Ja zapomnel heslo a na starym pocitaci se mi to ted prihlasilo :)
-> minno 30.09.24 13:48:39: dobrej napad, jak bude sucho, tak bych mohl trochu projet rapida, jen jestli bych pred tim nemel uz vymenit ten prevodak
-> Milan 136 29.09.24 10:57:43: sanitka byla vpoho, tam slo o to, ze si dedek myslel, ze chci prejet prikopu a jet nivou rajtovat v CHKO a to mu zatemnilo mozek a sanitu uplne ignoroval... dokonce jsem dedka identikoval s kolegou a je to nejakej samozvanej ochranar, pry tam nekde ma chalupu a pres cestu natahuje motorkarum draty, takhle jsem na kole taky kdysi drat potkal, ale o tom jsem tu uz urcite psal :)
-> Tomaso435 29.09.24 09:01:48: whatsapp me neupozorni, ze mi nekdo pise, musim to otevrit a podivat se a porad to chce nejake aktualizace, tak se na to vykaslu a pak mi taky nic nechodi, ale skody, byval bych jel...
-> Jarda/felda 04.10.24 15:04:59: to je ten Ing. Solfronka dotazenej z D?, podezrivam, ze ho rozebrali, aby meli predlohu pro vyrobu tech novych, divim se, ze ani na retrogarazi nikdo neprihodil, pritom bilej nic moc sel za 800, no asi tema 10ks docela nasytili trh
-> Tomaso435 29.09.24 21:26:19: nevim, jestli kde co... ale, to co mi u aut vubec nevadilo, tak ted vadi, niva se kterou jsem dojel nejdal taky sla, protoze byla dvoumistna (ale 3 nivy to uz bylo fakt moc i na me :), no v planu je renovace LUXe a par aut by taky zaslouzilo nejake vzhledove upravy, kde jsou doby, kdy jsem u rapida pred zimou vyndal skla, natrel to rezistinem a zas je tam vratil
Jsem rad, ze po roce a pul jsem rapidu vratil zivot a jizda s nim je fakt bomba, ty prujezdy zatackou bokem, to uz jsem mel abstak... Diky Skilimu a Bukajovi za rady a konzultace, protoze uz jsem toho hodne zapomnel, jak se v tom nevrtam porad.
A jedna spatna zprava, ze nas opustil pes, neslo uz nic delat - rakovina ve strevech, nador na mozku...
Tady byl rapid asi nejdal... no je to jen asi ani ne polovicni dalka, kde byla dlouha niha