Tuner#2 vs. su.tech

prohledat
30 příspěvků (zobrazeno 1 až 30) od 21.10.2011 do 23.06.2012, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík

řadit dle data
21:50:35
23.06.2012
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Tuner#2: Honzo, toto téma je dosti staré, ale to ty víš. Nevidím důvod proč bych měl zakádat nové. To že píšu občas velkými písmeny je moje osobní vyjadřování, nikoli úmyslné porušování netikety kterou ne zcela uznávám, ale to je věc názoru. Je až poněkud trapné, že otvíráš staré věci - jak rozhovory o psaní velkým, tak zviditelňování i tu tvoji editaci vs. nápoje. Chápu, že se tě dotkla nemožnost přispívat do MS a že jsem nedocenil ani tvoji snahu poradit všem ohledně barvy a tak jsi potřeboval najít alespoň nějaká třecí místa. Tak snad se tvoje potřeba už dostatečně uspokojila a budeš zase přispívat a hodnotně rozdávat rady a názory jinde. Tím nechci říct, že tvé názory, nápady, připomínky a rady jsou bezcenné nebo zcela mimo, ale občas stejně jako my všichni zdejší členové ustřelíš - příkladem budiž tvoje snaha ohledně příspěvku do MS. Jak jsem psal dříve, zamyslím se nad tím vším a zkusím si vzít z toho to lepší, pokus se o totéž a jako stálý a dlouholetý člen jdi příkladem všem a nehledej již další podněty k hádkám a nevytahuj zbytečná třecí místa která by mohla vyvolat opětovné názorové diskuze. Oba jsme jiní a v některých věcech se prostě neshodneme a tak to na světě je a vlastě má být. Velmi oceňuji, že protentokrát jsi již vynechal jakoukoli urážku na moji osobu.

Tak ať se ti daří Honzo.
21:37:20
23.06.2012
-> darklord: Prosté, je to zkušenost s Honzou. On ventiloval několikrát naše vzájemné soukromé zprávy a pak bývám tázán jak to vlastně bylo a o co šlo. Tomu se chci vyhnout proto to zveřejnění v MS. A protože jsem chtěl být fér a předpokládal jsem že se Honza bude chtít vyjádřit (jak překvapivé) tak jsem to dal sem a tady ať se vyjadřuje jak chce. Nicméně MS, je určeno pro něco jiného a ne pro naše vzájemné výměny názorů.
upraveno 1x, naposled 23.06.2012 21:41:59
20:58:08
23.06.2012
Matthes, záškodník z TechWebu
-> darklord: No je to zprava pro nej, tak si s ni prece muze delat co chce. Cimz se nikoho nezastavam, nevim o co tu jde a je mi to jedno.
20:28:53
23.06.2012
Tuner#2 - zrušená registrace
-> su.tech 23.06.12 13:49:57: Ještě jsi tomu zapoměl založit nové vlastní téma se zaseklým caps lockem a mezerama mezi jednotlivýma písmenama... 71 Jedna SZ holt nestačila co?

T U N E R # 2 V S . S U . T E C H

Třeba by to upoutalo víc lidí, kdy to tu bylo 3x a v nečtených s takovým nadpisem, že mě to ještě vůbec překvapuje... 78

P.S. Udělal jsem raději 3x edit, protože je docela horko, tak aby jsi měl dostatek nápojů od kamarádů ze sázek evidentně už došlo...
upraveno 3x, naposled 23.06.2012 20:31:12
19:59:41
23.06.2012
darklord
-> su.tech: ked ti to prislo sukromne tak preco co tu ventilujes verejne? a okrem toho este na dvoch miestach 8
13:49:57
23.06.2012
Hm, zajímavá zpráva mi dnes přišla...

OD: Tuner#2

TEXT:

"Co Ty seš za lůzu…

Zamítnuté přispívání mají:

Tuner#2: na žádost su.tech-a

Chtěl jsem napsat, že to eRko mělo do bílé co byla na eMkách hooodně daleko, mělo nádech do modra což je vidět na mých fotkách…"

REAKCE:

Vážený Tunere#2, nebo Honzo chceš-li. Přesně tato tvoje dnešní zpráva mne ujišťuje, že rozhdnutí o zamítnutí možnosti přispívat tebou do tohoto tématu byl ač trochu diskutabilní, leč správný krok.

