skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vtipné ceny
-> david 105 06.01.20 21:03:06: tak preco si ho nekupil ? hmm .... druha je ci to preda za tuto cenu...
-> suri: Nojo, vlastně, furt si neuvědomuju, že na Slovensku byly ta plošná výměna...
...vy tam vůbec máte některé věci dost naprd - teď co tak sleduju na Virtu tam máte nějaké trable s technickou a emisemi...?

...vy tam vůbec máte některé věci dost naprd - teď co tak sleduju na Virtu tam máte nějaké trable s technickou a emisemi...?
-> Bukaj: my staré značky nemáme už zo 20 rokov
-> Bukaj: mne ide o to že 2 mesiace dozadu bola za tretinu ceny
-> david 105: Cena vypovídá adekvátně nynějšímu stavu na trhu.
-> david 105: No, "všechny diely na aute sú povodné" - i ten polský výfuk a nová zadní světla a asi i brzdové hadice? A chybí mlhovka atd. Ale jo, hezký vůz a ta cena je, myslím, adekvátní. Jen škoda, že nemá původní SPZ...
auto.bazos.sk/inzerat/...
/skoda-120-lux-faktura-ser
viska-cssr-technicak.php nedávno bola v BA za 1300€ ...

/sedacky.php. Na začiatok roka niečo

-> Jozka 22.12.19 13:51:55: na fotkach je to cista vrazda...
viem co stalo auto mna...sice len 100ka ale aj tak...a to pocitam len velke polozky ktore si pamatam...
ta 1000 je paradna a za velmi rozumno...
viem co stalo auto mna...sice len 100ka ale aj tak...a to pocitam len velke polozky ktore si pamatam...
ta 1000 je paradna a za velmi rozumno...
-> SO545: Zcela jistě mnohem lepší volba..
Při startu od nuly by cenovej rozdíl dneska nestačil ani na nákup nutný plechařiny.

Při startu od nuly by cenovej rozdíl dneska nestačil ani na nákup nutný plechařiny.
-> Proof84 21.12.19 23:00:29: dalsi debil co mal ist cestou spisovatela...
auto.bazos.sk/inzerat/... /skoda-1000mb-1968.php
ak by som strasne tuzil po 1000 vzal by som toto a nie tu hrcu...
auto.bazos.sk/inzerat/... /skoda-1000mb-1968.php
ak by som strasne tuzil po 1000 vzal by som toto a nie tu hrcu...
-> Bukaj: ja som minulý rok kúpil podobnú bez TP za 250€

-> Proof84: Takováto MBčka, jen v o něco lepším stavu a De Luxe jsme před "pár lety" kupovali za tisícovku na díly s propadlou technickou. Když to ještě mělo technickou, tak za 3-4000...

Pěknej zmrd. Dá odkaz na origo OMP, sám nabízí sračku z másla, co koupil za litr a pro jistotu vypne komentáře...
Chybi zrcatko, u list na prahu jsou puchyre horsi jak na moji, motor zgrcany, lak matny, spodek zblity jakymsi asfaltem, fotky rozmazane o nicem..za tu cenu je to uplny nesmysl..

cenotvorba je mne u .... ale tie dristy okolo su na zajebanie...
-> SO545 16.12.19 22:09:35: o nejezdění v zimě bych pochyboval...
-> michael: Už je na prodej víc jak dva roky a už tehdy za ní chtěl asi 110000,-...

-> michael 16.12.19 22:11:38: ludom drbe neskutocne... je tam nikde aj erko len za 29500e ale cena pevna a len do januara...
-> SO545: Tahle vrána je naprodej, už asi rok.
/predam-skoda-130-.php verzia R...
já su klidný - co se škodovky týká. to co mám do sběrných surovin nepůjde.
-> Bery 11.12.19 14:57:45: tak si pospěš dokud šílenství trvá, pak to ti to nevemou ani sběrný suroviny od soukromé osoby :))))
-> vhml: shit. Ale pořád mě ten napínák vyjde levněji než Miata, takže to asi vyřeším jen napínákem 

-> Luky 11.12.19 14:59:21: kdyby sis koupil Miatu, tak taky jen došponuješ. 

