skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
-> Tuner#2: snazim sa ako sa da dakujem
-> suri: Tak to je mazec, nečekal jsem, že je Tě tak málo. Musím souhlasit, že půlka virtu by se mohla stydět v porovnání s Tebou. Smekám.
P.S. S tím hubnutím má havlík pravdu
P.S. S tím hubnutím má havlík pravdu

-> suri: fakt krasa!

-> Maxx: skoda-virt.cz/cz/.../7111
4-co-jste-dnes-udelali?pof
fset=18... tu mas viacej fotiek
-> Maxx: dakujem
-> suri: krasna prace....

-> Jozynek: aké bože ??
ved je to pravda
a dalši spolužiak "velký frajer" lebo jeho ocinko má octaviu 1.9tdi nevie, prečo mu vypína tankovacia pištol ked berie plnú za peniaze od maminky
a raz viezol spolužiacku zo skoly na jej aute a pýtal sa jej či má na tom favorite pokazený posilovač riadenia
ja mám z týchto ludí iba srandu a vždy sa musím smiat *3* *3*

a dalši spolužiak "velký frajer" lebo jeho ocinko má octaviu 1.9tdi nevie, prečo mu vypína tankovacia pištol ked berie plnú za peniaze od maminky

ja mám z týchto ludí iba srandu a vždy sa musím smiat *3* *3*
Inak moj nazor k tomu asi taký: či budem mat Porshe alebo Trabant tak Shade budem mat!, aj ked ma okolie ale aj rodina odrádza od toho že niesom normálny...nech idu do prdele...

-> Skoda RBK: 02.04.08 21:07:29pekne povedané, hlavne ta druhá čast
-> 12MOLS: 02.04.08 22:19:51bozeee

zaujmava diskusia

-> Pavel P.: Tak já osobně si myslim že na škodovce dokáže cvičená opice cokoliv-))
-> David29: starter, altík a kola dokáže vyměnit i cvičená vopička.... že Mates?
na tom neni žádná věda....

-> Tuxik: No joo vlastně..ale to byla náhoda...já tam kvůli stroboskopu
-> havlik: startér, altik, rozvody, kola vyměnil

-> havlik: startér, altik, rozvody, kola vyměnil

-> David29: a ja s tim rozdelovacem nic ?

-> David29: ono cos už vůbec udělal

-> havlik: Heléé..klid joo

Já si vždycky všechno udělal sám.... jediný kdo mi někdy pomáhal byl Czert při výměně spojky...jinak všechno já sám..sem kluk šikovnej

Já si vždycky všechno udělal sám.... jediný kdo mi někdy pomáhal byl Czert při výměně spojky...jinak všechno já sám..sem kluk šikovnej

-> David29: tak jaktože taky nemáš favorita

u nás sú tiež "experti" ktorí sa vyznajú do moderných áut a ked som v skole kamosovi hovoril o zastavbe favomotoru do škodovky a ten blbec sa ma opytal že kde budem mat kufor ked budem mat vzadu 120 motor a vpredu favo

a taky mudrlant mi stale hovori ze nech to zahodim a kupim nove auto ze ide rychlejsie. to je jeho jediny argument. Ale ked rozpraval ako sa jeho ocinovi pokazilo palivove cerpadlo a platili 20 000 za opravu tak som mu povedal že keby mi odišla AC pumpa na škodovke tak si to opravím doma s minimálnymi nákladmi tak on mi na to povie že by ma aj tak na ceste predbehol
takže tiež už neriešim a nevšímam si takýchto ludí

a taky mudrlant mi stale hovori ze nech to zahodim a kupim nove auto ze ide rychlejsie. to je jeho jediny argument. Ale ked rozpraval ako sa jeho ocinovi pokazilo palivove cerpadlo a platili 20 000 za opravu tak som mu povedal že keby mi odišla AC pumpa na škodovke tak si to opravím doma s minimálnymi nákladmi tak on mi na to povie že by ma aj tak na ceste predbehol

takže tiež už neriešim a nevšímam si takýchto ludí

tak to teda nechápu, asi to moc žerete, mě se klucka občas zeptaj jak jsem na tom se stavbou, občas sledujou moje články a choděj pro rady, nikdo nikym nepohrdá

