skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ach ty zeny
myslim že to je třeba kvůli invalidům
já jsem o tom řidičáku na automat v autoškole taky slyšel...já si myslim,že to zas taková blbost neni...někdo může mit trochu problém se vypořádat s 3 pedálama a s manuálním řazením

-> myl@s: To jo

-> Syny: tak to máš štěstí,že ti tam nenapsali,že můžeš řídit jen auta bez volantu

-> chooki: tak jsem ti to nasel na netu,aby jsi mi veril www.autoskol.cz/phprs/vie
w.php?cisloclank... najdes to pod cislem 78
-> chooki: Ja mam v ridicaku ze smim ridit jen auta co maj volant, jiny ne

-> myl@s: ha ha...dobry joke

-> Nwkt: jo přesně tak,do řidičáku ti napíšou,že můžes řídit jenom auta s automatem,mám takovej pocit,že nám to možná i říkali v autoškole

tohle mi pripomelo to "pravidlo" sudych a lichych (pro slovaky neparnych
) kvaltů 

-> myl@s: Jako že když tě zastaví kontrola a pojedeš v autě s manuálem tak dostaneš pokutu jo
podle mě to je blbost

někdo mi říkal,že si jde udělat řidičák pouze na automat,nevíte o tom někdo,jestli to je pravda???
-> Labros:

-> Syny: Doporuč jí auto s automatem - v bazarech jich je dost ;)
fotrov kolega vzdy, ked ide z prace, sadne do zigulika a 2 min plny plyn...... hlava sa mi kruti z takych ludi......asi vypaluju sviecky :)
Ja som videl ako jedna zenska na brutalnom SUVčku vycuvavala z parkoviska. To bol zážitok. Vpravo vedla nej shade a ona vytočila na mieste plny do lava a začala cúvať. No čo sa nestalo shade mala zrazu prevalene dvere a ona obitý nárazník a bok. Takže škoda dosť velká. A ona si veselo vycúvala a odfrčala preč. keby to bola moja Škodofka tak ju vytiahnem z auta. A nechám ju zožrať vlastný vodičák.
-> Honza M: No to dela plno lidi a tady u nas uz to delaj nekolik let a motori jim i pres to ze je toci za studena do 5000 porad drzi a sou ok
Shade toho vydrzi vic nez se zda

-> chooki: Ten zážitek s tou ženskou to mě taky něco připomíná
Nevím jestli tady u nás to dělá taky ženská ale tipnul bych tak na 99% že jo. Vždycky v zimě slyším startování. Nechytá to tak startuje znovu. Pak když to chytne tak to brutálně vytůruje do 5tis a pak to chcípne. Zkusí to znovu a chvíli to tůruje tak 3500-5000. Pro studenej motor ideální
Ještě k tomu na sytič. No a pak se za ohromného burácení vydá na cestu... Největší prdel je že to je slyšet ze sídliště a já bydlím tak 200-300m od toho sídliště
Takže ženy a škodovka (žigul) a zimní podmínky to nejde dohromady

-> Syny: No jo, nejnebezpečnější zbraň hromadného ničení - ŽZV! Mě se kdysi jedna, která se chystala do autoškoly, ptala na co je ta páka mezi sedadly, že prý někdo ji používá a někdo ne. Myslela pochopitelně ručku, což mě okamžitě došlo, ale druhá, která už (asi tak měsíc) řidičák měla, ji hned začala vysvětlovat, že to je sytič. No nic. Ale zase je pravda, že existuje pár výjímek, které jezdí celkem slušně.
-> Labros: no jeste nez jela tak se ji ptal jestli umi jezdit a ona rekla ze JO, ale ze nevi jak se radi a pak vyperlila tenhle picus

-> Syny: že zacouvala při zkoušce na dvojku, nebo jak?

syny- tak to sem jeste nežral 

ckooki- svata pravda

ckooki- svata pravda

-> bitmap:
Ty kraaavo

-> Syny: A co je na tom spatne, dyk to tak je, ne?

