skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jaro 2009 Běšiny
-> Nwkt: hlavně to všechno narvi na škodateam :-)
-> Nwkt: nechces to -> Nwkt: nechces to natlacit i na virt?
Prosim o ty co maji fotly cisla 213.S110R at mi je prosim poslou na email stepan.kadera@seznam.cz
Dekuji predem moc :-) Stepan
Dekuji predem moc :-) Stepan
-> venni: jj 25 

-> venni: podle fotky 25...
-> Syny 11.05.09 11:31:17:
Co měl pája za startovní číslo? 

-> MATTESS: Syny z nich měl už nervy v pytli
já se jenom smál, to nešlo už dělat nic jinýho 

-> MATTESS: Spis na ranu :) Uz sem z nich mel tiky v pravym oku 

-> Syny: tak to je mazec
To muselo být na prášky

Ahoj všem.. Pokud by měl někdo fotky či videa červené feldy st.č.54 nebo černé fabie st.č.53 a poslal mi je na snb_rider@centrum.cz byl bych moc rád 

keby nahodou nekdo mal fotky ci video cernej rapidy st.c. 79, poslite mi pls na mail mm79@zmail.sk pripadne ina k dohodnut prenos
dakujem
dakujem
-> Nwkt: dost :-) samo se to zmenšuje na 800 rozlišení. Takže pokud chceš dej do placu vše co máš
Nahrává se to jednoduše přes nějakej java prográmek, jenom to přetáhneš a dál neřešíš, Tadeáška to pak zatřídí...

-> MATTESS: Jen tam s nama byla takova particka pubertaku, kteri pokazdy, kdyz vyjelo auto ze zatacky, tak zacali rvat: "Jede Paja, Paaja - neee, to neni Paja". Vzhledem k tomu, ze Paja jel mezi poslednima to bylo opravdu uzasny... Kdyz projel Paja, tak tam jasali a ja uz mel radost ze zavrou huby... Ale to sem byl na omilu... Paja projel a kdyz vyjeli dalsi auta, tak oni zase rvaly: "Jede Paja". A jeden chytrejsi z nich prohlasil: "I neee, Paja uz jel...". Pak tam jeste Paju resili jakou dobu a pak nastesti uz ojdeli na motorkach pryc - sice asi na poslednich 5 aut, ale prece... No jako uz byli fakt na ranu...
Fotek jsou vsude 3 prd..... radsi posilejte videa 

-> vhml: Kolik je tam volnýho místa?

Svoje fotky ze srazu můžete přidávat do oficiální galerie. Návod na upload je na úvodní stránce Škodateamu...
Tak to musim po špatných výsledcích ze sprintů příště napravit,trochu to odlehčit a zabojovat aspoň s Davonem...

-> Syny: co bylo s Pájou?
-> Nwkt: Tyvoe Paju mi ani nepripominej, jeste tedko se mi otevira kudla v kapse... 

-> Syny: jj v plným pls. Mail mám v ID 

-> Syny: 

-> Syny: Jasný, však eRmanovi to za zlé nemám. Původně jsem mu chtěl napsat, ale nakonec jsem to napsal veřejně do té diskuze o srazu. Nic se nestalo (naštěstí) ale jako veřejné napomenutí ho snad trochu napraví a nebo se alespoň zamyslí... snad.
-> petr s: jj, to by měl být on
-> Tuner#2: Tak mě to našlo že by to měl být miky22 a je tam registrován
-> Syny: Nee. Motor byla závada která vznikla nezávisle na nárazu... No uvidíme. Třeba to ještě pojede...
Moje vina ale byla to hodinový zdržení mezi RZ4 a RZ5. Na Humpolci jsme měli náhradní poloosu v autě. Jenomže s naprasklou manžetou. Tak jsem manžety vyměnil, jenom jsem tu poloosu do auta už nedal a zůstala v druhým kufru s dalším nářadím, kterej byl v Ivecu. A to bohužel parkovalo v kempu. Takže když na RZ4 nevydržela, tak já šel demontovat polosu a Honza zatím sehnal nějkakýho pořadatele, kterej ho za úplatu odvezl do kempu a z5... Proto jsme jeli až skoro nakonec mezi sériovkama...
Moje vina ale byla to hodinový zdržení mezi RZ4 a RZ5. Na Humpolci jsme měli náhradní poloosu v autě. Jenomže s naprasklou manžetou. Tak jsem manžety vyměnil, jenom jsem tu poloosu do auta už nedal a zůstala v druhým kufru s dalším nářadím, kterej byl v Ivecu. A to bohužel parkovalo v kempu. Takže když na RZ4 nevydržela, tak já šel demontovat polosu a Honza zatím sehnal nějkakýho pořadatele, kterej ho za úplatu odvezl do kempu a z5... Proto jsme jeli až skoro nakonec mezi sériovkama...
-> Stepan FUN 10.05.09 20:13:43: Ale ten motor nemel nic spolecnyho s tim vasim narazem ne? Nebo jo?
-> Tuner#2 10.05.09 19:56:17: Tak eRman nepozna z prihlasky kdo je debil a kdo ne... To, ze nekteri blbci nedodrzujou pravidla pri prejezdu mezi RZtama je prave ten duvod, proc tam pak policajti buzerujou a prudi... Ja se jim vubec nedivim, protoze kdyz jezdi takovyhle paka skrz obce, tak neni o co stat...
-> Tommyk: Chces to poslat v plnym? Ale fotak je to na prd a sou tam pootevreny ty dvere a vedle se vali naka houba :) Nemelo to bejt nic umeleckyho :)
-> Tuner#2 10.05.09 19:56:17: Tak eRman nepozna z prihlasky kdo je debil a kdo ne... To, ze nekteri blbci nedodrzujou pravidla pri prejezdu mezi RZtama je prave ten duvod, proc tam pak policajti buzerujou a prudi... Ja se jim vubec nedivim, protoze kdyz jezdi takovyhle paka skrz obce, tak neni o co stat...
-> Tommyk: Chces to poslat v plnym? Ale fotak je to na prd a sou tam pootevreny ty dvere a vedle se vali naka houba :) Nemelo to bejt nic umeleckyho :)
-> Syny: taky bych bral foto žlutky, na týhle fotce se mi ten pruh začíná líbit 