Důvod je prostý. Ačkoli neznáš pozadí o kterém se tady baví Vlastík (stodvacet) a Marek (Mark) který jen konstatoval že je krasavec, tak jsi zde chtěl všechny moudře poučit o faktu, že eRko mělo do bílé co je na eMkách hoodně daleko. Honzo, ale my víme, že to auto není bílé a nikdo to netvrdil. On totiž Palo nemá eRko v bílé barvě a Vlastík jen poukazuje na fakt, že našel další v jeho barvě kterou jsi ty tak přesně popsal - nádech do modra. Takže tvůj bystrý postřeh a moudrá rada by byla jen výkřikem do prázdna protože my víme v jaké barvě Palo auto má:

img.skoda-virt.cz/gallery _upload/.../251_21101_7264 .jpg

Takže ačkoli si tvého postřehu a dobře míněného vzkazu vážím, je opět ukázkou toho, že nevíš o čem se mluví přesto nás chceš zcela jistě dobře míněnou radou, či poznatkem poučit. Jak je opět vidět minulo by se to jaksi zcela účinkem a možná bys měl pocit, že si zde nikdo tvé rady, či poznatku neváží. A to by bylo jistě mrzuté. Zakázáním přispívání jsem se v dobré víře snažil právě tyto konflikty eliminovat.

Nicméně, ještě bych rád reagoval na tvoji osobní urážku:

"Co Ty seš za lůzu…"

Honzo, dle mne jsi inteligentní člověk a přijde mi až poněkud trapné poukazovat na fakt, že lůza = hanlivé označení spodní (deklasované, vyloučené) složky společnosti, chudina, chátra, holota. Nijak by se mne toto nedotklo kdybych k takové skupině patřil, nicméně chodím do práce, nekradu, nikoho neobtěžuji, platím daně, ač si nevyskakuji tak mezi chudinu nepatřím. Mám přátele, rodinu, blízké a necítím se ani vyloučen a rozhodně ne deklasován. Tak prosím kdybys měl opět někdy potřebu mne nějak "pojmenovat" zkus najít něco vhodnějšího co na mne bude pasovat více. Vzpomínám jak jsem pro tebe byl "guma", to už bylo dá se říct trefnější neboť v době kdy jsi mne takto nazýval jsem byl zaměstnancem ministerstva obrany. Pokud bys měl opět potřebu se k tomuto nějak vyjádřit, tak v rámci férovosti jsem tento můj příspěvek nakopíroval do našeho starého tématu kde ti v možnosti přispívat rozhodně bránit nebudu. Nicméně zde bych se chtěl dále příspěvkům nesouviscícím s tématem MORAVSKOSLEZSKÝ vyhnout. 4

skoda-virt.cz/cz/.../1537 64-tuner-2-vs-su-tech?goto post=2...
upraveno 2x, naposled 23.06.2012 13:55:52
01:14:03
24.10.2011
-> Tuner#2: Máš pravdu. Ty máš svůj názor a já zase svůj a tak to prostě je. Asi jsme zcela vyčerpali co jsme si chtěli říct.

Zamykám
00:21:01
24.10.2011
-> su.tech 24.10.11 00:02:50: Já už to psal, opakovat se nebudu... Je to marný, je to marný...
00:02:50
24.10.2011
-> Tuner#2: Třeba smažu až uvidím, že to fugnuje. A třeba ne. O tom co smažu, kdy to udělám a jak to udělám ty určitě rozhodovat nebudeš.

Každopádně bych to uzavřel na tom, že věřím, že se my dva zde budem vzájemně setkávat s jistým respektem a nadhledem a snad to bude i ukázka cesty pro ostatní. Každopádně určitě ty budeš i nadále mým velkým kritikem stejně jako já tvým. Zkus najít trochu ohleduplnosti, respektu a nadhledu i pro ostatní kteří nejsou jako ty a nežijí způsobem jako ty a neuznávají tvé hodnoty a mají vlastní názor. Já nad tím vším také budu přemýšlet a také se pokusím být lepším.