-> vhml: jo. Akorát teda aktuální závadu - napnutí klíňáku tady nevyřeším posunem alternátoru, musím koupit novou kladku za dlouhý peníze

Dost možná prodám bílýho Rapida, koupím za to další Evo a zbytek utratím za benzín

Dost možná prodám bílýho Rapida, koupím za to další Evo a zbytek utratím za benzín

můj plán je dát škodovku protiúčtem a nechám si rozdíl ještě doplatit:-)
-> Luky 11.12.19 14:39:30: a diferáky to žere stejně a hnije zrovna tak 
Taky mi děsí představa, že bych zas vyjel se stovkou a měl ji živit po závodech.

Taky mi děsí představa, že bych zas vyjel se stovkou a měl ji živit po závodech.
-> Jirik_Tuňák1983: jo proto jsem si pořídil Evo, na 30 let starou škodovku nejsem tak bohatý 

-> Lubes120: ne, z ČR
-> Jirik_Tuňák1983: nebo to ještě nechat dozrát a pak prodat za mega
-> Jirik_Tuňák1983: nebo to ještě nechat dozrát a pak prodat za mega
-> MATTESS 11.12.19 11:55:18: Zbavil jsem se toho očividně zavčasu, to už je levnější utáhnout podstatně novější auto o 300 koních. 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nj vybral polsko s krpem a ted podniká :)))
-> MATTESS: tak místní Su-tech to inzeruje snad ještě za větší bomby
-> MATTESS 11.12.19 11:55:35: to sú tuším slovenské inzeráty... Akože k tým blatníkom som mu písal ci je k tomu aj auto 

-> stepan: ja to vetsinou tak delam, aby si moh pripadne kupujici dohledat treba kontakt, pokud si ulozil jenom odkaz nebo tak. jak u ceho
-> stepan: Naprosto chápu. Takhle když jsem kupoval auto, tak prodávající trval na tom, že fotka zezadu byla. Nebyla. Jinak bych si nebyl jistej, jestli bych chtěl auto s jinak barevnou kapotou a čelem. Nakonec jsem to stejně koupil a dost uhádal, ale stejnak.
-> Lubes120: To ale dává smysl, já si třeba na vše co kupuju dělám printscreen, kdybych se pak s někým měl dohadovat co na fotce bylo nebo ne. A taky proto, abych věděl kolik jsem za co dal.
-> Zeke-ten šestý 04.12.19 20:51:24: veľa ľudí to robí a tiež tomu nechápem. Jeden mi raz tvrdil ze necháva schválne inzerat aby kupujúci skontroloval tovar ešte na základe inzerátu 

-> dragon_cb_cz 03.12.19 13:17:46: Tak to nechám tu krabici drobných dílů ještě chvilku ležet.
Skla a nápravy taky. Vše na Octavia a 1000 MB.

-> Zeke-ten šestý: Třeba neumí inzerát smazat, ale jen editovat 

Co to je za debila? U všech svejch inzerátů prodáno :D
-> Minott: Nový blatníky na litr za 60E byly tak 8 let zpátky....
-> Proof84: asi tak,,,
-> m8rinek: v pohode,,majiteľa si ten blatnik určite nájde,,ale pamätám si ked za novy blatnik pýtali 60e,a neni to až tak davno,,,

-> m8rinek: v pohode,,majiteľa si ten blatnik určite nájde,,ale pamätám si ked za novy blatnik pýtali 60e,a neni to až tak davno,,,

-> Minott: A co je na tom blatniku špatně? Mas ,,veterána,, kteryho si cenís minimálně na 100tkc, tak podle toho stojí i dily. Nebo kolik má ten blatnik stát? 500kc?
-> Minott: že im kuruje je ešte mierny výraz, skôr riadne j.be
-> castrol: presne tak