skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jezdete opatrne v noci !!!! - lidi jsou blbci
17:33:04
28.07.2007
28.07.2007

Syny
-> Reeaper: Ja jel z kopecka na kole 85km/h a kdyz me predjizdela skodovka - ktera teda mela co delat tak jeste spolujezdec na me cumel z vokynka desne se gebil a rval na me at pridam - ze tam az chvili mam kilo

10:40:25
27.07.2007
27.07.2007

gabo000000 - zrušená registrace
tam je husia koza

15:17:20
26.07.2007
26.07.2007

davidm29 - zrušená registrace
-> Majkl: Zcela tě chápu....přísáhám bohu, kdyby se to stalo mě, tak vystoupil a zabil bych tak i tak. To samozřejmně ne, ale minimálně bych ho pořádně seřval. Já teda na chvilkový slabosti netrpim, ale spíš vybouchnu a řvu na všechny okolo....
12:25:40
26.07.2007
26.07.2007

Reeaper
-> M@rtin: -> King: čmelák jak čmelák.. mě se o čelo už jeden rozplác
z kola se dá vytáhnout dost, v mornálních podmínkách na normálních kolech
letět ze svahu 150km/hod na kole, to už je maso
Já to nejvíce vytáhl na lesní cestě na 78km/hod, s tím, že mi tma málem vběhla srnka
chtěla přeběhnout přes tu cestičku a jak mě viděla, tak to vzdala..sem už byl přuipravenej tahat kolo do vzduchu, což do nákejch 1-1,5m je maras
brzdit nemělo cenu.
Já naštěstí na kole žádnej kreš zatím neměl ťuk ťuk.. ale je pravda, že mi řidičák pomohl k lepšímu chování se na kole i jako chodec.. přecejen při pomalejší jízdě na kole to je jiný, než 50/hod v autě..

Já naštěstí na kole žádnej kreš zatím neměl ťuk ťuk.. ale je pravda, že mi řidičák pomohl k lepšímu chování se na kole i jako chodec.. přecejen při pomalejší jízdě na kole to je jiný, než 50/hod v autě..
22:56:58
25.07.2007
25.07.2007

Milacek
-> Majkl: Já to taky zazil,ale ve meste Jedu 40 km/h a spoza dodavky sprintem vybehla slecna v letech a myslela si asi ze je Johnsnova nebo co ja to ale nejak tusil ten den ze se neco divneho stane,tak jsemkoukal jak ostriz a fakt vybehla.Ja strhl volant do protivky a slysel jsem jen áááááááá a hned jsem zastavil.Byla prej tak deset centaku od auta.Frajer v dodavce mi jeste rika.Kurva tys mel stigro.Hlavne, ze stalk kreten na prechodu s vypnutym motorem a kecal s nejakym manikem.Pak jsem jel s pocitem smrtaka vyplasenej rozklepanej za Lady atlet a kdyz jsem vylezl a zavolal na ni at pocka tak v ni hrklo.Byla to situace podobna,ale ja jen jen 40.Sel jsem do kolen.Uz nechci tohle zazit.Je to psycho
08:01:33
14.07.2007
14.07.2007

M@rtin
-> King: Tak to máš pravdu. to se člověk jen modlí, ale zatím mě to nestalo, ale občas večer přijede člověk domů a je po večeři, co lítá všude komárů a mušek

00:13:48
14.07.2007
14.07.2007

King
-> M@rtin: Mno tak, taky jsem tu stařičkou Sigmu na řídítkách občas vydráždil nad 80, ale to se pak člověk modlí, aby nekoupil čmeláka do čelíčka :)
00:10:47
14.07.2007
14.07.2007

M@rtin
-> King: No to já jsem na kole jel už i rychlejc než 85km/h, vím o jednom místě kde se to dá. No vím že to bylo hodně hardcore v tý rychlosti si rovnat batůžek, ale bylo to potřeba, už ani nevím proč.
Tak fotku mi nedali, ukazovali mi jí v elektronický podobě na notebooku, bo co to měli za křáp
Tak fotku mi nedali, ukazovali mi jí v elektronický podobě na notebooku, bo co to měli za křáp
00:02:16
14.07.2007
14.07.2007

U-Geen
mno tak v pondeli kolem 22:00 jsem malem za Horicema prejel cyklistu leziciho na zemi (tma, prselo, a v protismeru v miste cyklisty stalo auto s pustenejma potkavackama, asi mu domlouval :)
18:02:19
13.07.2007
13.07.2007