Měj se. Pro mě je to uzavřená kapitola kterou může otevřít svým chováním jediný člověk - ty.

A upřímně... Ať se ti daří.
23:56:11
23.10.2011
-> su.tech: V podstatě souhlas, ale já se Tě nevšímal už hodně dlouho, ani to přikázání v galerii jsem nekomentoval, ani to psaní pod dvěma nicky jsem už dávno nekomentoval, ale když jsi vytáhnul 3. a pak ze mě ještě v SZ dělal blbce že nemáš tři to mě naštvalo.

Každopádně to beru za uzavřené a jsem rád, že všechny nicky smažeš a budeš používat jen jeden z nich... Díky za to...
23:46:23
23.10.2011
-> Tuner#2: Ok, zkrátím to. Předpokládám, že můžeme zůstat u toho, že ty necháš na pokoji mě a nebudeš hledat pod jakýmikoli mými příspěvky jakékoli vady či snahy o záhadné narážky na tebe které tam nejsou a nebudou.

A já to stejné učiním v tvém případě a můžem to takto uzavřít. Ono mě spíš vždy vadí, že hledáš něco tam kde nic není, nebo máš pocit že vidíš do něčeho co je úplně jinak než to vidíš ty. Pro tebe jsem divný patron a tvůj názor na mě nehodlám měnit.

Neboli ještě jednodušeji nebudeš si všímat mě stejně tak jako já tebe.

Souhlas?
upraveno 1x, naposled 23.10.2011 23:48:10
23:35:51
23.10.2011
-> su.tech:

3. Když myslíš...

4. Ale login a nick jsou dvě různé věci a pochybuju, že by mohl být 2x stejný login. Tudíš na dva "hajzlíky" jsi musel mít dva různé loginy a pak fakt nechápu jak to šlo podle tebe "splést"...

6. Když to Radkovi nevadí... ale mě to může pořád zůstat min. slabě řečeno divné?...

7. To je doufám JOKE??? Já jsem auto (kartu) za nesmazal nikdy. Pokud si dobře pamatuju, tak jedno zneviditelnění pro mě udělal na čas admin což je tak 2 roky spátky cca. a teď jsem sám smazal náhledy protože už jsem nějak chtěl dát najevo, že nesouhlasím s tím hnusem co se zde děje. Náhledy jsou od dnešního odpoledne zpět, protože chci klukům poděkovat za super akci, ukázat fotky a videa a už na Běšinách jsem pochopil, že tím trestám přátele a kamarády, ale ty kteří za to můžou vůbec ne a ještě z toho mají radost...

Když to teda sečtu, tak ano karta zde nebylo vidět 2x za celých víc jak 10let... Za tu dobu jsem tu viděl Tvojí kartu min. 4x co si jen já vybavuju a pokaždý pak byla smazaná úplně...

Nemám co dodat.
upraveno 4x, naposled 23.10.2011 23:39:30
22:24:06
23.10.2011
-> Tuner#2:

3. Stačilo si povšimnout kdy se tohle objevovalo. Vždy když jsi se navážel do někoho koho si vážím. Ok. Neřešíme

4. Když se chci přihlásit tak píšu login vždy. Nemám nastavenou volbu pamatování, automatických výpisů apod. Prostě když se chci přihlásit musím to vždy vypsat. Všichni to prostě nemusíme mít nastavené stejně. Heslo můžu mít klidně stejné na 10 loginů.

A k tomu poslednímu. Tady nejdo o to kdo jsem a jaký jsem. Ani o to kdo jsi ty a jaký jsi ty. Chtěl jsem tím jen říct, že na vše se dá pohlížet z více stran. To co vadí tobě nemusí zákonitě vadit všem a naopak.

A teď k těm zbylým tématům. Neboť předpokládám, že na tom co jsme probírali se stejně díky názorovým neshodám nedohodneme. Rád bych ale kdyby po tom všem zůstalo trochu respektu že jsme každý jiný a nemusí se za vším skrývat napadání a nemusíme na sebe reagovat.

A k těm otázkám které jsem odsunul.

