-> pyroman: Nejsem ten typ co by si tet řekl že tím to pro mě všechno skončilo.. ba naopak... všechno začíná... Těch pár hodin co sem odjel v autoškole je nic..
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: žalovat se nemá, ale hlásit se to musí... mě napsal akorát cestou na oběd... jinak bych to sem taky dal
-> doly120-ten třetí:o) 31.07.09 13:03:50: nj ale autoškola a skutečnej provoz je něco jinýho... tak už vedle tebe nebude sedět někdo, kdo ti bude suplovat pedály
-> pyroman: To vklidu bude problém,a dost velký.. já budu stresovat už dneska večer.. spát pudu tak v jednu.. bo dřív neusnu
-> Vojťas: Tak mě učitel u auta řek že o jízdy nemá strach a na ..Téčko,, říkal že jízdy nebudou problém.. Tak jízd se moc nebojím.. jen jestli někde nebudu zmatkovat na křižovatce nebo tak
-> Vojťas: jj po bitvě je každej generál.....ale když sem dělal papíry tak sem měl taky celkem nahnáno, protože sem tam přijel na motorce a až tam mi řekli, že pokud to neudělám, tak mi je seberou
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: to sem četl..... ale co si pod tím mám představit... u nás když někdo neudělal, tak do autoškoly už nechodil a šel jen na to co neudělal a stálo ho to 300