-> Tom.t: no to si teda dovoluješ dost, když ona to tu čte tak fotka třeba www.kralovedvorsko.cz/red
akce/index.php?… a musíš srolovat o něco níž ;-) nebo na googlu vyhledej Markéta Janoušková
Pedros 08.01.07 13:35:17 napsal: -> Labros: ale mno tak to je zase jiná kapitola..Hele my máme v baráku ženskou,tý je pětačtyřicet a jako je tak hezká,že bych se s ní snad i spustil ale jde mi o to,že je lepší vypadat na míň než na víc tak to každopádně... aspoň tak od těch 17ti let nahoru
Labros 08.01.07 11:15:39 napsal: -> idet: znám jednu sedmnáctiletou holku z Prahy která je ti hrozně podobná a jmenuje se Markéta ;) tak schvalne, dej fotku jestli jsou si podobne a telefonní číslo by se nenašlo ?
-> Labros: ale mno tak to je zase jiná kapitola..Hele my máme v baráku ženskou,tý je pětačtyřicet a jako je tak hezká,že bych se s ní snad i spustil ale jde mi o to,že je lepší vypadat na míň než na víc
-> Tom.t: a máš na co, plánuju se podívat domů co nejdřív.. pomsta bude sladká.. i když nevim jestli mi to vyjde... ale uvidíme.. jo a jestli fakt máš zájem já ti tu slečnu nějak dohodim...