King
-> M@rtin: Tý voe, v 70tce si rovnat baťůžek! :) Já už v těchhle rychlostech míval tu pověstnou smrt ve vočích a držel se spíše křečovitě beranů :)
A dali ti tu fotku aspoň na památku, aby ses moh chlubit děckám? :)
A dali ti tu fotku aspoň na památku, aby ses moh chlubit děckám? :)
17:39:38
13.07.2007
13.07.2007

M@rtin
-> King: Tak já teda v zimě na kole nejezdím, ale dřív mě taky bylo jedno jestli mě na kole řidiči viděj a nebo ne, říkal jsem si, no co když mě sejme, je to jeho chyba, ale už jsem se několikrát poučil co se má jak dělat a nedělat. Taky to jako řidič nemám rád, tak jako cyklista se ustrojím abych byl vidět, když už se stmívá nebo je šero a mám "nutkání" se jet projet na mým velocipédu. Ale na kole jsem toho taky zažil už hodně. Dva kamióny se předjíždí, jedou vedle sebe, úzká silnice, a proti nim já, nezbylo nic jinýho než zahučet i s kolem do škarpy do kopřiv. A nebo elegantní fotka, v obci z kopce cca 70km/h, rovnání batohu na zádech a zrovna mě blejsknul a změřil radarem, když obě ruce na batohu .... vyřešeno domluvou, že rychlost 50km/h, platí i pro kolaře

17:21:10
13.07.2007
13.07.2007

King
-> M@rtin: :) Jj, to znám. To jsem ještě v předřidičákovým období kalil na "skládačce" ESKA dole kopcom přes náš Vidlákov, nedbaje faktu, že Š100 přede mnou má již ve předu licenční kotoučové brzdy s pekelným oučinkem :) Stovici nedal přednost nějakej klobouk při vyjíždění z vedlejší, takže poslední vjem (skrze vytřeštěný voči :) byly brzdovky hundrtky. Pak trapný pokus o decelraci pomocí "torpéda" a přední "čelisťovky" a efektní polibek zadního skla stovice :). Ty dětičky na zadních sedadlech si s údivem museli kleknout a začít se řehtat, co, že se jim to rozpláclo o sklo :) Naštěstí ani škrábnutí a kupodivu ani nic co by stálo za řeč na kole i na autě.
Mno a pak jsem upgradnul na silniční špeciál a v kruté zimě mě nenapadlo nic blbějšího, než se na galuskách vydat do práce ve sněhový kalamitce. Při brždění u semaforu se kolečko na uježděným sněhu nečekaně zavlnilo a 1203ska za mnou se opět trapně pokusila o brždění. Mno, byl jsem tenkrát jako proutek, takže jsem elegantně zaplul mezi kola 1203sky a koukala mi jenom hlavička. Vyběh šokovanej řidič (nedivím se mu :) a než se stačil vymáčknout, drápal jsem se s omluvama z pod auta. Docela jsem oceňoval, že mě ještě na zemi nezkopal :)
Mno a pak jsem upgradnul na silniční špeciál a v kruté zimě mě nenapadlo nic blbějšího, než se na galuskách vydat do práce ve sněhový kalamitce. Při brždění u semaforu se kolečko na uježděným sněhu nečekaně zavlnilo a 1203ska za mnou se opět trapně pokusila o brždění. Mno, byl jsem tenkrát jako proutek, takže jsem elegantně zaplul mezi kola 1203sky a koukala mi jenom hlavička. Vyběh šokovanej řidič (nedivím se mu :) a než se stačil vymáčknout, drápal jsem se s omluvama z pod auta. Docela jsem oceňoval, že mě ještě na zemi nezkopal :)
16:40:06
13.07.2007
13.07.2007

pajavlk
-> King: začínám z toho mít fakt strach lidi sou čím dál větší magoři, někdo ste tu vyprávěl jak někoho zpražil ten ho zastavil vytáh z auta hever a roztřískal mu přední sklo to už fakt hraničí s lidskou inteligencí, po něhodě se chce každej mlátit a druhej den se vám (po označení viny) strašlivě omlouvaj
policie asi nemá co na práci když chytaj za takovýhle píčoviny ...

policie asi nemá co na práci když chytaj za takovýhle píčoviny ...
15:45:18
13.07.2007
13.07.2007