-> Syny: Kdepak, koroze byla na druhé straně, s těmadle jsi mohl fláknout jako když šla Máša pro noviny a nic by se nestalo
ale foto pošli i tak

-> Rapid05: díky za dvě pěkný fotky 

-> myschaak GO KH,NO KO: jezdím pro zábavu a diváky
to že občas něco zmařím k tomu patří
-SYNY: moc pěkné

-SYNY: moc pěkné
-> Tuner#2: už jsem tam psal do diskuze, kdo to asi je
-> Tuner#2: Ja je pribouchnu a odpadne z nich ta koroze i s pruhem a co ja potom
(JOKE)
Me to doslo az potom :) Kdyz sem to fotil, tak sem so toho nejak nevsiml :)

Me to doslo az potom :) Kdyz sem to fotil, tak sem so toho nejak nevsiml :)
-> myschaak GO KH,NO KO: Soudek byl hezkej... Přiznávám spoluvinu. Ztratil jsem se v rozpisu a blbě jsem přečetl zatáčku... Ale když jsem slyšel tu ránu a viděl jak lítaj střepy do vejšky předního okna, tak mi přišlo, že nemáme půl předku... Takže po zhodnocení škod jsem byl z předku mile, z motoru nemile překvapen.... :-(
-> Tuner#2: Najdi si startovní listinu a je tam na něho kontakt
Mohl bych poprosit o nějaké foto nebo video str.č.16 červené 120S na skoda110@centrum.cz
Díky moc Wena
Díky moc Wena
-> Martin136COUPE: Já už taky šekal, že to na těch šlupkách to kilo neudrží a pošle to do mě - kre*én.
MATTESS 10.05.09 11:21:30 napsal:
→ Tuner#2: → Martin136COUPE: asi tomu s tou
Š100 napíšu vzkaz na SKODATEAM. Už jsem taky uhýbal
ještě že ta hrouda nešla do skla, to by bylo hotovo :-(Tys našel kde tam je? Já napíšu i eRmanovi, aby takový pako příště do závodu nebral.
MATTESS 10.05.09 11:21:30 napsal:
→ Tuner#2: → Martin136COUPE: asi tomu s tou
Š100 napíšu vzkaz na SKODATEAM. Už jsem taky uhýbal
ještě že ta hrouda nešla do skla, to by bylo hotovo :-(Tys našel kde tam je? Já napíšu i eRmanovi, aby takový pako příště do závodu nebral.
-> Syny 10.05.09 16:08:11: Měl sis je přibouchnout, ale i tak prosím o foto na mail. Díky.
-> myschaak GO KH,NO KO: na závodech se lítá o sto 6. celkem pěknej průjezd jen ten soudek
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ty vole,skoro bu´d rád že to byl "jen" ten soudek...lítáš jako dobytek...s motorem škoda no...
Tak jsem byl zas jenom na kukačku a líbilo se mi
Galerka z kempu: rapid05.rajce.idnes.cz/Be siny_-_Jaro_2009_-_Kemp
Galerka ze závodu: rapid05.rajce.idnes.cz/Be siny_-_Jaro_2009_-_Zavod

Galerka z kempu: rapid05.rajce.idnes.cz/Be siny_-_Jaro_2009_-_Kemp
Galerka ze závodu: rapid05.rajce.idnes.cz/Be siny_-_Jaro_2009_-_Zavod

-> U-Geen: No ted momentalne nebudu mit moc cas je zakladat, ale az budu mit pokoj od skoly tak mam fotky: Besiny Jaro 07, Doksy Jaro 07, Hrochac 07, Doksy Podzim 07, Besiny Jaro 08, Hrochac 08, Besiny Podzim 08, Doksy Podzim 08 a ted Besiny Jaro 09
Jo a tvoje ICQ nemam :)

Jo a tvoje ICQ nemam :)
-> Syny: staci rict, napis mi na icq jaky chces pridat galerie a ja te ucinim spravcem
-> U-Geen: ja bych jich tam dal plno - mam defakto hodne moc fotek uz od srazu 2007 az do ted, ale jelikoz sem neplatic, tak fotogalerii delat nemuzu...
fotky kdyztak prosim na virt do fotogalerie :)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Pokud je to mrazovka tak to ještě jde