skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak se parkuje pred Zcu
-> Nwkt 19.02.07 19:14:26: Tam je to místní zvyk a každej to ví... :-) Normálně by člověk v druhý řadě samozřejmě neparkoval....
-> Gabriel 19.02.07 19:15:10: Je to u zastávky šaliny Antonínská po pravé straně, když jedeš po Lidický od Moravskýho náměstí.
Jo tak nám v prosinci někdo zaparkoval šáde v druhé řadě, ale nechal zařazenej kvalt. a kolega šel z práce a nemohl odjet, tak do toho auta zatlačili a přes zpátečku to odžduchali dva metry. a pak jsem došel já s jiným kolegou a ptal se mě jestli to není moje, tak jsem řekl že ne a on mě vysvětlil co se stalo. A tak nám to s mojim kolegou nedalo, já to vyháčkoval a vyřadil jsem a odtlačili jsme to asi 50m na druhý konec parkoviště. na místo kde to nezavazelo. tam jsem zatáhl ručku a zařadil zpět zpátečku. zamáčkl jsem čudlík a zabouch dveře. akorát to mělo zamklej volant tak když jsme chtěli zatočit tak jsme to ve dvou nadhodili za nárazník. Musela to bejt docela prdel, když ten hnup hledal pak svoje auto.
-> Nwkt: já to v praze dělal taky na ostrovského dělal furt. je to parking u casína a já nemám kde jinde parkovat. ale lidi jsou tam asi zviklí. ještě ani jedou jsem nemusel někomu poodjíždět. jenom tak trochu zavazím v levém pruhu
-> Pohan: kde?

-> Pohan: Tak to by panáčkové měli asi smůlu, já tam rychlost nechávam pořád, ale taky mě vyloženě serou lidi co parkujou v druhý řadě, v Plzni to dělají v Husově ulici, já bych je na místě střílel, to je prostě prasárna na n-tou
-> Pohan:

V Brně na Lidický se zase na jednom místě parkuje tak, že se tam postaví auta kolmo k chodníku, za ně se postaví auta normálně podél, nezatahuje se ruční brzda ani se nenechává zařazená rychlost. A když chceš odjet a nějaký auto Ti zavazí, tak ho prostě odtlačíš dopředu nebo dozadu. Někdy ale musíš odtlačit těch aut víc... :-)
-> Karlos: u nas ma nejakej profa malucha a votunenyho :-) ale zas czu
-> Tomik...: A vsadil bych se, že ten Maluch je nějakýho profesora.

-> Syny: TY kokos... si este nebl v BA pred ekonomicku univerzitou! tam to snad nafotim... to si nezazil ani pri vypredaji v hypermarketoch

-> Nwkt 16.02.07 09:18:05: Mercedes a BMW a buh vi co jeste...
-> Nwkt: hmm ale pěkná
-> rolls: Bo já kdybych měl platit tak končim

chudaci stadaci....a zevraj si nemozu dovolit platit za skolu

-> Tomik...: Celica
-> Nwkt: A co to je, mě to přijde jako Ferrari, ne?
-> Tomik...: Jj, takovejch je tu ještě pár, nějaký BMW, Mercedesi, Superby, Roomster a podobný

Pak že jsou studenti chudý

az zas zacne semestr tak to nafotim u nas na hnojarne... parkovacich mist je taky dost ale obcas se nevejde tak zajedou do parciku mezi stromy :-)
-> Nwkt: taky to za nás řídlo

-> MATTESS: Jj, sem viděl fotky jak to vypadalo než postavili FEL. Ale tohle je zase jenom ze začátku semestru, ono se to během něj uvolní a na konci byli místa i v první řadě

-> Syny: a to je to parkoviště rapidně větší, než když jsem tam chodil já. Ale asi zase více studentů jezdí auty
a ja dycky tvrdil ze CVUT sou lamy...VUT forever is the bes ;)
-> FORM: Souhlas
-> Syny: Ty vole mi povídej o sockách, normálně co tam vidim BMW M5, 2x Astra Coupé turbo, Audi A6, žlutá kitová felda a nějaká červená užovka

-> Syny: Ty vole mi povídej o sockách, normálně co tam vidim BMW M5, 2x Astra Coupé turbo, Audi A6, žlutá kitová felda a nějaká červená užovka

já jsem vždycky tvrdil že na ZČU jsou samá prasata
(berte to v dobrém, ale ČVUT je prostě lepší no... )

máte jezdit sockou to pak takovýhle problémy nemáte 

Tak takhle parkujeme před naší fabrikou, protože když přijedeš na odpolední tak prostě není místo. a to na podzim přistavěli 40 míst. ;-) Jak kapka do moře.
-> bitmap: Mame, ale tady sou bohaty studenti ktery na socku serou... Kazdej den se tu na parkplac pro 1000 aut narve tak 2500 aut
A ze ti studentici nejezdi v plechovkach... Tad sou totiz 3 fakulty vis... Elektro, Strojni a Aplikovany vedy... Ale jako kazdej 2 sem jezdi karou... Vcetne Nwktha a obcas i me...

No kua, vy mate jaky luxusni parkoviste pred skolou. Ja musim jezdit na metro a pak pul hodky tramvaji do skoly, bo siroko daleko kolem nejni nikde misto
Na "zapade" nemate MHD?

Na "zapade" nemate MHD?
-> Staf1221: Západočeská Univerzita

zeber co umíš
co je zcu?
Heh, ale je to tam fakt děsný