme kazdy spravili svoj navrh a pak spojili do jedneho

-> haso: jeeeej, perfektos ujo haso ... 

-> haso: no to teda čumim !
perfektna praca

-> haso: klobuk dole haso..a ten slogan dole.. supeeer ..
len pri tlaci dbaj na normalny rozmer a kvalitu..nieze po mesiaci sa rozmocia..bola by jej skoda..
len pri tlaci dbaj na normalny rozmer a kvalitu..nieze po mesiaci sa rozmocia..bola by jej skoda..
Nejake info o počasí hadam to vyzera nadejne www.travel.sk/pocasie/map
?loc=sloven...
-> disco_punk: heeeeej, no pekne pekne ... 

-> haso: jak hadov haso, jak hadov...
Potvrdzujem učast
A som rad že to nebude pri Lidli v Trnavke: totiž tam blizko robim a už mam alergiu na tu mestsku čast kedže tam travim vačšinu času a to nedobrovolne
→ Haso: ten Rapid v Dubravke medzi ulicamy Kapitana Rašu a Drobneho nie je nahodou vinovo červene farby a neaka mimo BA značka? Taky neaky som videl, zniženy, pekne elektrony (tušim Apolla), pekny 3ramenny volant ale mal vnutry neako rozmontovanu palubovku... Viem že som si myslel že s toho auta a mojho by sa dalo zobrat to najlepšie a urobit jedneho poriadneho

→ Haso: ten Rapid v Dubravke medzi ulicamy Kapitana Rašu a Drobneho nie je nahodou vinovo červene farby a neaka mimo BA značka? Taky neaky som videl, zniženy, pekne elektrony (tušim Apolla), pekny 3ramenny volant ale mal vnutry neako rozmontovanu palubovku... Viem že som si myslel že s toho auta a mojho by sa dalo zobrat to najlepšie a urobit jedneho poriadneho

ok moze byt a kde teda pri trolejbusoch ???
pokial vsetko pojde podla planu tak pridem

Chalani takze sme dohodnuty ?12.7. o 15tej na kolibe?
-> Pipo26:
to som nevedel

-> haso: hej hej je, park pre restauraciu
a tam kusok od toho obratiska mhd smerom na kolibu nieje nahodou taky velky plac? take pseudoparkovisko hlinene?