Kdo čekáte na věci od Sakyho... od Jara 2011

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 12.08.2011 do 08.09.2011, založil/a Nepér
řadit dle data
13:08:39
08.09.2011
Eidy
-> havlik: Jednou měsíčně je málo. Já to dělal rok a půl jak říkáš a nic. Pak jsem ho začal uhánět jak to šlo, kdykoliv jsem si vzpomněl. Volat a smskovat několikrát denně nebo obden. Do měsíce to bylo.

Jinak o frézce mi říkal a CNC soustruh jsem už viděl.
upraveno 1x, naposled 08.09.2011 13:09:30
06:38:11
08.09.2011
havlik
Tak sem včera mluvil se sakym a řikal že tedka dovybavuje dilnu CNC soustruhem a CNC frézkou a řikal že dokud nebude mít hotové a připravéné svoje stroje nebude nic dělat pak začne. Taky řikal to co řikám vždycky pokud ho neuhánítě aspon jednou měsíčně máte hovno.
15:37:25
16.08.2011
Nepér
Na SMS neodpovídá, protože má nějaké volné SMS a jeho telefon používá na psaní jeho žena a on myslí, že si někdo píše s ní... 14
12:49:43
12.08.2011
Nepér
Ahoj, dnes dopoledne jsem mluvil se Sakym. Vzhledem k jeho poslednímu přihlášení zde 11.11.2010 ani nepředpokládám, že by si tohle přečetl, ani to není jemu určeno. Jde o to, že již poměrně dlouhou dobu čekám na nějaké upravené věci. Na SMS mi Saky neodpovídá, ačkoliv jsem se snažil v klidu v přibližně týdenních intervalech odesílat "připomínací" zprávu. To je vhodné, nechcete li čekat maximálně dlouhou dobu, která je dána tím, jakou má Saky náladu a čas. Připomínáním je v trochu větším tlaku a snad pak pracuje rychleji. To jsem ale odbočil. Předevčírem jsem mu zkusil zase po delší době zavolat. Nevím, jestli schválně ale nebral to a ozvala se schránka. Dnes jsem to zkusil z jiného čísla, které nezná, a vzal mi to. Nechci tím na základě dvou nepřijatých hovorů tvrdit, že mi to nebral schválně, ale možné to je. Co jsem se tedy dověděl... Jeho známý, který má v dílně, kterou si buď pronajímá, nebo si v ní dělá melouchy, nevím, k dispozici velkou frézu je od jara 2011 po nějaké autonehodě v kómatu. Nadějě, že se probere není příliš vysoká a naděje, že by se vrátil zpět do práce je téměř nulová. Problém je, že jsou u něj věci (hlavy, náboje, moje sání...) a přípravky, podle Sakyho v ceně cca 30 tisíc Kč. Problém je v tom, že majitel té dílny z ní nedovolí nic odnést, dokud se ten člověk neprobere. Problém taky může být Sakyho znamý nedostatek času a neochota snažit se vzniklou nepříjemnou situaci řešit. To nedokážu posoudit. Situace by se ale neměla týkat drobnějších věcí, které si Saky dělá sám. Doufám, že to teď nepůsobí jako nějaká pomluva. Naopak jsem chtěl přinést nějaké nové informace, aby zbytečné pomluvy nevznikaly.
upraveno 3x, naposled 12.08.2011 12:53:41
Extreme Tyres