-> Skoda RBK: tak to ma byť 

a v skodovku uz dost dlho nevyuzivam na normal vozenie, nato mam filcku, rapidku pre zabavku, odreagovanie..
ja taktiez netrvrdim ze su najlepsie na svete, to som len tak dal oko priklad, ale ako premna su dobre, mam ich rad vyrastol som na skodovke, a tak sa nejakym zahadnym sposobom stal zomna skodovkar ale nelutujem to, je to super konicek, akurat jedina vec ktoru lutujem ze nevlastnim skodovku
No tak spoluziaci na strednej si robili picu zo mna ked som povedal ze si robim skodovku a taak spoluziaci teraz na vyske su ovela viac v pohode az na vynimky.... no a v partii mam skodovku jedinny ja ale vsetci kamosi zacinali na skodovkach a dost ma podporuju v tomto a poradia, pomozu... no ale aby som nezabudol tak kamos ma Leona Cupru a este k tomu skodovku lebo mu to bolo luto predat a ma spomienky........
ja nehovorim ze skodule su najlepsie auta na svete ja skor hovorim ze skodule su hrozne auta ale tak mi prirastli k srdcu....ach... je to proste super konicek a ked mas okolo seba ludi ktori sami tiez na nich vyrastali, vedia pomoct....je na nezaplatenie
ja nehovorim ze skodule su najlepsie auta na svete ja skor hovorim ze skodule su hrozne auta ale tak mi prirastli k srdcu....ach... je to proste super konicek a ked mas okolo seba ludi ktori sami tiez na nich vyrastali, vedia pomoct....je na nezaplatenie
-> David29: presne ako pises, a najradsej mam ked mudruju do niecoho o com nemaju ani ponatia, tvrdia mi ze nech nekecam blbosti, lebo ze motor favorit/felicia sa ani zdaleka neda porovnat zo skodovkou, ale ja uz im na to nic nepoviem a dam im za pravdu,s takýmito ludmi sa neoplati hadat

-> peti: nehnevam sa, no jo, ja netvrdim ze je to najlepsie auto, ale ze je to skvely konicek :)
-> David29: jj to tak obvykle byva ze ty ktory maju najviac reci jazdia na takych crepnikoch...a este sa do toho nevyznaju ale su mudry jak radio
-> suri: u nas sa to obvykle stane ked sme v nejakom podniku a sa tak ludia predstavuju, ale raz, som tak sedel pri pivecku a dosla taka holka cernovlasa s ruzovym melirom a ruzovou ofinou, pohladna baba, a spoluziacka ze toto je riso a ze to je ten stymi skodovkami, a ona povedala ze jej sa strasne lubi skoda rapid 136 a raz by to chcela, a som sa snou zacal bavit a fakt by som to od nej nikdy necakal ze sa snou dokazem bavit na urovni o skodovkach...obcas to cloveka aj prekvapi :)
-> David29: jj to tak obvykle byva ze ty ktory maju najviac reci jazdia na takych crepnikoch...a este sa do toho nevyznaju ale su mudry jak radio

-> suri: u nas sa to obvykle stane ked sme v nejakom podniku a sa tak ludia predstavuju, ale raz, som tak sedel pri pivecku a dosla taka holka cernovlasa s ruzovym melirom a ruzovou ofinou, pohladna baba, a spoluziacka ze toto je riso a ze to je ten stymi skodovkami, a ona povedala ze jej sa strasne lubi skoda rapid 136 a raz by to chcela, a som sa snou zacal bavit a fakt by som to od nej nikdy necakal ze sa snou dokazem bavit na urovni o skodovkach...obcas to cloveka aj prekvapi :)
-> peti, suri: Tak u nás je to podobný... já a Czert sme obecně považovány za blázny, dalších 6 lidí má Favority a pyšní se jak sou na tom líp
btw: těch 6 lidi, si nejsou schopný ponalu vyměnit startér... takže všichni co u nás tomu rozumí maj Favorita

btw: těch 6 lidi, si nejsou schopný ponalu vyměnit startér... takže všichni co u nás tomu rozumí maj Favorita