M@rtin
Velice zajímavá debata kluci, na cyklisty a řidiče se můžu koukat z obou stran, jezdím jak autem, tak i na silničním kole (teďka po dopravení nehodě, kdy mě na křižovatce sejmulo auto, mám úplně nový
). Někdy jsou cyklisti docela nebezpečný a to jak pro sebe tak i pro ostatní účastníky silničního provozu. Např. večerní návraty v jedenáct po deseti pivech z hospody, kdy jsou páni silnice a motaj se od kraje ke kraji. Ale i neosvětlenej cyklista je občas vidět na pár metrů, obzvláště v tmavým oblečení. I když že to říkám zrovna já, moje nehoda cyklista vs. auta se mi stala v 5:55 28.3.2007, kdy jsem měl na sobě tmavý kalhoty a tmavě modrou bundu. Ale zase úsek silnice byl už osvětlenej, stejně jako moje kolo. Stál na křižovatce že bude odočovat na vedlejší, já jsem jel stále po hlavní. Když jsem byl cca 3 - 5 metrů od auta se rozjel, takže jsem políbil u Š125 pravej přední blatník, překulil jsem se na kapotu a přední sklo, který jsem vysklil a pak už jen proběhlo brždění batohem, čepicí a kalhotama o asfalt. Výsledek? do 1.května v pracovní neschopnosti, přední kolo KO, přední vidlice KO, nikdo se nechce zaručit za rám kola, batoh roztrhanej, poškozený kalhoty. vymlácený přední sklo a poškozenej blatník na autě. Ale co, hlavně že jsem vydržel já po kupě

14:49:19
13.07.2007
13.07.2007

King
-> pajavlk: Tak 200Kč je v kontextu ostatních pokut zavedenejch buzersystémem docela výhra, ne? :)
IMHO jezdit v pravo a při pravým kraji vozovky je jedním z hlavních pravidel provozu, čili jakmile jsem mimo obec, chovám se podle toho. Není to sice tvůj případ, ale právě okupanti levých pruhů v případě, že ve stoupání jsou dva pruhy v jednom směru mi slušně pijou krev
IMHO jezdit v pravo a při pravým kraji vozovky je jedním z hlavních pravidel provozu, čili jakmile jsem mimo obec, chovám se podle toho. Není to sice tvůj případ, ale právě okupanti levých pruhů v případě, že ve stoupání jsou dva pruhy v jednom směru mi slušně pijou krev

14:41:40
13.07.2007
13.07.2007

King
-> pajavlk: K cyklopříhodě: nesuďte a nebudete souzeni, jak říkají soudruzi "ježíškofci" :) Každopádně se mi v příběhu jeví tvůj známej jako o řád větší hovado, než ty dva cykozmrdi. Vztyčenej prostředníček od bezmozka mě ještě neopravňuje k tomu, abych udělal takovou prasárnu, kdy kolistům šlo v krajním případě o kejhák. Právě projevy takovejchhle kokotů (známej i cykloidi) dělá z našich silnic tu džungli :-/
09:13:37
13.07.2007
13.07.2007

pajavlk
-> King: nedávno sem dostal pokutu 200,- za jízdu mimo jízdní pruh kousek před trutnovem vesnička na kopci a pod ní klasicky dva pruhy nahoru a jeden dolů tak si řikám ten napravo je určitě zpomalovák pro kamiony takže sem zůstal jakoby v tom rychlím jedu si a už vidím nahoře zmrda s kamerou jak si mě natáčí tak si řikám co je kurva rychlost sem neporušil ani nic jinýho tak mě zastaví mladej zmrd a už to začlo pane řidiči vy nám tady zavádít anglii ? tak na něj nechápavě čumím a von copak bylo dole za značku? já mu řek že nevim že asi zpomalovák von: tak si vystupte a pudem se podivat do pravidel..tam mě ukázal že tam nebyl zpomalovák ale prostě dva jízdní pruhy a proto sem způsobil podle paragrafu bleble brutální přestupek a místo v pravém pruhu sem jel v levém čímž sem ohrozil určitě kde koho.. zkoušel sem vyřešit domluvou načež mi odvětil ž domluvy zkončily po zavedení BS. to už tam mezitím jeho kolega zastavil další tři auta co udělali přesně ten samý nebezpečný přestupek jako já. jejich řidiči stály vedle mě tak jim rovnou řikám domluvu nezkoušejte tenhle to mo žere a chlap z auta: tojo doprdele s tím jejich systémem tak sem mu odvětil s úsměvm: ten systém pak dělá takovýhle čůráky
to ale policajt zvednul hlavu kouknul k nám a: řikali jste něco pánové ?
tak sme už rači drželi hubu než sem odjel stálo tam věru takovejch sedum aut co ty zmrdi zastavili.Ale že směrem z vesnice proletěl bavorák snad 150 to je nezájímalo ty šli pouze po tomhle ještě nebezpečnějším přestupku jako je jízda mimo pravý jízdní pruh.. ať žije dopravní policie

