skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
targa
prohledat
116 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 05.10.2009 do 22.11.2009, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> 1560: jo to jsem viděl,nevim ale pokud to má zdravou střechu tak se všechno dá...no ale když splašil pěknou kastli tak je to asi jednoduší a levnější řešení...
-> myschaak AZNP K.Hora: díval ses na fotky na minulé a této stránce? :-)
-> Targa: copak?to byla ta kastle tak ko?
-> Targa: to je takové aerodynamické tvarování

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: škoda že jsem to tenkrát nefotil...měl jsem jedu oužu a to bych vás tu trumfnul všechny....tam byla snad jen střecha bez dír.....
Kubina AVTOBA3 CCCP 07.10.09 23:02:36 napsal:
→ AZmotor: takze jsem vitez!!co jsem vyhral?
15let v uranovejch dolech v Jáchymově
→ AZmotor: takze jsem vitez!!co jsem vyhral?
15let v uranovejch dolech v Jáchymově

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: vyhrál jsi novou kastli.. kterou si sám seženeš a zaplatíš 

-> AZmotor: takze jsem vitez!!co jsem vyhral?
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: tak nožní pohon zatím nemám no.... ani nebude, dřív to dám sešrotovat..

-> AZmotor: -> Targa: jste šumaři
-> Targa: to je jak perník
hezky nalíčená shnilotinka

hezky nalíčená shnilotinka

je to zakryté barvou a tlumexem..... ale když chceš tak si šáhneš a máš 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: děkuju ale tá samá ještě lepší a v černé barvě mi stojí před domem
cena by byla jaká? počítám že mi tak 2 tisíce ještě dáš když si to vůbec odvezu 

-> AZmotor: to vyvaris
-> AZmotor: fajn,jednu bych tu mel
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: beru takové kastle dvě a zabal mi to i s tím klempířem.....

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Cena je Targovo věc, to je mi fuk ať za to dá kolik chce
jj ten předek mě zajímá
-> Hurdis: Prostě jsem zvědavej

jj ten předek mě zajímá
-> Hurdis: Prostě jsem zvědavej

-> Nwkt: Řekl bych, že to moc řešíš, sice jedna kastle, kterou mám ustrojenou, je proti tomuto libovka, ale ta druhá, kterou jsem hodil do šrotu by byla srovnatelná, kdyby do podlahy nesáhl IDIOT.
Skelet jako přivezl Míra Targovi bych vzal bez řečí, normální klempíř, který už škodovku někdy viděl, nemůže mít problém.
Skelet jako přivezl Míra Targovi bych vzal bez řečí, normální klempíř, který už škodovku někdy viděl, nemůže mít problém.
-> Nwkt: cena je prece alfa omega vseho:)
stat za nim nebudu,ale co presne te zajima?ten predek?
stat za nim nebudu,ale co presne te zajima?ten predek?
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Cena mě nezajímá, spíš jak bude postupovat
-> Nwkt: tak je to vicemene dohodle ze to vyvari Lada Placata,tak to potom nafotim a napisu cenu co si rekl a zeptam se ho jestli byl z toho nestastny:)
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Dobrá cena. Pokud průměrný kuřák dává ve středních čechách krabku denně, za plech je přes 2Kč/kg a nejeli jste pro ní do Afriky.
To bych vzal tři.
To bych vzal tři.
-> Hurdis: kdyz od toho odectem cenu zeleza a za naftu,tak to stalo jako prumerneho kuraka kurivo na 20dni
-> Hurdis: všechno je tajný :)
Je možné uvést cenu, pokud to není tajemstvím? Přemýšlím o koupi záložního skeletu (uložit na půdu pro případ poškození hlavní budky). Vím že nedávno tu byla v nabídce mimo inzerci jedna za 20.
Tak přesně takovou kastli budu shánět...
páč mám lazeňsky oplatky vsude krom střechy

Nwkt 05.10.09 22:29:04 napsal:
→ Kubina AVTOBA3 CCCP: Rád se podívam na práci profíka
jestli to bude varit Lada,tak to klidne nafotim
→ Kubina AVTOBA3 CCCP: Rád se podívam na práci profíka

Nwkt 05.10.09 22:27:23 napsal:
→ Bobesh: To jo, ale vůbec to nekoresponduje se zbytkemje to tak jak to je,to dulezite je zdrave,jestli znas nejake 100% pravidlo o korozi karoserii napis ho sem,rad se priucim
→ Bobesh: To jo, ale vůbec to nekoresponduje se zbytkemje to tak jak to je,to dulezite je zdrave,jestli znas nejake 100% pravidlo o korozi karoserii napis ho sem,rad se priucim
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Rád se podívam na práci profíka 

-> Bobesh: To jo, ale vůbec to nekoresponduje se zbytkem
-> Nwkt: zkuseny klempir tohle udela poslepu
-> Nwkt: Tome,ten předek je takhle snad u každý,prostě klasika a ten zadek jsem měl přesně takhle na bílý. A to jsem to lepil invertorem! Prahy pěkný,nosníky vpředu i vzadu pěkný,zeptej se Pyromana,jak jsem mu ze zadního torpéda dělal lázeňský oplatky-kam jsem hrábnul,tam jsem si vzal...
jinak je bez stresniho okna.kontaktuj Jardu a domluv se s nim.jestli to budes chtit vyvarit u klempire co mi delal auta,tak to dohodnu a on ji da dokupy.myslim,ze dneska budes tezko lepsi kastli hledat,protoze ty zachovale kusy zase nejsou na likvidaci a ty co jsou na likvidaci jsou sezrany
Já vim že mi do toho nic neni, ale chudák člověk co bude vyvařovat tohle 05.10.09 21:36:41 a 05.10.09 21:41:31