skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kolenovrtaci a hlupaci
23:49:01
07.06.2011
07.06.2011
castrol
-> itchy: celkom pekne si to zhrnul
23:28:30
07.06.2011
07.06.2011
King
-> Pavel P..: Jsou nový a na origo hlínách :)
23:11:10
07.06.2011
07.06.2011
Michal N 283 - zrušená registrace
-> Durnbach: No..asi tak,tých slabo-priemerných je až moc.
23:05:13
07.06.2011
07.06.2011
Pavel P..
-> King: Nevadí když na to dáš nový letňáky
23:04:46
07.06.2011
07.06.2011
Durnbach
-> Michal N 283:
Jak mi říkal jeden známý ze Slovenska. Rozdíl mezi průměrným a normálním člověkem. Normální člověk chápe ale těch je velmi málo. Průměrných je více ale jsou to debilové.
Jak mi říkal jeden známý ze Slovenska. Rozdíl mezi průměrným a normálním člověkem. Normální člověk chápe ale těch je velmi málo. Průměrných je více ale jsou to debilové.
23:02:29
07.06.2011
07.06.2011
Maťulo
Idem drichmat! Posluchajte uja Stana!!!
23:01:21
07.06.2011
07.06.2011
King
-> Pavel P..: Tak to si určitě plácneme, nevadí, že zimní sada je plechovejch diskách a má už jenom 5mm? :)
23:00:54
07.06.2011
07.06.2011
Fén
-> King: Ještě mu budeš muset zaplatit, aby ji vzal. :o)
22:58:28
07.06.2011
07.06.2011
-> Durnbach: Tiež sa s tým stretávam,bohžiaľ často aj tuna.Najviac ma vie naštvať,ked natrafím na špekulanta,čo by chcel všetko nové ako zo škatuľky a ešte aj najlepšie,keby to bolo zadarmo.Alebo často na jeden odfotený diel pýtajú ešte dalších 300 fotiek,ako keby si mysleli,že ich chcem odrbať,pri tom keby som to aj naozaj chcel,tak to spravím,ale o to mi vôbec nejde.Skrátka mi vadí prístup.Ja ak niečo od niekoho chcem,tak s cenou,pokiaľ je primeraná,čo už viem odhadnúť,súhlasím a nešpekulujem a ak treba ,som ochotný si priplatiť aj za poštovné,nemám s tým problém.A to je zásadný rozdiel v prístupe a v ochote naozaj niečo kúpiť,predsa ak sa niečomu venujem,tak musím počítať s tým,že to aj niečo stojí,to je logické,lenže pre mnohých je to problém pochopiť.
22:55:44
07.06.2011
07.06.2011
Pavel P..
-> King: Tak já si ju vezmu.. zavolej mi zítra a můžeš mi jí dovezt před barák.. díky a ať je tam ještě aspoň půl nádrže
22:52:14
07.06.2011
07.06.2011
King
-> Fén: Právě zvažuju zveřejnění inzerátu na prodej naší filcky plynivky a říkal jsem si, že v prvním kole to hodím exkluzivně na virt :) Ale jak to tak čtu, tak to vypadá, že ji budu muset nabídnout za odvoz a zájemci o "koupi" mě budou smět jenom prozvánět a já budu volat zpátky :)
22:49:55
07.06.2011
07.06.2011
Maťulo
-> itchy: Ešče pochopím ket négdo píše zaužívaným SLANGOM, často tak píšem aj já... Ale viem písať aj spisovne a bez chýb, keby nebolo tej hlúpej literatúry v škole, tak mám snáď aj za jedna... Alebo tolerujem keď sa niekto občas pomýli... Ano? V rýchlosti sa to občas stáva aj mne... Ale inac mam v pici a pisem najraci tak jak sa mi sce, bez diakritiky, pozname sa uz dost dlho tak co sa budem opeknuvat, co zme si to zme si, kokotari vsech zemi, vylizte si prdel! Mír!
22:48:42
07.06.2011
07.06.2011
Durnbach
Ohledně prodeje. Když jsem někomu už pár věcí prodal, tak mu udělám lepší cenu. A nejvíc mě dostávají lidé co mě napíšou, že berou třeba nové 4 pístky za 1000Kč. :-D Včetně poštovného.
