skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vyhřívání zadního okna
prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 12.10.2004 do 13.02.2005, založil/a
-> LordCroft: zkusím
lepsi bude krdyz t zastrcis za tesneni okna me to pomohlo !

-> sep: A to je lepidlo nebo vodivá pasta? Kolik to koštovalo? No já nemám ani ten plíšek kontakt, tak ho stejně oddělám z jinýho skla. Nějak šetrně abych ho nezničil dočista.
-> Gryzly: :já použil něco od Loctite,můžu mrknout na číslo,co jsem měl v garáži ,je to na ty přerušené linky,drží to ,funguje ,žádná výměna oken se nekonala......
Tak se mi to taky stalo. jsou nějaký novinky v technologii lepení toho kontaktu? Výměna skla nepřipadá v úvahu. protože to co mám bez jednoho kontaktu je speciální nevyměnitelný. Zkoušel to někdo naleptat kyselinou a pak připájet?
-> sep: zajed si do servisu tam ti to za 20ku prilepi nema to cenu kupovat to vodivy lepidlo je samo o sobe drahy a tobe zbytek bude na ho.., jinak jsem videl i blazny co se to snazili priletovat cinem:)
Ja jsem vam to rikal :c)
-> sep: jakýkoli lepidlo Tě bude stát minimálně pětikilo,což je lepší koupit jiný,kompletně funkční sklo

-> sep: U-Geen ted nabizi cely zadni okno za hubicku ... tak zkus spis ho ...
Loctite má na to špeciálne prípravky.Skus sa spýtať niekde kde predávajú ich výrobky(autodoplnky a pod).
Toz, zkus, ale jak rikam, musi to bejt ten hodne vodivej tmel (ne takovy ty flasticka za 50,-) Jak to bude mit velkej odpor, bude se to samozrejme hodne hrat......
tu vodičku na dráty když se přeruší mám.....tak co to tím zázrakem na styčné ploše nalemtat(popř. teda ještě přihnojit něčím vodivým),a ke sklu už pak přidělat čímkoliv...myšleno jakýmkoliv tmelem apod...
2 Sep: Coz o to, vodivej tmel sezenes, ale musi bejt bohuzel natolik vodivej, aby na nem nevzniknul velkej ubytek napeti. Ty obyc. vodivy tmely se hodej tak max. na opravy plosnaku, kde tecou tadove miliampery. Tmely s velkou vodivosti ale zase stojej majlant, kvuli velkymu podilu napr stribrnyho prasku a pro lepsi vodivost je lepsi do neho jeste neco vodivyho nastrouhat. Ovsem kdyz si vezmes, ze flasticka takovyho kvalitniho sajrajtu te vyjde treba na 200 a jeste tam budes muset nasypat piliny z babiccinych nausnic, pak by mozna stalo za uvahu vymenit sklo :)
-> sep: Nějakou vodivou průhlednou vodičku u nás prodávají.Je to přesně na ty zadní vyhřívaný okna třeba když přeškrábneš ten proužek....Ale nevim jestli by to timhle drželo ten kontakt...

to snad ne,nějak to přece jít musí....chlapi,přemejšlej
te...co nějakej vodivej tmel ,nebo tak něco...
nejde pridelat,..
Se to tady probiralo a zjistili jsme ze se to tam zpatky temer pridelat neda ...
Včera jsem zjistil že mi vzadu upadlo vyhřívání ,myšleno na jedné straně ten nesmysl co je k němu konektor a měl by být nějak přiletovanej a sklo....nějaký rady?