09:04:43
13.07.2007
13.07.2007

pajavlk
k těm kolistům známej vyprávěl jak v českým ráji v serpentýnách dojel dva cyklisty jedoucí vedle sebe ž se j nedalo předjet takže troubil a řval z okna ale cyklisti jen zvedli prostředníček a jeli dál vedle sebe v klesání se mu je podařilo předjet a pak už jen sešlápnutí a zatáhnutí všeho co brzdí takže řev gum modrej dým a pak jen dvě silné duté rány do zadku auta, pustil brzdy a vklidu pokračoval v jízdě v zrcátku jen zahlíd jak se zbíraj ze země a koukaj na osmičky na předních kolech 

09:07:18
12.07.2007
12.07.2007

Tomik...
-> King: Tak zrušej auta

08:57:42
12.07.2007
12.07.2007

King
-> Tomik...: V duchu policejní mentality bych na základě toho uspořádal na dálnicích nočního Kryštofa, kdy budou policisté důrazně vytýkat stealth dálničním chodcům jejich neuvážené chování a budou jim nabízet alternativní trasy, mno a řidiče budou tvrdě postihovat za 131km/h
Mno a pokud dojde ještě k dalším 5ti kolizím auto s pěším bezmozkem snížíme limity na 20-50-80, mno a pokud by ani to nestačilo......

Mno a pokud dojde ještě k dalším 5ti kolizím auto s pěším bezmozkem snížíme limity na 20-50-80, mno a pokud by ani to nestačilo......
08:22:42
12.07.2007
12.07.2007

Tomik...
A je to tady zase, teď už s horšim koncem, ve středu kolem půlnoci se prej srazilo na D1 auto s chodcem, k tomu už fakt neni co dodat....

14:03:04
10.07.2007
10.07.2007

Syny
-> Reeaper: Jo to se mi stalo na dovolenej... Proste sem nemel kam uhnout... A bylo fain koukat jak jel primo na me a comel nekam doprdele... Docela sem mel vyklepano jeste hodne dlouho potom...
09:29:52
10.07.2007
10.07.2007

VeTeV
-> King: mazec - husto mazec

09:01:17
10.07.2007
10.07.2007

Reeaper
-> King: mno taky jsem o tom slyšel a dávám si na ty pokrývky hlavy pozor :-) a proto nejezdím s kšiltovkou, maximálně šátkem na hlavě
btw ty tvý výrazy některý mě fakt dostávaj 

-> Syny: ty woe to myslíš vážně s tou filckou?
to teda nechci zažít, když ani nemáš kam uhnout..přesně jak jsi to psal
normálně mi z toho vyskočila husí kůže 

-> Syny: ty woe to myslíš vážně s tou filckou?

17:36:47
09.07.2007
09.07.2007

King
-> Syny:
.Tohle to mě na tomhle národě fascinujem jak kdejakej pičičmunda dělá třeba na zakoše líbezný úsměvy, přeje "pjekné dny", ale jak vyleze z ofisu a nasedne do auta, stává se z něj kokot. Asi před 3ma lety se povedlo lehce nacouvat do jednoho managora pick-upem. Vjez do areálu, kde jsme měli sklady měl na pikaču vrata, takže jsme s kolegou u vjezdu, než se z areálu vymotá kamion. A aby se nemusel vytáčet a couvat, tak jsem mu chtěl o metr couvnout. Problém byl v tom, že pick-up byl naloženej po střechu, takže informace ze zpětnýho zrcátka měla nulovou informační hodnotu a cca 10cm za mým nárazníkem zastavil frajírek v 5kovým baworu a to tak, že byl přesně v zákrytu. Samozřejmě, že došlo k ťuknutí, který sice vůbec nepoznamenalo nárazník hardcore prodaktu z MB, za to bawor dopad hůř. Hned jsem vylez a začal se omlouvat, že je to moje chyba, ale že bohužel jsem v daný konstalaci neměl možnost ho vidět. Samozřejmě, že panáček začal vyskakovat jak papírovej čertík, ale to jsem zkousnul a zakleknul jsem k nárazníku, aby jsme zkoukly, jestli se něco vůbec stalo. Na první pohled to vypadalo OK, takže jsem nesměle poznamenal, že to asi bude ok :) A to byla fatální chyba - maníkovi se to totiž, jak jsem se hned dozvěděl už 2x stalo, takže přesně věděl, že mu praskly plastový úchyty nárazníku, takže docela pálka. Problém byl v tom, že pan jednatel začal vřískat něco kreténech, co "neuměj čumět do špíglů" a jestli ještě plácnu takovou kravinu, že dostanu pěstí. Zkusil jsem bejt ještě jedním souvětím zůstat v rovině slušnosti, ale to už se ten šprček vydal se zaťatou pěstičkou ke mě. V zápětí se mi potvrdila stará moudrost o psech co nekoušou, stačilo swičnout do jeho slovníku vč. tykání, malinko to proložit expersivním výrazivem a náznakem vykasat rukávy u mikiny a z pana hustýho byl najednou pan konstruktivní :) Dokonce i na nějaký ty omluvy došlo :) Samozřejmě, že moji vinou měl 20minut zpoždění, ale jestli podobným stylem zvládá emoce v provozu, nerad bych s ním sdílel stejnej úsek silnice

