skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Júlova kofolka Ba okolie
-> EQUS: prijedem

-> JuraRacing: nemal som cas to nikdy preskumat priatelka by ma zabila ze kam čumím

haso> ta rapida je navonok pekna aj s tyma apollama :) ale inak to je vrak co sa tyka intereriu a pod.
-> EQUS: equs, no neviem neviem ako to dopadne ked tam ako sa otaca mhd budeme stat 5-6 tak nas zozeru aj s ...
V sobotu tam bude natresk ako hovado ...
Co tak dat stretko niekde inde tesco, lidl atd. a potom tam all ist ... ???????????
V sobotu tam bude natresk ako hovado ...
Co tak dat stretko niekde inde tesco, lidl atd. a potom tam all ist ... ???????????
-> disco_punk:
...kt ... to bolo dobreeeeeee 

-> Pipo26: woe..normalny pokec..vraj auto je jeho syna..kt. mal aj staru oktavku abo felfu neviem už..ale nema cas už n rapida bo stavia dom..
-> haso: tento bol cierny na striebornych apollach a na bokoch dvier mal napis tusim rapid 130..znacky BA-130xx
..každopádne ja už dneska vyrážam a vidíme sa tam teda toho dvanásteho..snad to stíham.
-> haso: tento bol cierny na striebornych apollach a na bokoch dvier mal napis tusim rapid 130..znacky BA-130xx
..každopádne ja už dneska vyrážam a vidíme sa tam teda toho dvanásteho..snad to stíham.
Ok takze dohodnute
12.7. sa mozme zrazit na kolibe o 15:00 tam jak stoja trolejbusy a hore pojdeme spoločne
suhlas?

-> MOLSO: 

ja som za tu kolibu tam je skratka fajn
-> disco_punk: jeden cerveny rapid na apollach stoji medzi ulicami kapitana rasu a drobneho ale mam dojem ze sa dlhooo nehybe lebo stale je na tom istom mieste, ale nevyzera rozpadnuty
-> disco_punk: jeden cerveny rapid na apollach stoji medzi ulicami kapitana rasu a drobneho ale mam dojem ze sa dlhooo nehybe lebo stale je na tom istom mieste, ale nevyzera rozpadnuty
-> Pipo26: sak on chcel aj moje kupit
take ceny daval ze by sa mi to aj oplatilo 

-> disco_punk: A co, auto si uz predal kedze chces kupit moje???????? 

-> disco_punk: Buzna na tvojej rakete pojdem nie
len neviem o kolkej tam na tom tvojom motore dojdem, ak vobec ...
Ved ty pockaj, ty mi nebudes hadzat plastelinu do mojho auta ...
A k tomu 50r. p. Nemas dojem ze na teba musel pozerat ako na nahuleneho ked si ho pozval na zraz ... ? A co povedal ze dojde??????
A na ten svalom uz bude moje afto jazdit ... (dufam)

Ved ty pockaj, ty mi nebudes hadzat plastelinu do mojho auta ...

A k tomu 50r. p. Nemas dojem ze na teba musel pozerat ako na nahuleneho ked si ho pozval na zraz ... ? A co povedal ze dojde??????

A na ten svalom uz bude moje afto jazdit ... (dufam)

-> JuraRacing: Lafranconi
-> EQUS: dneska pri pive sa nad tym zamyslím:P
-> Pipo26: a s cim ides akoze jazdit ten slalom?
..inak dneska som bol služobne v dubravke..a videl som parkovat pekneho rapida na apollach s pankom akolo 50r..tak som zastavil a pozval ho na tuto kofolku a informoval ho o tejto stránke. uvidime
-> EQUS: dneska pri pive sa nad tym zamyslím:P
-> Pipo26: a s cim ides akoze jazdit ten slalom?
..inak dneska som bol služobne v dubravke..a videl som parkovat pekneho rapida na apollach s pankom akolo 50r..tak som zastavil a pozval ho na tuto kofolku a informoval ho o tejto stránke. uvidime

-> Pipo26: pod akym mostom :) ?
Alebo mozme este aj pod mostom tam kde bola prva kofolka, tam to bolo tiez dobre ... 

-> disco_punk: neboj sa ked bude zle tak ta hore potiahnem ...
No ja idem v piatok jazdit na svalom a pokial to tam niekde nedam cez budu :) tak somnou mozte v sobotu ratat na sto pro ...
A miesto? noooo na tej kolibe to bolo dost fajn takze ja som za ...