6. fotografie tuning škodovky - tohle je typciká ukázka jak nakládáš s informacemi neboť radekp nedostal nic nařízeno a ano, konverzace s moderátorem (NWKT) proběhla, ale nic bez vědomí radkap se dít nemělo. To že ty se dozvíš o našem rozhovoru nutně neznamená, že jsem chtěl radkap obejít. Ano ptal jsem se na možnost smazání moderátorem, ale učinit jsem tak chtěl jen v případě, že radekp to nebude moci smazat sám (časové vytížení např.) nikoli však bez jeho vědomí. Mě to nedalo a volal jsem mu a ptal jsem se ho zda měl pocit, že mu to bylo nařízeno a mě řekl že ne. Někdy by chtělo zeptat se i přímo mě a nevytvářet doměnky a názory aniž bych znal názor strany které se to také týká. A důvody proč jsem ji smazal jsem napsal přímo do galerie.

7. Moje auto - ano smazal jsem ho. A mám pocit, že ty jsi zde smazal kartu nebo náhled častěji než já. Kdysi jsi mi psal abych nedělal Zagorku a auto vrátil, ale obávám se že já bych ti toto musel napsat mnohem častěji. Ptáš se mě na důvody a ty sám to občas děláš tak proč ti to vysvětlovat když ty máš jistě podobné důvody.
22:07:05
23.10.2011
-> su.tech: add. 3.: Jistě a to jsi zkoušel asi tak 2 roky kdy jsem to nechával bez povšimnutí? Tomu věříš asi jen Ty sám...

4. Úsměvné vysvětlení když vezmu v potaz, že login zde musí být jiný než nick ve fóru (alespoň co si vybavuju, možná se to za těch víc jak 10 let co jsem zde změnilo). Tím pádem jsi se těžko překlik, když pro přihlášení musí být jiný login a heslo...

K tomu srovnání tvého používání více nicků (ať to má jakýkoliv podtext) s nelegalitou mého auta - k tomu už nemám co dodat, fakt jsi divný patron... 41
21:51:49
23.10.2011
-> Tuner#2:

3. Jistěže - neboť jak jsi mi sám předvedl velice bedlivě vše sleduješ a tak mi bylo jaksi jednoduše jasné že se ti to líbit nebude. Tak to je. Některé věci jsou snadější než se zdají.

4. Protože jsem zaregistrován docela krátce (2-3 měsíce) na jednom fóru, kde nezle napsat variantu kterou využívám jinde - tedy "Nezdopovědný hajzlík" - nezle zaregistrovat z důvodu užívání mezery tuším. Prostě nešlo to zaregistrovat s tou mezerou tak jsem se na tom dotyčném fóru zaregistrovaný jako - nezodpovednyhajzlik. Z toho pak vznikl ten omyl neboť jsem se zde automaticky přihlásil tak jako na fórum na které teď chodím. To je celé vysvětlení omylu.

Co se týká užívání různých nicků na různých fórech tak to je jednak moje věc a nic tím neporušuji. Důvody proč užívám vpodstatě 3 nicky jsou prosté. Jednak že jeden je občas již registrován a jednak protože nesedím jen na autofórech a jinde mě prostě znají pod jiným jménem mnohem déle. Ale to si vysvětlovat nemusíme. To že je snadnější někoho poznat je jistě velké plus. Nicméně já chodím i na fóra kde nikdo nemusí nutně vědět o mých jiných vazbách, zájemch a činnostech které vytvářím. Ok, na tohle budeme mít vždy každý svůj názor.

Co ale určitě chci říct, že vše má vždy 2 stránky. Teoreticky jsem zde nudělal nic závažného, ale chápu tvůj názor že chceš abych zde byl pod jedním nickem (což více-méně jsem) a jinak tedy se mnou dá se říci mimo názorové neshody problém nemáš. Ok proč ne.