14:42:38
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> Syny: ty pico mazec

14:37:15
09.07.2007
09.07.2007

Syny
-> VeTëV: Ted si mi pripomel jednu hystorku co se povedla tatovi
Nakej chlap mu nedal prednost tak ho vytroubil a vyfakoval a to se panackovy asi nelibilo tak zastavil a vylez ven, tatik stahnul vokynko a von jak k nemu dosel tak mu ji chtel vypalit skrz to stazeny vokynko, ale tata mu tu ruku chytil, cuknul s ni dovnitr, takze chlapik si ji flaknul xichtem vo auto a jeste zacal couvat a drzel ho za tu ruku

14:33:30
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> Syny: no proste mel nohy zaklesnuty v tech modernich klipsnach - ala slapky - a jelikoz se mezi auta nevesel tak dojel a dal ruku na strechu - sem se lek a koukam vedle me kolo a hlap na strese ruku
vyndala sem mu ze to ne - neco prskal a oprel se o druhy auto :-))
pak to udelal podruhy tak prave ta u ridice me strika ledabyle
vyndala sem mu ze to ne - neco prskal a oprel se o druhy auto :-))
pak to udelal podruhy tak prave ta u ridice me strika ledabyle

14:29:14
09.07.2007
09.07.2007

Syny
-> VeTëV: Jako ze se te voprel vo auto?
Hm tak to bych mu asi neco povedel

14:25:04
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> Syny: tak me to strika kolem - taky sem jednoho pokropil - kdyz me na strakonicky dokazoval ze on predjede kazdeho kdyz je zacpa a klidne se o auto opre kdyz je unaven - jednou se oprel sem mu vynadal - a podruhe sem si cistil sklo :-))
14:23:42
09.07.2007
09.07.2007

Syny
-> VeTëV: Staci upravit tryska ostrikovace a je po problemech

14:21:11
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> Syny: no kolikrat premejslim zatapnout vylezt ven a z toho kola ho vyklepat dolu - pac obcas je to vazne nestesti

14:19:15
09.07.2007
09.07.2007

Syny
-> VeTëV: jj cetl sem - takovyhle exoty mam strasne rad

14:08:17
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> Syny: sak si pocti jak jsem psal ja sve zajezdy ala revnice :-)
14:05:44
09.07.2007
09.07.2007

Syny
-> VeTëV: A uplne nejlepci cyklisti sou kamaradi na vylete, kteri jedou 3 vedle sebe, povidaj si ruzny hystorky a jak kdzy je ted jako chtel predjet, tak proti vyjelo auto a mel sem co delat abych se zas vratil zpatky a nesundal je - a jeste tam na me neco rvali a fakovali me, taky sem jim to pekne vratil mou upravenou tryskou ostrikovace, kterou mam nasmerovanou k pangejtu... Sem jim proplach usta jeste zimni smesi

13:56:30
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> Syny: tak tech ej vic a vic

13:45:28
09.07.2007
09.07.2007

Syny
-> VeTëV: Mno to bychzas netvrdil - lidi sou ruzni... A takovy ty aktivni ciklisti ktery se neudrzi ani v pruhu pro jedno auto... Mno doufam ze nikdoho ted o prazdninach neprejedu nebo tak neco...
13:43:11
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> Syny: vidis pekne ohnem ses vyskolil a ted te nic neprekvapi