Ale to je všude nejen u škodovek. To jsem takhle prodával parohy na VW transporter. Nákupka byla za 4ks cca 20 000Kč a já je nechával za 2500Kč, volal mi chlápek, že je za 2000Kč vezme. Ale to si myslel, že je to komplet výfuk i s tlumičem, tak jsem mu řekl, že se mu po tlumiči podívám. S tlumičem který jsem našel jsem po něm chtěl 1000Kč za samotný tlumič nebo 2500Kč dohromady, on že ne. Prý vše za dva, tak jsem mu další den volal, že si pro to má přijet za tu 2000Kč. Další den mi volá, že jede, tak jsem na něj hodinu čekal a on mi volá, že je na cestě ale nedá víc jak 1500Kč. Tak jsem ho poslal slušně někam a za tři dny na to jsem ty parohy prodal za 2000Kč a výfuk mi zbyl. Člověk se představoval jako největší fanda VW co dělá repase převodovek. Byl to leda vychcanej překupnickej zmrd. Člověk na ně musí být tvrdý a moc se nevzrušovat.
Ale to je všude nejen u škodovek. To jsem takhle prodával parohy na VW transporter. Nákupka byla za 4ks cca 20 000Kč a já je nechával za 2500Kč, volal mi chlápek, že je za 2000Kč vezme. Ale to si myslel, že je to komplet výfuk i s tlumičem, tak jsem mu řekl, že se mu po tlumiči podívám. S tlumičem který jsem našel jsem po něm chtěl 1000Kč za samotný tlumič nebo 2500Kč dohromady, on že ne. Prý vše za dva, tak jsem mu další den volal, že si pro to má přijet za tu 2000Kč. Další den mi volá, že jede, tak jsem na něj hodinu čekal a on mi volá, že je na cestě ale nedá víc jak 1500Kč. Tak jsem ho poslal slušně někam a za tři dny na to jsem ty parohy prodal za 2000Kč a výfuk mi zbyl. Člověk se představoval jako největší fanda VW co dělá repase převodovek. Byl to leda vychcanej překupnickej zmrd. Člověk na ně musí být tvrdý a moc se nevzrušovat.
22:47:16
07.06.2011
07.06.2011
Fén
-> Matulo: To jako, že Trnava je něco na způsob "Area 51"? :o)
22:43:06
07.06.2011
07.06.2011
zdenike
Súhlasím,ešte by sme mohli "natreť" best vrtákov. Mám slušné skúsenosti.
22:40:39
07.06.2011
07.06.2011
-> itchy: Plne zdieľam a súhlasím s touto úvahou.
22:40:35
07.06.2011
07.06.2011
Maťulo
-> itchy: Ná predemnu sa nemosíš... Já som z Trnavy...
22:39:30
07.06.2011
07.06.2011
itchy
-> Matulo: ajeje, pardon poctivo, doriti, hanbim sa
22:35:22
07.06.2011
07.06.2011
Maťulo
-> itchy: Podstivo???
22:33:55
07.06.2011
07.06.2011
itchy
-> King: ipsilon som napisal aby som dal doraz na toto slovo a konecne to bilo do oci aj tym, ktorych sa to tyka a slovo podstivo je naozaj s "es" chvilu som vahal, ale neznizil som sa na uroven pozret do slovnika, az teraz ked ste ma na to upozonili :)
22:30:07
07.06.2011
07.06.2011
King
-> itchy: V podstatě souhlas - jenom bych si dovolil připomenout slova jednoho světce: "Kdo chce jiné zapalovati, musí sám hořet!" :)
Tedy, je ještě varianta, že moje "federální" slovenčina není úplně dokonalá a název písmene "y" skutečně správně píšete jako "ipsilon" (což mi drobet evokuje masturbaci :) a slovenský ekvivalent českého "poctivě" je skutečně "podstivo" a pak je moje rýpnutí mimo mísu :)
Tedy, je ještě varianta, že moje "federální" slovenčina není úplně dokonalá a název písmene "y" skutečně správně píšete jako "ipsilon" (což mi drobet evokuje masturbaci :) a slovenský ekvivalent českého "poctivě" je skutečně "podstivo" a pak je moje rýpnutí mimo mísu :)
22:28:14
07.06.2011
07.06.2011
itchy
Akoze niekedy sa da dohodnut, spravim aj ja ustupok, ale niekedy to je fakt extrem. Primarne ak mam o nieco zaujem a nemienim za to dat ani polovicu co chce za to majitel, doriti tak nepisem. Cena je stanovena, je to bazar pri rychlom jednani sa da vzdy dohodnut, ale ..... nema to vyznam
22:26:03
07.06.2011
07.06.2011
Majklsto
-> itchy: keby som bol niekde inde tak kliknem na "páči sa mi to"
stotožnujem sa s tvojim názorom
stotožnujem sa s tvojim názorom
22:05:06
07.06.2011
07.06.2011
Karlos (WIO46)
-> itchy: Já mám nějakou škodovku už roku 2006. A stejně patřím do první skupiny sociálů, takže to není jen novodobý trend.