Co by však mohla být další zajímavá varianta vývoje našeho rozhovoru by bylo kdybych tě také požádal aby jsi dodržoval zákony, vyhlášky a nařízení této země. Ano berme vážně zde moji vinu a její "tíhu". A co ty? Ty jsi také ochoten činit tak aby jsi nebyl v rozporu například s technickým stavem provozovaného vozu? Velmi respektuji některé osobnosti. Ty jistě osobnost jsi, ale jednak mi o něčem kážeš a za druhé dle mě ty mnohem závažněji porušuješ. Pak je těžko nalézat respekt neboť já porušuji možná běžné dobré mravy, netiketu apod. Ale ty nedodržuješ platou legistlativu při provozu svého vozu.

Toto nemá vyvolat hádku, nebo konverzaci o technickém stavu tvého vozu. Věřím, že je jistě mnohem vyspělejší a technicky lepší než běžný model schválený pro provoz. O tomto rozhovor jistě není, ale z jedné strany chceš po někom aby něco dodržoval a přitom ty sám nejsi ukázkou dodržování platých zákonů. Opravdu nechci vyvolat hádku, chci jen ukázat na fakt, že na vše se dá pohlížet různě. Tak jako ty na mne pohlížíš jako na problém stejně já bych mohl vidět v tobě potažmo v provozování tvého vozu také problém. Chci jen říct či naznačit, že jiné stavíš do rolí, ale ty sám také nejsi bez viny. 4
upraveno 1x, naposled 23.10.2011 21:53:21
21:23:09
23.10.2011
-> su.tech 23.10.11 20:26:24: Nedá mě to, reagovat musím...

1. Dobrá budu tomu věřit.

2. Stejně jako 1.

3. Jsem rád, že to přiznal, ale nesouhlasím s pozdějším používání. To jsi používal i když jsem tady jáí vůbec nepsal a dost často v tom "Vašem" tématu jsi psal ráno pod tím, odpoledne pod jiným, takže tomu, že to bylo jen kvůli mě prostě nevěřím...

4. Rád bych věřil, že to byl omyl, nicméně na jiný nick musíš mít podle mě jiný login (tudíš se toho zákonitě musíš "všimnout" při přihlašování), takže to zas jen tak na mě hraješ?

5. Dobrá

Jak jsem psal pokud to zrušíš, případně jen necháš zablokovat adminem když teda jinde používáš jiný nick (opět to nechápu napříč internetem mít všude jiné "jméno"? Já ať přijku kamkoliv všichni ví kdo jsem a tak to má 99,9% lidí a já kam klidně potzkám člověka z autohifiklubu na jiném fóru a hned vím, že to je kamarád, známý či podvodník) tak já nemám problém...
20:26:24
23.10.2011
-> Tuner#2: Dobře, tvůj postoj vcelku chápu. Než však učiním jakékoli změny chci uvést na pravou míru dezinformace které jsi se kome mne sažil šířit.

1. nikdy jsem nikoho neuváděl v omyl, že osoba pod jakýmkoli nickem je někdo jiný. Pokud se mě na to někdo zeptal, případně se zeptal na vazbu nebo kdo jsem vždy jsem jasně a ihned uvedl že se jedná o stejnou osbou

2. pokud se mě někdo ptal proč je tady mám (ač jsem je nevyužíval) uváděl jsem neboť mě pod títmo nickem znají někteří z jiných sfér internetu a zaregistroval jsem si je právě proto aby se nemohly zneužít

3. pořád si poukazoval na jeden rozhovor ve kterém jsem mluvil sám k sobě - tuším nezodpovědný hajzlík mluvil k su.techovi. Ano tohoto prohřešku jsem se dopustil neboť jsem se snažil o docílení dohody s člověkem který nejen mě dlužil peníze potažmo díly. Toto mi o hlavu otřískat můžeš, nicméně tehdy to pomohlo a o to šlo. Později pokud jsem užíval dva nicky tak to jen kvůli tobě a tomu jak jsi se navážel do lidí kterých si já osobně vážím a říkám ti to narovinu. Nicméně vždy jen k sobě samému a k nikomu dalšímu a vždy jen ve srandě mezi svými blízkými

4. máš pravdu v tom, že jsem měl zaregistrované 3 nicky a to (1. su.tech), (2. nezodpovednyhajzlik), (3. Nezodpovědný hajzlík - ten je již smazaný). Ano měl jsi pravdu a upozornil jsi mě na tento fakt a v mé tehdejší odpovědi jsem se ti to snažil vysvětlit, že mi nedošlo, že z druhého jména tady mám zaregistrované obě varianty. Tehdy když jsem přidával kartu auta došlo v mém případě k omylu a použil jsem ten druhý, který do té doby nebyl nijak využíván