13:41:07
09.07.2007
09.07.2007

Syny
-> King: A proto nejezdim ani v klobouku, ani v ksiltovce
Nee, ale kdyz sem byl na morave, tak tam byl takovej kopec a byl do zatacky... Mno ja se hrabal nahoru cca 60km/h a zezhora se valila filcka a jeji ridic a jeho spolujezdec se krasne kochali krajinkou po jejich pravici a nejak zapomeli zatacet, takze se ritili primo na me... A co mam delat? Vali se na me filcka cca 100km/h, ja doprava uhnout nemohl, tam byla skala, doleve sem mohl, ale kdyby to tam strhnul tak bum, take sem vyloucil torubeni, ale zacal sem na nej blikat... To taky moc nepomahalalo, az po cca 2 sekundach kdyz uz sem cekal akorad ranu a byl pripravenej na svou smrt nebo minimalne vozejcek se probral z komatu splujezdec a s vydesenou tvari hrabnul na volant ricici a strhnul mu ho nazpatek do pruhu... Takze cca 1-2m predemnou zakviceli gumy a filcka ve smyku minula moje auto... A ja jeste decentne v soku sem se nezmohl na nic jinyho, nez okamzite vyhodit vystrazky vyjit z auta ven a tam vypalit 6 cigar za sebou... Pak az sem byl jaks taks schopnej pokracovat v jizde...
A taky nezapomenu na to jak v nasi ulicce (kdyz se m mel ridicak cca mesic) sem jel pomalu (30km/h - coz uz tu ted nejezdim). Nalevo je plot a napravo zaparkovany auta podel chodiku... A najednou co nevidim - predemnou tak 3 lety dite vybehlo z poza aut... Okamzite flekovacka, ale co me vydesilao snad nejvic a to sem mel hodne nasrano v gatich bylo to, ze sem mel v kufru hasicak, kterej se prekulil a docela udelal peknou ranu o stenu kufru necez dite zacalo strasne rvat... Takze sem myslel ze sem ho sejmul... Pac jak byl ten klucina malej tak mi zmizel z obzoru... Mno vylit sem z auta - dite sedelo na prdeli kousek pred autem a nastesti sem se ho teda autem ani nedotk... Ale co me nejvic sokovalo, ze jeho maminka byla naprosto v klidu a spis se strachovala o me nez o toho klucinu... Mno to byl taky fain zacatek moji ridicsky kariery...

A taky nezapomenu na to jak v nasi ulicce (kdyz se m mel ridicak cca mesic) sem jel pomalu (30km/h - coz uz tu ted nejezdim). Nalevo je plot a napravo zaparkovany auta podel chodiku... A najednou co nevidim - predemnou tak 3 lety dite vybehlo z poza aut... Okamzite flekovacka, ale co me vydesilao snad nejvic a to sem mel hodne nasrano v gatich bylo to, ze sem mel v kufru hasicak, kterej se prekulil a docela udelal peknou ranu o stenu kufru necez dite zacalo strasne rvat... Takze sem myslel ze sem ho sejmul... Pac jak byl ten klucina malej tak mi zmizel z obzoru... Mno vylit sem z auta - dite sedelo na prdeli kousek pred autem a nastesti sem se ho teda autem ani nedotk... Ale co me nejvic sokovalo, ze jeho maminka byla naprosto v klidu a spis se strachovala o me nez o toho klucinu... Mno to byl taky fain zacatek moji ridicsky kariery...
13:15:34
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> Reeaper: jo pane tak si zvykej - to je holt kruta dan dnesni mladeze....

13:04:22
09.07.2007
09.07.2007

King
-> Reeaper: Můžu tě ujistit, že tohle dokáže rozhodit vždycky, i kdybys měl namotáno 15x kolem "koule" :)
Ač nemám rád škatulkování, právě kšiltovka za volantem pro mě znamená ještě větší vykřičník, než klasickej klobouk. Psychologové obvykle vysvětlujou pokrývky palice za volantem jako podvědomou reakci na to, že se dotyčnej v daným prostředí (za volantem) necejtí ve svý kůži - u senila typu 1000km/rok je to jasný, mladí a neklidní kšiltovkáři zase nenápadně demonstrujou, že toho sice za volantem zatím moc nedokázali, ale zato jim nechyběj "koule" :)
Ač nemám rád škatulkování, právě kšiltovka za volantem pro mě znamená ještě větší vykřičník, než klasickej klobouk. Psychologové obvykle vysvětlujou pokrývky palice za volantem jako podvědomou reakci na to, že se dotyčnej v daným prostředí (za volantem) necejtí ve svý kůži - u senila typu 1000km/rok je to jasný, mladí a neklidní kšiltovkáři zase nenápadně demonstrujou, že toho sice za volantem zatím moc nedokázali, ale zato jim nechyběj "koule" :)
12:30:34
09.07.2007
09.07.2007

