Všiml sem si dobře že v tom videu je baba, sakra ta musí byt na toto vlízt. Pěkně krutá rychlost teda, by mě zajímalo to přetížení, musí to byt neskutečný takle lítat prostorem takovou rychlostí !!!
to ja tiez ked som bol neni davno na kolotococh blbec stary, a ked som bol soplacisko mi to nedoslo, ale kedze uz som mal pruznost a pevnost materialov a 2 dynamiky, tak ked som sa do toho postavil a roztocilo sa to a zacalo vrzgat, tak som vedel ze teda s predimenzovanim to nebude bohvieco, len to mi robilo zle ze to cele rupne a nie ten efekt centrifugy ci co to bolo
Tak takový atrakce nemusím. Sem si nadával když jsem vlezl v Indii na ruské kolo. Ale nevlez tam za 5kč na 5 minut a jelikož tam měli málo lidí tak to ještě prodloužili na 10 minut. a já mohl koukat indiánovy neproti mě jen na zip u bundy jinak bych se dogrcal a kdo ví co ještě. Vubec jsem v to neměl duvěru, točilo se to strašně rychle, pohon to mělo dieslovým stabilním motorem, kterej místo chladiče vody měl bečku s vodou kde vrchem přitýkala telá voda spodem se sála studená do motoru. od motoru byl plochý řemen dlouhý asi 10metrů. a u středu ruského indického kola seděl Ind a přesouval řemen mezi volnoběžnou a plno běžnou řemenicou a v druhé ruce měl páku od pásové brzdy. celá konstrukce vypadala jak obří lego. a já měl docela strach že to není dimenzovaný na tři středoevropany co mají kolem 80kg a víc. Někdy příští týden bych mohl mít fotky tak uvidíte.
-> Nwkt 26.01.07 11:49:09: Presne jak pise Tuxik Jinak je videt, ze to tam provozujou bezne, takze bych to videl jako kdyz ti blbe vymerej lano na bungee. Kdyz to poserou, tak hold smula.
-> Nwkt 25.01.07 23:19:57: ? proc kreteni ? Normalni adrenalinova atrakce jako kazda jina. Ja bych teda na to nevlezl, ale je to mazec, taky bych z toho