-> haso: ak sa nenahnevas tak odpoviem aj ja, to je normalne ze ma za moju zavislost povazuju v skole za nenormalneho a ked poviem ze skodovka je najlepsie auto , tak povedia ze som .........., ale ja si stoho nic nerobím , oni tu nasu zavislost nikdy nepochopia, a kym si nekupia skodovku na to aby ju rozflakali tak su mi ukradnuty
-> haso: jj stane sa ale neriesimto
-> suri: ze som tak smely mladý pan smiem sa spytat... a v skole sa ti nesmeju za zalubu v skodovkach? pretoze tyto "moderny" ludia to nevedia dost casto pochopit a maju z toho srandu
ale co aj tak nam je to jedno...

-> Skoda RBK: dik
tak autogen snad nepouzijem, zatim to vzdy slo v pohode...
tak sa teda riadne uc aby z teba nieco bolo
tak sa teda riadne uc aby z teba nieco bolo

-> Skoda RBK: este na zakladnu posledny rok ale idem na dopravnu...na tie tlmice predne si priprav pevne nervy a rataj aj s autogenom..ta spodna srubka co ho drzi v tehlici nejde lahko von
-> suri: no tak tlmice si idem aj ja menit za daky mesiac na felde....inac aj ja som sa dostal k autam takym sposobom ze som v partii, v ktorej je kazdy vyuceny mechanik tak som vzdy s chalanmi nieco robili...aj ked o sebe nemozem tvrdit ze som mechanik a moje zrucnosti niesu nejake...skor taky nedelny zo zaluby...na aku skolu chodis?
Jy vole, já v 15 nevěděl jakej je rozdíl mezi oužou a eMkem 

-> Skoda RBK: aj pomaham mu atd...nedavno sme tlmice na nasej felde menily ak vies ake je to tak pochopis...v sobotu dve fava
-> Skoda RBK: nie odmala ma to chytilo citam knizky a rozne chodim za susedom mechanikom atd.. nikto v mojej rodine na take nebol...
mam kamarata rovesnika, a on od 12tich maka u otca v autoservise a viem ze ked mal dakych 14-15 rokov tak uz sam menil rozvody na passate TDi...
hmm nato ze mas 15 rokov tak ohurujes celkom dobrymi vedomostami co tak sledujem...ja som v tvojom veku o skodulach nevedel nic...
mas otca mechanika alebo mate dielnu ze sa tak zaujimas o taketo veci?
mas otca mechanika alebo mate dielnu ze sa tak zaujimas o taketo veci?
-> havlik: uz pracujem na tom ale nestiham vsetko

-> David29: 

-> gabo00000: Anoo..to zní líp 
Asi nepoznám..na mě bydlí daleko

Asi nepoznám..na mě bydlí daleko

-> David29: a ked uz riesime znamosti a neznamosti tak ani ty nepoznas suriho;)
-> David29: jj napisal som to blbo...tu na virte mu nesiahas ani po clenky.-..tak to je uz lepsie

-> gabo00000: Neberu to jako urážku..v poho....ale jak takovoudle blbost můžeš říct? Šak se neznáme....
-> David29: nie konkretne ale napr keby si porovnaval seba zo surim tak mu ani po clenky nesiahas
toto neber ako urazku ale toto ti pisem korektne

-> havlik: na ja s tym chudnutim mam presne opacne skusenosti

havlik 31.03.08 21:51:21 napsal:
-> suri: to děcko si ty?
To sem chtěl říct, ale pak sem si to rozmyslel že si nebudu dělat z někoho srandu...a hle - on to udělal za mě někdo jinej...
-> gabo00000: Ehm..mluvíš o mě?
-> suri: to děcko si ty?

To sem chtěl říct, ale pak sem si to rozmyslel že si nebudu dělat z někoho srandu...a hle - on to udělal za mě někdo jinej...

-> gabo00000: Ehm..mluvíš o mě?

-> suri: jinak tobě dam dobrou radu začni hubnout dokud ti je takhle málo pak dýl to jde hodně špatně mluvim z vlastní zkušenosti