-> Tuner#2: uz za sebou uklizim a timto koncim - proste nebudu cekat na nejake tve dovoleni sem psat a jak sem mam psat a jakym tonem apod... vyklidim pole tve konstruktivni povaze... a neboj ego jsem si nehonil, jen jsem chtel ukazat ze i z hovna se da neco udelat - nic vic nic min.. nemam potrebu svetu ukazovat jak sjem vymenil plasticek a blinkricek... howgh
prosim adminy o uzamceni dekuji
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pro Tuner#2
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Nwkt
Hoši, nehulte to 

-> Tuner#2: Tak jak by si to nazval, když někdo u příspěvku, kde o dotyčném není ani písmenko hned reaguje jako kdyby mu hořela koudel pod pernamentně vertikálním úsměvem.
-> VeTëV: Ono stačilo když si někdo přečte to co jsi napsal u Majkla. Myslím že horší to tu je, ale od doby co jsi opět začal rýt.
Ještě tak před měsícem jsem se bavil tím, jak si říkal, žádné foto Karkuly na virt a najednou toho bylo plné vlákno v Co jste dnes udělali? Že by sis tím honil ego tak jako jsi psal kdysi o mě?
Ale před tím měsícem to s Tebou bylo dobrý. Psal jsi jen dotazy, rozumné odpovědi, ale posledních 14 dní opět zas jen reješ. Napřěd si zameť před svým prahem kdo dělá virt horším...
Ještě tak před měsícem jsem se bavil tím, jak si říkal, žádné foto Karkuly na virt a najednou toho bylo plné vlákno v Co jste dnes udělali? Že by sis tím honil ego tak jako jsi psal kdysi o mě?
Ale před tím měsícem to s Tebou bylo dobrý. Psal jsi jen dotazy, rozumné odpovědi, ale posledních 14 dní opět zas jen reješ. Napřěd si zameť před svým prahem kdo dělá virt horším...
-> Fén: Reakce je u pistyy a vím nemám co dodat. Prý virt o mě - tak to je mazec
Skoro jako by to psal Větévka - že on Tě napovídá přes SZ nebo ICQ?

a ja se pridam se vzkazem - slibuji, ze ti sem psat nebudu - proste zavistivec a rejpal tomu tady nema co prinest... a to jsme premejslel, ze sem vratim karkuli - leda nasrat... myslel jsem ze kdyz s evratil Jirik, ze to bude zase o neco normalnejsi a min sterilni a je to cim dal horsi..
Jelikož poslední dobou nesleduji Virt až tak pečlivě, tak nemám tušení kdo tu jako poslední mluvil o dovolené ve světě. Ten příspěvek neměl s tebou nic společného. Jsem chtěl jenom naznačit, že jsou i lidi, kteří považují cestování po světě za vyhozené peníze.
A jestli za tím mím příspěvkem cítíš závist či dokonce nějakou narážku na tvou osobu tak je mi tě opravdu líto (ten Virt není jenom o tobě).
A jestli za tím mím příspěvkem cítíš závist či dokonce nějakou narážku na tvou osobu tak je mi tě opravdu líto (ten Virt není jenom o tobě).
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Nwkt