5. z výše popsaných důvodů nemůžu jaksi akceptovat fakt, že jsi mě X krát obvinil z psychických problémů, z falešného a podvodného jednání neboť na tu druhou variantu jména - Nezodpovědný hajzlík/nezodpovednyhajzl ik jsem nic nenebízel, neinzeroval, nepřispíval až na ten tebou tolikrát zmiňovaný příspěvek v potíže s prodejci nebo jak se to jmenuje a potom už jsem přispíval právě tobě do mlýna když jsi se navážel do někoho koho si vážím a to přiznávám otevřeně

Toto je můj osobní názor a postoj.

Také občas nechápu tvé příspěvky, ale snažím se je nekomentovat. Chápu, že různí lidé mají různé pohledy na věc. Z toho zákonitě vyplývá, že to co se líbí mě se nemusí líbit tobě, ale snažím se ostatní respektovat neboť jednak každý nějak začínal, každý máme své období a hlavně každý máme svůj názor. A ne vždy my sami máme pravdu a pokud jsem osobně o něčem přesvědčen a někdo mi můj názor vyvrátí jsem ochoten to akceptovat.

Abych se přiznal nechci abys na to co jsem napsal výše reagoval. Už jsme si toho řekli dost a každý máme svůj názor a jinak to asi ani nikdy nebude.

Dobře takže dle tebe bych měl vystupovat pod jedním nickem a dodržovat běžná pravidla užívaná na netu a obecně přijatelné slušnosti. OK?
20:07:33
23.10.2011
-> su.tech: Ano, fungování pod jedním nickem má logiku, ale to už jsem tady psal pár let zpět... Nic dalšího krom toho co jsem napsal a toho, že občas nechápu tvé příspěvky (ale to je asi můj problém) není.
19:52:15
23.10.2011
-> Tuner#2: Podívej budem nejdřív řešit jednu věc a pak druhou OK?

Takže jelikož chci najít řešení ptal jsem se tě co by podle tebe urovnalo naše spory? Smazání těch 2 nicků a fungování pouze pod jedním OK? Chápu to správně? Nebo je ještě nějaký jiný morální nebo etický nebo jiný typ problému který máš spojený s mojí osobou?
19:04:02
23.10.2011
-> su.tech 21.10.11 13:16:11: Popravdě nějak nemám chuť to s tebou řešit...

Řešil jsem to asi před 14 dny když jsi tady 3. nick začal aktivně užívat, napsal jsem tě SZ (povšimni si toho rozdílu od řešení veřejného) a tys mě poslal do prde*e s tím, že nicky máš je dva a fertig... A když jsem tě poslal odkaz na všechny tři, tak jsi to úplně přešel. Navíc ono je fakt jedno zda máš nicky dva, tři nebo 10... Prostě za víc jak jeden (číslicí je to 1) nick BAN bez milosti tak jako je to všude jinde na jiných diskuzních fórech...

Ale už jsem se smířil, že tady se tolerují různé podivné věci a odmítám to fakt řešit, ten kdo viděl jak radekp dostal příkazem smazat fotky jedné oranžové škodovky z fotogalerie ze srazu po tom co to moderátoři odmítli pro tebe udělat si asi obrázek udělají sami...

BTW: Proč jsi smazal auto?
upraveno 1x, naposled 23.10.2011 19:04:20
20:58:34
21.10.2011
-> Arnold: Význam zjevně uniká. Tebe to nezajímá, neoslovilo tě to tak proč si nerýpnout co? Další ukázka uživatele. Co se mi nelíbí hned zkritizuji. Co proč a jak je napsáno dole. Pokud to neumíš respektovat nevyžaduj od jiných respekt a aby se to tady zlepšilo. Také jsi typickou ukázkou toho jak to tady funguje. 3
20:57:11
21.10.2011
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Další...