-> Labros: Ver tomu ze znam jednu zenskou, ktera kupodivu neudelala autoskolu, pac si jeste napriklad o jizdach myslela ze sudy kvalty sou dozadu a lichy dopredu, pac, kdyz mas sudej kvalt, tka radicka je smerem dozadu a naopak

-> chooki: s tou Ladou 2101, to je zajímavý, nedávno jsem viděl stejný jev v Praze, stejné auto, stejný způsob startování

-> chooki: a jak jinak by měly regulovat rychlost? Od toho je tam přece plyn, ne: málo plynu - pomalu, hodně plynu - rychle.
Stejně tak: nízký převodový stupeň - pomalu, pětka = nejrychleji. Čili, když dojedu na konec obce, kopnu tam pětku a sešlápnu plyn, tak to musí jet nejrychleji. Pokud ne, je špatný motor

-> minno: ty si uz moderator ? kua kam to spejeme :))
inac ale k teme, neviem ci to bola zena, ale to s tou spojkou on/off docela sedi...ja zas casto vidim, ked zenske parkuju, a poposuvaju sa, tak spojka stlacena, malinko v zabere, a rychlost "posuvania" auta reguluju len plynom, to znamena, motor 4000 otaciek a rychlost 0.1 km/h...alebo jednu zimu u nas na ulici jazdila zenska na lade 2101 (ta klasicka stara 1200ccm), kokos, nakopla, vonku mraz, a ta PICA to 25-30 rocne turovala do mrtva, to znamena 5-6000, dymu z vyfuku na pol ulice, 2 minuty na plny kotol krutila volantom az "vyparkovala" a potom roztiahla jednotku snad na 50-60 km/h...normalne som mal chut zbehnut dole a dat jej do zubov, ale vzdy bola skor prec...ale taki experti su chlapi,v poslednej dobe, chlapek, na uzovke 120, ide mu to na 3 valce, mozno na 2 dokonca, a ten kokot to turuje jak jebnuty, ten studeny motor, ledva to ide ide, roztiahne jednotku tiez jak besny, bo mu to vobec netaha, a takto jazdi par tyzdnov...som zvedavy dokedy...
chlapi, ja na nic neverim, som zaryty ateista, proste materialista, ale kurva verim, ze ludska blbost je nekonecna....
sorry za ten vylev :)
inac ale k teme, neviem ci to bola zena, ale to s tou spojkou on/off docela sedi...ja zas casto vidim, ked zenske parkuju, a poposuvaju sa, tak spojka stlacena, malinko v zabere, a rychlost "posuvania" auta reguluju len plynom, to znamena, motor 4000 otaciek a rychlost 0.1 km/h...alebo jednu zimu u nas na ulici jazdila zenska na lade 2101 (ta klasicka stara 1200ccm), kokos, nakopla, vonku mraz, a ta PICA to 25-30 rocne turovala do mrtva, to znamena 5-6000, dymu z vyfuku na pol ulice, 2 minuty na plny kotol krutila volantom az "vyparkovala" a potom roztiahla jednotku snad na 50-60 km/h...normalne som mal chut zbehnut dole a dat jej do zubov, ale vzdy bola skor prec...ale taki experti su chlapi,v poslednej dobe, chlapek, na uzovke 120, ide mu to na 3 valce, mozno na 2 dokonca, a ten kokot to turuje jak jebnuty, ten studeny motor, ledva to ide ide, roztiahne jednotku tiez jak besny, bo mu to vobec netaha, a takto jazdi par tyzdnov...som zvedavy dokedy...
chlapi, ja na nic neverim, som zaryty ateista, proste materialista, ale kurva verim, ze ludska blbost je nekonecna....
sorry za ten vylev :)
Průser
Jak tam ten technik chudák zoufale mává rukama

Jak tam ten technik chudák zoufale mává rukama

-> minno: fuj... to nikdy!

-> minno: však ten servisák mu ukazuje at jede do leva a pak at zastaví, mává jak o život. ;-)
no normálny človek (teda človek, nie žena :) keby si nebol istý že nachádza nad jamu dobre, tak aspoň zastane pred ňou, buď sa nechá navádzať alebo si sám skontroluje ako stojí.
-> chooki: Tak to je mazec, ale stylem to opravdu odpovida na zenskou... Pac sem si vsiml ze vetsina (ne vsechny) zen pouziva spojku jako on/of a to nemluvim o tom ze sou schopny stat na svetlech treba 5 minut a maj seslaplou spojku
Osobne sem to videl a kdyz sem se ozval tak mi jeste vynadala a pak z ni vypadalo ze asi proto u "novy" fabky (20 000km) uz ma menenou spojku

-> minno:

-> Pavel P.: si kúpil renaulta? :-)
No dneska jsem viděl na burze taky jednoho umělce.. s nějakym Renaultem tam zadnim kolem zapadnul do otevřenýho kanálu..

pekne si to tam zaparkoval :-)