21:57:31
07.06.2011
07.06.2011
Maťulo
-> itchy: Stano ale kokotovi nevysvetlis ze je kokot...
21:56:58
07.06.2011
07.06.2011
MOLSO
-> itchy: ked som videl nazov vlakna bolo mi jasne kto bude autorom
ale teraz vazne ... kam sa mam podpisat ?
ale teraz vazne ... kam sa mam podpisat ?
21:54:51
07.06.2011
07.06.2011
minno
Oplatilo prečítať Bohužiaľ podobné prípady "čudných" ľudí tu boli už aj pred tými 10 rokmi a budú tu aj ďalej, nie len tu, ale všade - čo je viac smutné je to, že sa úroveň ľudí v globále stále zhoršuje a zhoršuje... Ruky ľudstva sa stávajú ľavými a rozum tiež.....
21:47:28
07.06.2011
07.06.2011
strucy
add 2 kde je začiatok tohoto skvelého čítania na neskorí večer
21:46:36
07.06.2011
07.06.2011
strucy
jop
21:32:19
07.06.2011
07.06.2011
Maťulo
-> itchy: Ty pyčo! a to uz som chcel vypinat a ist drichmat...
21:30:37
07.06.2011
07.06.2011
itchy
Dobry vecer sudruhovia a sudruzky.
Co to mame za divnu dobu, skodovkam sa venujem od 18tich rokov co je uz vyse 9 rokov a mozno oslavim 10 rocnicu "mozno".
To co sa momentalne deje, aj na tejto stranke ma vytacalo do nepricetnosti, ale uz som sa trochu skludnil. Skodovky uz neostali ako konicek, ale ako nejake neviem ako by som to nazval citove vydieranie. Skodovku ma dnes kdejake nastrocne decko, dostalo ho od rodicov, kupilo od kamarata za krabicku cigariet.
Na svoj prvy 120Rapid som si podstivo pozical, cez prazdniny zarobil a peniaze vratil. Nasledovali dalsie brigady popri studiu a postupne zveladovanie a "investovanie" do auta, bol to moj konicek, financie som neriesil, nefajcil som a vela nepil tak vsetko koncilo v aute. Ked som daco chcel kupit, bez komentara som akceptoval cenu, kolkokrat som musel zvysit aby som danu vec dostal.
A dnes? Ceny su v porovnani s cca pred s 8mimi rokmi neskutocne nizke, uz tak je skoro vsetko zadarmo a moznosti brigad a privyrobenia? Skoro neobmedzene. Ale bohuzial to co tu vladne nema so zdravym rozumom a troskou sudnosti nic spolocne. Kazdy chce vsetko s obrovskou zlavou, najlepsie zadarmo a ked sa uz skoro dohodnete, tak to chce doviezt az domov, nie je tu ochota ani postu zaplatit. Permanentne vyhovorky, ze on studuje.
Aj ja som studoval, aj ja som mal obmedzeny rozpocet, ale nikdy by som svoju hrdost neznizil na tuto uroven, bud nieco chcem robit a robim to, alebo nerobim zo seba socku a zobrem tu o kazdy diel. Verim tomu, ze usetrene peniaze aj tak rozbijete cez vikend na chlast a cigarety.
Nambr tu "hlupaci"
Toto slovo je len velmi mierne oznacenie dementov, debilov a imbecilov, ktori sa vyjadruju na tomto fore. Prosim pozrite si, co tieto slova znamenaju, nez ma zacnete osocovat, su to rozne "mnozstva", ktore oznacuju znizenie rozumovej schopnosti. To, ze gramatiku ste v skole asi nepreberali, ze ipsilon mame asi zo srandy a rozdiel medzi predlozkami "s" a "z" neexistuje... o tom ze ste vymysleli mnozstvo slov v jednom komentare, kolko nemal ani Stur (nech mu je zem lahka) za cely svoj zivot... Nehovorim aj ja sa pomylim, ale to co tu stvarate, ako vy ste mohli postupit vyssie ako do 4teho rocnika? To uz moj 8 rocny brat Vas da do vrecka.
add. 2
Toto je verejne forum, odjakziva tu funguje, dam obrazok auta, nejaky popis a ostatni komentuju, radia,.... Vacsinou je to konstruktivna kritika vyplyvajuca z vacsieho mnozstva skusenosti ako mam ja sam, prijmem to s vacsou ci mensou radostou, ale nerupnu mi nervy a nezacnem byt vulgarny debil, toto malo mozno uspech pred 10 rocnymi dievcatami v skole, ze som pouzil nadavku a bol som hrdina... Ak neznesiem kritiku, nedavam to sem.
