skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jaro 2009 Běšiny
-> Syny: 

Vejvodak a Kabat z Kiss Protonu a jejich "S 2000" neboli HTP
http://www.youtube.com/wa tch?v=i8iAgeS4I-8

http://www.youtube.com/wa tch?v=i8iAgeS4I-8
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: typoval jsem to na mrazovku,měl jsem uplně to samý asi podzim 2007
-> Syny: jo jo dost lidí to šetřilo, vč. mě, já se doma učil :/. Přitom auto funkční, počasí krásný, mno za týden Hill Climb na Ještěd a pak už jen matura :/
-> m8rinek: No jasny, ale ja bych klidne sel nekam bliz (treba za sloubp nebo tak) na vlastni riziko... Stejne se mi zdalo, ze letos to tam dost lidi setrilo :)
-> Syny: to je ale jedna strana mince, na druhou stranu šlo o bezpečnost diváků a orientaci závodníků, takže odstup dle mě neni na škodu, rozhodně lepší než si díky nedotáčivosti někoho nahrnout pod auto

Jinak slalom byl dle me uplne na hovno... Fotit a natacet neslo, jelikoz vsude bylo mliko a videt bylo taky na prd, jelikoz vsude kolem trati bylo dvacetimetrovy pasmo kam se nesmelo... Takze dle me uplne na hovno... Takze fotky a videa ze slalomu stoji za vylizprdel... 

A takhle nás zradil motor - všechno do všeho (voda, olej) a všechno venku...
A takhle nás zradil motor - všechno do všeho (voda, olej) a všechno venku...
Pokračování série od Nwkt - následky kolize se sudem - Bery
Pokračování série od Nwkt - následky kolize se sudem - Bery
Pokračování série od Nwkt - následky kolize se sudem - Apple
Pokračování série od Nwkt - následky kolize se sudem - Apple
nechce někdo hodit nějakou večí serii fotek třeba na rajče nebo tak ? docela bych se mrknul o co jsem přišel :)
-> petr s: to asi ne....a i kdyby už nikdy více.... kuchnu to sám, a uvidím, ted sem sundak víko a je venku mrazovka, uvidím až ho vyndám jak na tom bude spodek

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Njn to nasere, jsme viděli akorát bílej dým za tebou
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ten je v záruce
jo soudek byl super, trochu se pral ale good....... víc mě stve motor kterej zkoleboval na posledních 200metrech

Zdarec chlapy, nemá někdo záběry jak sme se tlačily (č.28) na slalomu na tu žlutou 120? Díky
Tak až se SYNYmu bude chtít, tak by to mohl hodit na Youtube 

-> Mr_Kubas: To bude mít Syny
-> Nwkt: A videjko neni? 

-> -Barka-: passata jsem už neviděl, já už byl od výjezdu z kasáren pryč
-> M@rtin: Honza spíš chtěl linčovat
-> M@rtin: Honza spíš chtěl linčovat

-> MATTESS: Hlavně že jste všichni v pořádku a auta taky, ale Honza si asi musel jít vyměnit trenky ne?
-> Majkl: Příště by mohli přijet snad všechny metalexy co mají, tak koukej dorazit 

-> MATTESS: A s tim Passatem? To ste vlastne jeli sami, to my sme s vama nebyli... No a pak se divte policajtum, ze tam chytaj...
-> -Barka-: když jsme jeli do Klatov, vyřítila se proti nám v Běšinech (levotočivá na mostík) posádka č.71 (modrá 100vka), trochu to vzal bokem, Honza byl už skoro na chodníku