skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vyvařování :-)))
prohledat
451 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 26.12.2009 do 22.06.2011, založil/a Borin - Král tuzerů
tak potom to preco-> Borin - Král tuzerů: a-> pitrs-84@: boduju? ci tu je problem ze len alebo blatnik je celkovo tuhsi ako to celo? ja som lem na kadete bodoval tak v kazdom centimetriku a uz su to 2 roky bez garaze a nic tomu nie je a je na tom dost vela kitu...a to auto bolo aj na streche aj na obrubniku ...vela toho dostala ta karoseria ale je pokope:)))

-> gabo000000: časom by to popraskalo
-> gabo000000: no myslím že by stačil,ale kit pak poraská a cínovat se mi to nechtělo....
-> venni: -> Bedřich: ja vidim ze to je bodovane ale vysledok tvory plny zvar...tu by nestacili len body kazdy cm?
-> Bedřich: no drobet to líznu flexou a radius udělam spíš kitem,uvidim jak to bude vycházet.je tam málo místa,kdyby ta mřížka byla o 1 cm užší šlo by to lépe.
-> gabo000000: ja to bodoval bod vedle bodu a na přeskáčku aby se to nezkroutilo...
-> gabo000000: Není to vařené v kuse.Je vidět že je to postupně bodované.
-> venni: Co s tím svarem?Jej vybrousíš do rádiusu?
-> venni: Co s tím svarem?Jej vybrousíš do rádiusu?
-> venni: taketo veci sa nevaria v kuse nie???
dneska jsem drobet bodoval,šlo to blbě je to strašně slabej plech...a z fotky je poznat asi kulový.
-> Bedřich: Podle čeho děláš ty radiusy? U nás to děláme třeba přes trubku která je v polovině seřízlá... Udělané takové osazení
-> Bedřich: bohovskeee

-> pitrs-84@: Svařené je to bodově.Jediná věc kterou jsem dělal v práci.Obroušené svary jsou od šroubků, aby se mi to při bodování nerozpadlo.
-> gabo000000: Stačí ti na to svěrák,pulkulaté kladivo,klasické kladivo,babka a něco kolem čeho uděláš pěkné rádiusy.A pak trochu trpělivosti.
-> gabo000000: Stačí ti na to svěrák,pulkulaté kladivo,klasické kladivo,babka a něco kolem čeho uděláš pěkné rádiusy.A pak trochu trpělivosti.
-> Bedřich: tezko rict jaky mas svary kdyz si je obrousil do ista ale jako vysledek to pusobi velmi velmi dobre
-> Bedřich: hm,krásná

-> Bedřich: ako na toto??
2.Kdyby to někdonemohl poznat.Je to konzola řazení.
dotvarování vyřízlý podlahy,podotýkám že to už takbylo připraveno vyřízlý
tak moje další práce.tentokrát tunel na 5q u erka.ne mýho samozřejmě
-> gabo000000: má moc práce... ale ač je z Ostravy, tak ještě žije

-> Pavel P..: tyjo..ty to este spoznavas...aj on sa hraje na skryvacku alebo co s nim vôbec je? uz z ich partie je taky aktivnejsi na virte akurat klubko....aj noufa som uz davno videl

-> Pavel P..: yeah
-> pitrs-84@: to je rapid pana Reeapera že?
-> Borin - Král tuzerů: no a po bouracce znova.... takle mi ten blatnik donesl urezanej,ja ho jen zarovnal,sem myslel ze me jedne 

na tom aute sem dva tydny pred havarkou delal nove zadni lemy a lak....
-> Borin - Král tuzerů: proc si ho nevymenil celej? me takhle jeden zdejsi clen donesl blatnik a taky sem ho varil obdobne
-> Borin - Král tuzerů: "kus jeho auta žije dál "tak je to správný,tak to má být!

-> petr s: To si myslím, že napadne víc lidí, ale Targa to tak chtěl, aby bylo vidět že kus jeho auta žije dál

-> Borin - Král tuzerů: Hned mě to napadlo odkud je ten kus blatníku
Na vyzvání Targy mu tímto děkuji za zadní blatník pocházející z jeho "auta" než dopadlo takhle u nás v práci

-> Borin - Král tuzerů: to iste...ja som sa len bal nech to nepovoli pri brzdeni preto som to radsej trochu prehnal
-> gabo000000: To něco vydrží...alespoň do léta 

-> Borin - Král tuzerů: dnes som to bol vyskusat...netaha do strany..da sa s tym brzdit aj akcelerovat...snad to bude drzat...nespravil som foto ako som to pozvaral ale tu vyskuhu som obrusil...vystuhil som to 3mi 30x1,5 plochacmi k podlahe a pak este prevaril cele velkou zaplatou 1mm plechu
Dnešní práce...a tím pádem poslední fota...lemy a prahy si nechám pro sebe, bude to překvapení

-> gabo000000: Nemáš za co...rád jsem ti pomohl 

navaril som na tu vystuhu ruru...2 ludia tahali..ja s kurtou stahoval a uz je to na mieste

-> Borin - Král tuzerů: pokud na to prijde uze to poskubat klidne i druhym autem ze jo..............

-> gabo000000: zatial sa mi rameno neotrhlo...
klop klop..

-> Jožynek : ty sa mas co ozvyt..teba zastavia zo 105 ta ta zavru

-> Borin - Král tuzerů: taku istu mam aj ja
-> pitrs-84@: konkretne na natahnuti nejakeho kusu plechu, vystuh nekam myslim, ze 20 cm staci, kdyztak ji pak povolis a opet natahnes...
mam i ty slaby kurtny na 0,5t a co vydrzi, tomu bych driv neveril
mam i ty slaby kurtny na 0,5t a co vydrzi, tomu bych driv neveril
-> Borin - Král tuzerů: ja uz si to presne nepamatuju kolik natahne ale metr jako hupcuk urcite ne,a vic nez 20cm taky ne,ta stena je vyztuzena jen jednim prifilem zezadu nabodovanym ne?tam zadny 2mm flahajzly nebudou.... :-p