Reeaper
tak to teda klobouk dolů pánové.. já bych byl asi podělanej..
mě dostalo, když sem jel s mladou po městě, pohodka, 50kou.. po pravý straně baráky a chodník.. z levý strany z vedlejší vyjíždělo starý bawo a v něm frája s čepičkou, music na plný kule.. a chtěl jet do mýho směru.. fpoho.. sem myslel, že počká, až projedu.. v protisměru nic, tak si najel do půlky cesty, raději sem šlápl na spojku a nohu na brzdu a přibrdzil sem.. a jak sem byl kousek před ním, s pískotem gum se rozjel, stihl sem akorát zmáčknout klakson, dupnout na brzdu, torchu stočit řízení doprava, vče v chviličce, on si mě všimnul, dupnul na brzdy, to ujel možná tak 2 metry, pískly mu gumy a já před jeho čumákem projel..
mno brrrrr.. Neměl sem kam doprava uhnout, kdyby mě trefil do čumáku, tak sem v baráku..natož lidi na chodníku.. všechno se seběhlo v takový chviličce, že mi to došlo až později.. no fuj.. Je to sice bohužel běžná situace, ale nemám ještě odjeto x tkm, aby mě to nerozhodilo.. 
Pomíjím, že někteří moulové, když vidí škodovku, musí jí prostě předjet..
mě dostalo, když sem jel s mladou po městě, pohodka, 50kou.. po pravý straně baráky a chodník.. z levý strany z vedlejší vyjíždělo starý bawo a v něm frája s čepičkou, music na plný kule.. a chtěl jet do mýho směru.. fpoho.. sem myslel, že počká, až projedu.. v protisměru nic, tak si najel do půlky cesty, raději sem šlápl na spojku a nohu na brzdu a přibrdzil sem.. a jak sem byl kousek před ním, s pískotem gum se rozjel, stihl sem akorát zmáčknout klakson, dupnout na brzdu, torchu stočit řízení doprava, vče v chviličce, on si mě všimnul, dupnul na brzdy, to ujel možná tak 2 metry, pískly mu gumy a já před jeho čumákem projel..

Pomíjím, že někteří moulové, když vidí škodovku, musí jí prostě předjet..
12:00:07
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> King: no taky krasa - kdepak ty doby jsou ...

11:37:13
09.07.2007
09.07.2007

King
-> VeTëV: Nj, to je vlastně pravda - když jsem poprvé viděl fotku "horáka" v Pelotonu, tak jsem si říkal, co je to zase okrajovou vymoženost pro zbohatlíky :) Myslím, že tenkrát se to dal pořídit kolem 30-50tkč při průměrným platu 3000 brutto
No a dneska jezdí každej jouda na Mauntýnbajku za 2ku z Tesca :)
U nás kupodivu vydrželo dopravní hřiště do dneška akorát nedávno se muselo přestěhovat. Oficiálně kvůli lepší dostupnosti, neoficiálně kvůli lukrativnímu pozemku, kde stálo :)

U nás kupodivu vydrželo dopravní hřiště do dneška akorát nedávno se muselo přestěhovat. Oficiálně kvůli lepší dostupnosti, neoficiálně kvůli lukrativnímu pozemku, kde stálo :)
11:21:40
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> King: jezis na dopravni hriste nikda nezapomenu - zel u nas v adablicich padlo za obet nejprve sberacum kovovejch dilu - takze kovosrot - pak tam byla mladez na prkynkach - nakonec smazky....tak to zalili asfaltem a je z teho nejaky plac na cosi - posledne tam kalila mladina pod natazenou siti na volejbal ....
jo to si pamatuju ten kilometrnik na predni vidlici :-)) no jak sem rikal stryc utekl za bolsana do NSR takze semtam jsem dostal neco hodnotneho - a prave VDO byl vrcholem blaha - kdyz jsem z kopce to hulakal dolu a koukal na rucicku jak se kmita smerem k 60tce :-))
jinak shimano kit a tuning favorit taky dostal a ve finale jsem pri navsteve stryka v nemecku objevil nastup horskeho kola - tady nikdo jeste neznal tento bojem - maximalne stroje BMX a RMX :-))
a privezl si domu predni 3talir - dozadu sme dal 6ti kolecko a vznikl tak paskvil co nase silnice nikda nevidela - favo na galuzich a prevody jak na horaka
jo to si pamatuju ten kilometrnik na predni vidlici :-)) no jak sem rikal stryc utekl za bolsana do NSR takze semtam jsem dostal neco hodnotneho - a prave VDO byl vrcholem blaha - kdyz jsem z kopce to hulakal dolu a koukal na rucicku jak se kmita smerem k 60tce :-))
jinak shimano kit a tuning favorit taky dostal a ve finale jsem pri navsteve stryka v nemecku objevil nastup horskeho kola - tady nikdo jeste neznal tento bojem - maximalne stroje BMX a RMX :-))
a privezl si domu predni 3talir - dozadu sme dal 6ti kolecko a vznikl tak paskvil co nase silnice nikda nevidela - favo na galuzich a prevody jak na horaka