Takze prosim skuste sa spamat, nedostatok rozumovych schopnosti docerpat z knih a internetu (aspon zaklady), miesto toho pisania do statusu FB ako sa nudim, alebo citania takto dlheho a pre vacsinu ludi bezvyznamneho textu
Ujo iči
Co to mame za divnu dobu, skodovkam sa venujem od 18tich rokov co je uz vyse 9 rokov a mozno oslavim 10 rocnicu "mozno".
To co sa momentalne deje, aj na tejto stranke ma vytacalo do nepricetnosti, ale uz som sa trochu skludnil. Skodovky uz neostali ako konicek, ale ako nejake neviem ako by som to nazval citove vydieranie. Skodovku ma dnes kdejake nastrocne decko, dostalo ho od rodicov, kupilo od kamarata za krabicku cigariet.
Na svoj prvy 120Rapid som si podstivo pozical, cez prazdniny zarobil a peniaze vratil. Nasledovali dalsie brigady popri studiu a postupne zveladovanie a "investovanie" do auta, bol to moj konicek, financie som neriesil, nefajcil som a vela nepil tak vsetko koncilo v aute. Ked som daco chcel kupit, bez komentara som akceptoval cenu, kolkokrat som musel zvysit aby som danu vec dostal.
A dnes? Ceny su v porovnani s cca pred s 8mimi rokmi neskutocne nizke, uz tak je skoro vsetko zadarmo a moznosti brigad a privyrobenia? Skoro neobmedzene. Ale bohuzial to co tu vladne nema so zdravym rozumom a troskou sudnosti nic spolocne. Kazdy chce vsetko s obrovskou zlavou, najlepsie zadarmo a ked sa uz skoro dohodnete, tak to chce doviezt az domov, nie je tu ochota ani postu zaplatit. Permanentne vyhovorky, ze on studuje.
Aj ja som studoval, aj ja som mal obmedzeny rozpocet, ale nikdy by som svoju hrdost neznizil na tuto uroven, bud nieco chcem robit a robim to, alebo nerobim zo seba socku a zobrem tu o kazdy diel. Verim tomu, ze usetrene peniaze aj tak rozbijete cez vikend na chlast a cigarety.
Nambr tu "hlupaci"
Toto slovo je len velmi mierne oznacenie dementov, debilov a imbecilov, ktori sa vyjadruju na tomto fore. Prosim pozrite si, co tieto slova znamenaju, nez ma zacnete osocovat, su to rozne "mnozstva", ktore oznacuju znizenie rozumovej schopnosti. To, ze gramatiku ste v skole asi nepreberali, ze ipsilon mame asi zo srandy a rozdiel medzi predlozkami "s" a "z" neexistuje... o tom ze ste vymysleli mnozstvo slov v jednom komentare, kolko nemal ani Stur (nech mu je zem lahka) za cely svoj zivot... Nehovorim aj ja sa pomylim, ale to co tu stvarate, ako vy ste mohli postupit vyssie ako do 4teho rocnika? To uz moj 8 rocny brat Vas da do vrecka.
add. 2
Toto je verejne forum, odjakziva tu funguje, dam obrazok auta, nejaky popis a ostatni komentuju, radia,.... Vacsinou je to konstruktivna kritika vyplyvajuca z vacsieho mnozstva skusenosti ako mam ja sam, prijmem to s vacsou ci mensou radostou, ale nerupnu mi nervy a nezacnem byt vulgarny debil, toto malo mozno uspech pred 10 rocnymi dievcatami v skole, ze som pouzil nadavku a bol som hrdina... Ak neznesiem kritiku, nedavam to sem.
Takze prosim skuste sa spamat, nedostatok rozumovych schopnosti docerpat z knih a internetu (aspon zaklady), miesto toho pisania do statusu FB ako sa nudim, alebo citania takto dlheho a pre vacsinu ludi bezvyznamneho textu
Ujo iči