Pozor

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 25.03.2007 do 23.08.2007, založil/a Trax
řadit dle data
07:49:15
23.08.2007
Gryzly
Já zase kdysi jel kupovat nějaký díly z bouranýho favorita solitera. dojedu do vesnice, volám na telefon a nikdo to nebere, tak jsem zavolal kámošovy přes kterýho jsem to měl dohodnutý a ten mi popsal jak vypadá ten barák. já zvonil u branky a nikdo neotvíral. bylo to v sobotu odpoledne někdy před rokem na podzim.

Pak jsem se dozvěděl že prý byl doma a spal. tak jsme se dohodli na druhý termín. přijedu tam a týpek mi řekl do telefonu že není doma že to odložíme.

Na potřetí jsem jel za ním na fotbalovej trenink kde mi slíbil že příjde. Dojedu tam nebyl tam, tak mu volám a zvedl to byl ožralej na mol. sotva mluvil. byl asi 15km od toho hřiště. Ale pak jsem telefon předal jeho kamarádovy, ten dostal pokyny a zajeli jsme autem k tomu bouranýmu autu. stálo ve stodole na konci vesnice vchod byl zezadu od pole. S tím že mu to pak zaplatím. Já si ztoho vybral pár věcí který jsem chtěl. Druhej den jsem do té stodoly jel znova. a pak jsem tam jel ještě o víkendu a odvozil jsem si plno věcí z toho akčního modelu, zadní kouřový světla, červenobílej panel mezi světla, sedačky, palubovku, řídící jednotku, vstřikovač, startér, sací potrubí, pásy, koženej volant a řadící páku, lízátka z nárázníků.

no ani jsem to v autě neměl kam dát. V pondělí to auto mělo jet do šrotu, když jsem pak ještě dva měsíce jezdil okolo tak tam stálo. a majitel se už neozval co za to chce. A to telefon na mě měl. Takže někdy se to vyplácí když prodávající je nespolehlivej.
02:06:22
23.08.2007
Libor
jaky to sou hliniky? ze bych koupil treba naky dalsi? 1 jinak taky sem se takhle napalil kdyz zde na virtu nabizel nekdo kdysi modryho formana snad s utrzenou adni napravou. letim tam jak blbec nekam prez celou prahu asi 100km protoze mi nabid i peknou cenu a doedu tam a telefon nedostupnej. takovy lidi trestat 253
17:17:20
01.04.2007
Mantrabeach
jinak odkaz na jeho stránky je tady www.lubosduchacek.wz.cz/
17:04:07
01.04.2007
Mantrabeach
-> Trax: no já nevím ale já od něj bral škodovku na díly a pohoda.Normální člověk.divím se že by tohle udělal.
22:47:36
26.03.2007
Trax
-> Johny Death:-> Syny: Mate pravdu, jsem uplnej debil. Nechal jsem se ztrhnout tim, ze mel prijemny vystupvani v telefonu, podle hlasu solidni clovek. Podruhy uz takovou chybu neudelam. Chybama se clovek uci...8

-> party_boy: To nevim, ale mail ma: lubos.duchacek@tiscali.cz a tel:737941610
14:30:00
26.03.2007
party_boy - zrušená registrace
Má na virtu registraci?
11:02:35
26.03.2007
Johny Death
-> Trax: Sory ale asi na to jdeš špatně. I já jsem už hodně lidem neco vezl ale vždycky to udělám bud tak že toho dotyčného dobře znám pak mi to je jedno protože se vždycky domluvíme nebo že to mám zrovna pocestě když nekam jedu a nebo mi prostě zaplatí předem a když si to pak nepřevezme tak má smůlu a at si pak přijede jak chce. Jako vozit nekam neco je fakt blbost zvlášt když to nemáš pozichrovany.
23:39:59
25.03.2007
Syny
-> Trax: Proto nikam nejezdi a nic nikam nevoz a nic nikam neposilej... Pokud nekdo neco chce - at si prijede... Poslal bych to postou nebo privezl, jen par lidem tadyodsat, ktery vim ze by se pro to dostavili...
23:11:07
25.03.2007
Trax
Ja jsem pako, ze jsme se nabidnul, ze mu je za 300 dovezu261
23:02:55
25.03.2007
JayZee
pako
20:45:06
25.03.2007
Trax
Ahoj vsichni, dejte si pozor na Lubose Duchacka. Dneska jsme mu vezl 90km elektrony k nemu do Horic, protoze se nemel jak dostat ke me. Ale na smluvene misto se jiz nedostavil, cekal jsem tam 2 hodiny a telefon nebral. Pritom, kdyz jsem tam dojel, tak jsem mu volal a rekl mi, ze sedne do auta a za chvili je tam. Skoda projetyho benzinu a nedelniho odpoledne10
Extreme Tyres