-> Matthes, záškodník z TechWebu: Se zelenou jsem jezdil minulou zimu do česany každej den jednu cestu 45km, a nejdřív to bylo fakt hustý a retro a všechno (toho času jsem jí měl tři roky a najeto tak 30k km), ale to denní ježdění z mnoha úsměvných charakterystik potažmo neduh opravdu udělalo otravu. Nejhorší ze všeho byl dlouhodobě jednoznačně hluk kyvky a převodovky co má 100k na hrbu, při cestovní rychlosti na státovce, tohle nikomu nepřijde tak závažný, ale když se s tim jezdí opravdu každý den týden po týdnu, i když je člověk zrovna unavenej, když ho zrovna bolí hlava, nachcípanej, a má vyšší citlivost na vjemy tak to bylo opravdu naprosto nervydrásající. Potom že jak je to malý a lehký, ale zároveň zadohrab a nechceš jet 30/50 celou cestu, ať měl člověk jak dobrý gumy chtěl, tak na sněhu prostě furt musí chytat zadek kontra, což je prvních pár dní hustý a drifty, ale po delší době při každý druhý zatáčce po 45km dlouhý cestě vícekrát každej den muset relativně delikátně korigovat směr a pracovat s myšlenkou, že když se to zrovna z jakýhokoli důvodu nepovede, tak je minimálně auto ko, ale nejspíš i ty.
Řekl bych že mám zelenou ve specifikaci a stavu jako 90% lidí co je provozovali denně v 90s a raném mileniu, takže to tenkrát zvládnul úplně každej. Až dám emko do kupy a bude hezký tichý a technicky repáslý, tak věřím, že se s ním bude jezdit naprosto náramně v tomhel ohledu, stejně jako s bukajovým.
-> palinator: To co popisuješ je spíš bezúdržbou, tyhle potíže nemáš, pokud se o to staráš, potažmo s tim opravdu jezdíš. Vše fungovalo jak mělo, ač vše opotřebované / už opravované. Navíc je EXTRÉMNÍ rozdíl když je starší karburované auto naježděné v režimu každý den, s odstávkou maximálně víkend, a když je auto garážové a na veteránský provoz. Jednak si člověk odvykne, ale všechny pohyblivé členy vypadnou z režimu, a vrátit je trvá o mnoho dýl než víkendová projížďka. Většina lidí nezjistí, jak ty auta opravdu jezdí. Lenost motoru se vytratí, převodovka se "zatáhne" atd.
A na konec musím dodat, že po sáhlých zkušenostech jsem ještě nenašel auto co by topilo dříve a lépe jak denodenně rozježděná škodovka, a to už jsem jel s hodně povozy. Velké benzíny, malé benzíny moderní, jakékoli ropy... V topení a tepelném komfortu (bokem vyhřívané výbavy u moderních

) je škodovka top.