No ja idem v piatok jazdit na svalom a pokial to tam niekde nedam cez budu :) tak somnou mozte v sobotu ratat na sto pro ...
A miesto? noooo na tej kolibe to bolo dost fajn takze ja som za ...
Rad by som sa dohodol na mieste konania takze za
a) koliba/žel.studienka b)Śamorin c)xyz
-> disco_punk: no co napadlo ta nieco?Termin sa blíži
-> belcanto: prídeš???
a) koliba/žel.studienka b)Śamorin c)xyz
-> disco_punk: no co napadlo ta nieco?Termin sa blíži
-> belcanto: prídeš???
..tak presne tohto som sa bál...ale ne, ja už to nejak hore vytiahnem
-> haso: ty potvoro
tak predbežne sa začínam tešiť, že ta moja mrdka sa o5 po vyše roku stretne s kamaratkami..
a preventivne rozmyslam este nad nejakym miestom kde možes opekat,mat auto pri sebe,a sadnut si tam na kofolku

-> haso: ty potvoro

tak predbežne sa začínam tešiť, že ta moja mrdka sa o5 po vyše roku stretne s kamaratkami..
a preventivne rozmyslam este nad nejakym miestom kde možes opekat,mat auto pri sebe,a sadnut si tam na kofolku

-> JuraRacing: jak heno na dvojke na plny plyn

dufam ze vyjde pocasie lebo posledny tyzden nejak tomu j....e :)
na kolibu dufam ze tam vyjedem :)
na kolibu dufam ze tam vyjedem :)

-> Damir: -> Pipo26: aha no nevadí

(co tak na kolibu pod vezu,gril donesem .....zalezi od pocasia)
nooooo tam bolo super len vela ludi okolo chodilo ...
nooooo tam bolo super len vela ludi okolo chodilo ...

→EQUS: Ja žial už nemam okridleny šip v znaku: totiž neaky "zberatel" my vytrhol znak vpredu z masky tak ten znak už nemam
A vzadu som menil kapotu tak nemam ani tam 

-> Pedro boy: nema problema super mozme ist spolu
jasne tak teda toho 12.7. ked 11.teho je slalom na babe .No este by to chcelo nejake fest dobre miesto vymislet -> co tak na kolibu pod vezu,gril donesem .....zalezi od pocasia
Damir: napodobne budem rad ak prideš
Všetci s okridleným šipom v znaku su vítany
jasne tak teda toho 12.7. ked 11.teho je slalom na babe .No este by to chcelo nejake fest dobre miesto vymislet -> co tak na kolibu pod vezu,gril donesem .....zalezi od pocasia
Damir: napodobne budem rad ak prideš
Všetci s okridleným šipom v znaku su vítany
-> Pipo26: 

-> haso: Len ber ohlad na nas co maju cumak par cm. nad zemou 

tak ja sa dostavim...ak ten wagen pojde
a co kam by sa slo?
-> disco_punk: pamatas jak sme boli pri dunaji co si ma stretol? tam dakam by sme to mohli pichnut ci? hm?

a co kam by sa slo?
-> disco_punk: pamatas jak sme boli pri dunaji co si ma stretol? tam dakam by sme to mohli pichnut ci? hm?
presne ako pise Pedro boy v sobotu je slalom na babe tam idem aj ja :) pozeret a v nedelu zraz no lepsi vikend ani nemoze byt :)
No 11.7. idem na slalom na Pezinskú babu ale 12.7 by to aj bolo ideál.
EQUS čo povieš , pojdeme spoju.Sa zastavím u ťeba a možme fachčiť.
EQUS čo povieš , pojdeme spoju.Sa zastavím u ťeba a možme fachčiť.
No tak konečne nech sa niečo deje...Už my to tu chyba
Ked to bude 100% tak si vybavim volny den v robote aby my nenasačkovali smenu prave vtedy.. Aj ked od mojej roboty to daleko nie je ale žial by si všimli že chybam 

-> belcanto: no ved zda sa ze 12teho to vyhovuje co sa ti zas nepaci

tak hadam toho 12-teho to by mala byt nedela
tak kedy je to teda???? :O
Sevas all ... Tak ja dojdem rad ovsem ked bude motor a prevodovka pocuvat ....

dojdeme urcite s kamaratom na rapidach ;)
EQUS 14.06.09 17:25:03 napsal:
Lidl Galvaniho utca?----
tam som dneska brigadoval
Lidl Galvaniho utca?----
tam som dneska brigadoval

-> BeBe: jasne kludne ved ide o tom nech je nas cim viac takze kludne mozme 12.7.
-> EQUS: zaujem by bol, no toho 5-teho budem na Hrochaci...co tak tyzden nato 12..??
Takze vidim ze je zaujem ...mohli by sme sa dohodnut na dakom mieste a datume ... ----5.7.09 Lidl Galvaniho utca?----
podla mna by nebolo zle nejaku slnecnu sobotu tak na vecer nekde na parkovisku sa stretnut a potom ist spolocne nekam si sadnut bud na kofolu alebo tak

nikto nic?tak spíme dalej..
-> EQUS: tiež som na tom uvažoval..že druhe kolo majovky..ale nevidalo..takže super julova može byt..ktory weekend??

Rad sa zucastnim, konecne spoznat nejakych skodovkarov s Ba 

-> EQUS: ak ten stroj bude pojazdny tak idem
a samozrejme ak budem v BA

No ak to bude pravá Kofola Originál....., tak nedbáme :)
Tak ma po dlhsej odmlke napada , co tak sa stretnut na dobre znamich miestach s kofolou v ruke a poklabosit co a ako kto sa ma...
Presný dátum a miesto konania dohodou.
Presný dátum a miesto konania dohodou.