skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
karbec s kila+turbo
-> Gemini: mno pre tu srandu.. :D
-> pistaa: jaj pistik , zmerame to tvoje a odpadneme....verim tomu
-> Gemini: a nevytahuj am tu moc pozri sa na svoj graf s bzdy a uvidis ze to nemam lepsi o moc :)
-> Majklsto: Blazon.. ale druhy motor sa postavy cez zimu ak sa daco stan enech sa to len vymeni..
-> havlik: .. hm i ja zhanam jeden este.. ale super stav..
-> havlik: .. hm i ja zhanam jeden este.. ale super stav..
-> Majklsto: mě by stačil ten turbokarbec

-> havlik: ano,a pistaa postavi druhe turbokilo na vozenie virtakov

-> pistaa: jasný tak někdy třeba se s někym domluvit aby nás dorazilo víc a rozložily se náklady na cestu
-> pistaa: neni problem,za take zvezenie rad zaplatim.ale tuto sezonu to uz asi nevide,alebo ano?
-> Majklsto:
spoplatinim to a neni problem ;)
-> havlik: .. co Vam mam an to povedat.. staci prist kuknut na zavody a kusom vas zvezem.. po meste to neni ono.. neukaze sa kvalita podvozku :P
spoplatinim to a neni problem ;)
-> havlik: .. co Vam mam an to povedat.. staci prist kuknut na zavody a kusom vas zvezem.. po meste to neni ono.. neukaze sa kvalita podvozku :P
-> havlik: prijed usporadame nejaky zraz :)
-> pistaa: já ci taky:D akorát na slováč daleko kua

-> pistaa: aj ja sa chcem previezt
da sa?
da sa?

-> Gemini: tebe sa dufam pacilo.. :) snad hej..
-> Eidy: .. neni problem.. staci sa stretnut.. to auto malo a am na kopci necakane vela obdivovatelov..
-> Nwkt: .. nemam v motore vela penazi ver mi.. nove turbo , IC a hadice..
-> Nwkt: .. nemam v motore vela penazi ver mi.. nove turbo , IC a hadice..
Gemini 30.09.08 12:17:53 napsal: -> Nwkt: staci ze by ta Pistaa 150m odviezol a nevedel by si ako sa volas a ako sa vystupuje z auta...... tot moj nazor po kratkej jazdeTak to bych chtěl zažít. Chci chci chci.
-> Gemini: tak hovoris ze je to lepsie ako drogy?

-> Nwkt: staci ze by ta Pistaa 150m odviezol a nevedel by si ako sa volas a ako sa vystupuje z auta...... tot moj nazor po kratkej jazde
-> pistaa: Neřikej, že za ty peníze co si do toho vrazil by jsi neměl mnohem lepší motor 

-> Nwkt: mno zasa.. ja si nestazujem :)
-> Majklsto: resumé je takový, že je lepší sehnat za ty prachy jinej motor se stejnym výkonem nebo lepšim výkonem
-> Nwkt: ved to je ten problem ze sa to riesilo milion krat,takze mi to najde milion odkazov a clovek potom aj tak tazko zisti nejake resume s toho vsetkeho
-> Majklsto: da sa tgo dat tam i tam..
-> havlik: ale je to original.. a netreba sa s tym trapit
-> havlik: ale je to original.. a netreba sa s tym trapit
-> Majklsto: že to víš, tak příště hledej, řešilo se to tu snad milionkrát
-> Nwkt: CO je dobře??
-> Majklsto 29.09.08 16:50:21: To je dobře
-> pistaa: dát tam karbec jako máš to to je super rada:)) když je v podstatě nesehnatelnej
weber
-> pistaa: webwr pred alebo za turbo?
-> Majklsto: nepojde to ako ma.. zbytocne to skusat ak chces laborovat tak tam daj Weber a s tym skusaj..
-> pistaa: vies,ja do toho velmi nechcem sypat prachy,len to chcem skusit a chcel som vedet co by to mohlo spravit s tym kilo karbecom ,ale asi to musim skusit aby som vedel co a ako.chcem to len v takej rovine ako to robil gaboooo
-> Nwkt: ano,viem ako funguje vyhladavanie
-> Majklsto: co tak kupit taky karbec ako mam ja a nemusis riesit vyriesene..
mam doma jeden slusny motor na experimenty tak som sa rozhodol ze idem do toho s turbom.mam otazku:ako sa bude spravat karbec s kila ked ho zapojim az za turbo?je to blbost?ci treba skusit?nedal by sa pripadne nejak upravit aby to tak bolo dobre?mozno ze len velmi vymyslam
poradte ak viete prosim
poradte ak viete prosim