...respektovat něčí názor je tolik těžké? Chcete posun k lepšímu ale sami k němu přispět neumíte. 3
20:31:51
21.10.2011
Arnold
vyznam tohoto temata?? neni to zbytecne??? 4
20:28:56
21.10.2011
Matthes, záškodník z TechWebu
-> su.tech: Covece co ty ses za jantara? 3 3 Pokud rozhovor probihat ma pouze mezi tebou a T2, tak si posilejte SZ. Tohle mi prijde dementni.
15:49:42
21.10.2011
-> darklord: Protože Tuner#2 se snažil zatáhnout do "problému" který se mnou má ostatní. Takže se mi pak nechce vysvětlovat dalším "X" lidem důvody a způsob řešení. Byl bych rád kdybys to respektoval.

Chcete aby se to tady změnilo a aby to tu fungovalo lépe, všichni jen remcáte, ale když máte možnost ukázat, že chcete být ukáznění a chcete aby to tady fungovalo tak to zákonitě hned napadnete - viz tvoje příspěvky zde.

Jednak je to ve vzkazech a je tam napsáno Tuner#2 vs. su.tech a jednak jsem zde jasně požádal o respektování faktu, že bych byl rád kdybychom si to zde vyříkali my 2 - tedy já a Tuner.

To že je to veřejné jsem ti snad už dostatečně objasnil. Zároveň tě tedy ještě jednou žádám o respektování mého přání abychom si zde ve vzkazech určených mě a Tuner#2 mohli vysvětlit a nalézt řešení my dva - tedy Tuner#2 a já. Doufám že to již nadále jsi schopen respektovat a dále nekomentovat.

Děkuji
15:44:54
21.10.2011
darklord
-> su.tech: tak naco to tu verejne vystavujes? Rozhovor si prebiehajte v SZ, toto je verejna diskusia.
15:40:22
21.10.2011
-> darklord: A jak moc těžké je pochopit...

Byl bych velmi rád, kdyby ostatní pochopili že tento rozhovor probíhá pouze mezi mnou a Tuner#2 a své případné podněty, názory a nápady si nechali pro sebe a zde nepřispívali.

Jelikož se naše střety často ať už osobně či nikoli dotýkali i jiných lidí založil jsem toto téma a řešit to budu s tebou poze zde.

??
upraveno 1x, naposled 21.10.2011 15:40:48
15:37:28
21.10.2011
darklord
SZ vam nefunguju? Grc.
13:16:11
21.10.2011
-> Tuner#2:

Rozhodl jsem se najít smírčí řešení mezi mnou a tebou a budu rád, když se na tom budeš aktivně podílet.

Stejně jako mě tak jistě i některé ostatní nebaví neustálé přestřelky s krátkými a někdy delšími pauzami mezi mnou a tebou. Proto jsem se rozhodl ve spolupráci s teobu najít řešení. Co vím, je že ti vadí 3 nicky (su.tech, nezodpovednyhajzlik a Nezodpovědný hajzlík). Takže mě zajímá tvůj názor co všechno ti vadí a tvůj pohled na věc. Osobně vnímám zejména problém těch 3 nicků, ale pokud je ještě něco jiného budu rád když mi to napíšeš a pokusíme se nalézt řešení. Toto myslím zcela seriozně a doufám, že se na vyřešení této dlouhodobé situace budeš podílet. Jelikož se naše střety často ať už osobně či nikoli dotýkali i jiných lidí založil jsem toto téma a řešit to budu s tebou poze zde.

Díky.
13:06:20
21.10.2011
Toto téma založil

- su.tech

- alias nezodpovednyhajzlik

- alias Nezodpovědný hajzlík

čistě pro účel smírčího řešení mezi mnou - su.tech a Tuner#2.

Byl bych velmi rád, kdyby ostatní pochopili že tento rozhovor probíhá pouze mezi mnou a Tuner#2 a své případné podněty, názory a nápady si nechali pro sebe a zde nepřispívali. Toto je seriózní téma a snaha o nalezení řešní. Tak to prosím pochopte a dejte tomu volný průběh jen mezi mnou a Tuner#2.

Děkuji
upraveno 2x, naposled 21.10.2011 13:11:11

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík

Extreme Tyres