-> Luukkyy: Tos mi připomněl jeden starý vtip:
Gorbačov přijede na kontrolu do jednoho závodu a ptá se svářeče: "Soudruhu, mohl bys svářet, kdybys měl v sobě 100 gramů vodky?"
Svářeč se na něj podívá a povídá: "Mohl."
Gorbačov se lehce zamračí a ptá se: "A mohl bys svařovat, kdybys v sobě měl 200 gramů vodky?"
-"Mohl."
Gorbačov se zamračí ještě víc a ptá se: "A mohl bys svařovat, kdybys měl v sobě 500 gramů vodky?"
Svářeč se na něj podívá a řekne: "Vždyť svařuju, ne?"
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vodka dooošlááá
Jo jo, sivodňa chlastajem pa růsky. Ve velké zemi jsem sice nebyl, ale s Ukrajinskými přáteli mnohou číši vypil a bylo to vždy vo játra.
Nejhezčí bylo, když kamarád Ukrajinec vypil tři čtvrtě litru vodky na posezení a pak začal pracovat s autogenem
Nejhezčí bylo, když kamarád Ukrajinec vypil tři čtvrtě litru vodky na posezení a pak začal pracovat s autogenem

-> Borin: ciboze ta to je dobre a este ako dokaze urobit toto
a kyve halvou no pecka

sikovnej,pekne se tam skacul do svych

-> Borin:

-> Borin:

-> Borin: tak ten ma dost

koukám, že pánovi vodka docela jede
-> Targa: tak tot je sila
aj ako to vipil ale ako sa tam potom zlozil uone mu vypla mysel od tela

V kontextu toho jakým způsobem jejich tetíci pijou vodku to není nic neobvyklýho :) Vždycky když jsme šli s rukejma kolegama na večeři, hned jsme si objenali radši nějaký pseudovíno - je to totiž účinná obrana, protože rusáci zásadně nemíchaj vodku s jiným chlastem, takže ani nás pak nenutily do panákovejch smrští :) Nejsem sice žídný tintítko, ale házet do sebe velkej panák vodky místo odmlky za každým souvětí vyprávěný historky, jak to praktikujou by mě odrovnalo a druhej den bych blinkal do zařízení :) Ale stejně jsem na konec dával v Rusku přednost vodce, protože panák vyjde v hotelovým baru v přepočtu na dvacku a pivo na 80! :))
-> Targa: a ještě k tomu ve škole

Tykravo, to asi neni zdravy

-> Targa: masakr. To je fakt hovado vypít to na ex

Takhle dopadnu večer

to je hovado
-> Targa: Moooc krasně se zkácel... Ale fakt slušně to na začátku vyžahnul...