11:16:38
09.07.2007
09.07.2007

King
-> VeTëV: Oho, VDO to už byl luxus :) Já ze svojí středoškolský apanáže 20Kčs/week ušetřil na miniaturní počítač km z NDR, co se šrouboval na přední vidlici a rychost jsem musel kalkulovat poctivě za jízdy jako s/t :) Když jsem pak namontoval první digitální Sigmu, rozbil jsem si málem hubu, jak jsem od ní nemoh oči odtrhnout :)
11:12:56
09.07.2007
09.07.2007

King
-> VeTëV: Jestli ono to nebylo tím, že jsme byli vycepovaný ještě bolševickejma dopravníma hřištěma a soutěžema o Zlatou zebru :)
Já jsem jednou to uhejbání do škarpy doved k dokonalosti, kdy jsem jel s tatíkem na kole na návštěvu ke strejcovi (cca 15km). Bylo mi čerstvě 18 a tak se mnou tatík zajel pochlubit do hospody :) 6 kousků 12tky Dáča, hup na "skládačku" Eska a domů. Asi 2km sjezd z táhlýho kopečka, 35C ve stínu, příjemná náladička a najednou to začalo strašně drncat a pak bum do švestičky :)) Proč se mi tatík tak strašně tlemil? :)
Já jsem jednou to uhejbání do škarpy doved k dokonalosti, kdy jsem jel s tatíkem na kole na návštěvu ke strejcovi (cca 15km). Bylo mi čerstvě 18 a tak se mnou tatík zajel pochlubit do hospody :) 6 kousků 12tky Dáča, hup na "skládačku" Eska a domů. Asi 2km sjezd z táhlýho kopečka, 35C ve stínu, příjemná náladička a najednou to začalo strašně drncat a pak bum do švestičky :)) Proč se mi tatík tak strašně tlemil? :)
11:11:17
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> King: jezis ty me mluvis ze srdce - to znam - kde sou ty doby ... podobnejch exotu tenkrate jezdilo vice a celkove to vypadalo jinako na silnicich - nezapomenu kdy jsem jako spravny drson nasadil na kolo tachometr VDO - tenkrate jeste rucickovy, velkej jak krava - ale kdo to tenkrate mel

11:06:19
09.07.2007
09.07.2007

King
-> VeTëV: jj, taky jsem začínal tuningem Favorita :) Ten pocit, když jsme si dávali u Šimůnka zkrátin zadní vidlici a rám šel do červený "metly" :) Pak první onanie nad komponenty Shimano 300, na víc nebylo :) Tréningy při -10C, bez čepice, kdy i termo-čapáky zklamaly a po cca 15ti km jsem při čůrací pauze zjistil, že ten frajer ve slipech nejeví známky života :) Naštěstí ho 37C teplá urina vzkřísila :)
11:02:46
09.07.2007
09.07.2007

VeTeV
-> King: asi tak ja pamatuju na vylety jedouc opravdu uvozama kolikrat uhejbajich za cenu pomalu vymaznuti se s jeti do skarpy... ale to se uz dneska nenosi ...
jako kdyz si to nekdo nastraduje primo pred autem doleva pac on odbocuje - ukazat zmenu smeru jizdy popripade pred samotnym manevrem slusne zajet k prostredku silnice se uz taky nenosi
jako kdyz si to nekdo nastraduje primo pred autem doleva pac on odbocuje - ukazat zmenu smeru jizdy popripade pred samotnym manevrem slusne zajet k prostredku silnice se uz taky nenosi