skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kola na favorita 15"
můžu se zeptat chtěl bych koupit obutá kola s pneu 195/50 r15 a et35 a chci to na fávo bude to dřít ?? ve předu by to myslím neměl být problém ale vzadu bych vechtěl upravovat lemy jak to tam pasuje skoušel to někdo ??
-> favo110lrs: je to pekny
-> libor.98: vypada to libove, ale na prvni pohled to provokuje

tak už tam kola mam vypadá t o slušně zadní lemy upraveny a novy pružiny na tlumičích už to neškrtáá ale nevim zda to neškrtá o zadní pružiny je tam v klidovim stavu 1cm mezera tak snad ne
cavte ja mam na mojom facku elektrony rh s pneu 195/45 r15 a musim povedat ze prejazd v zakrute je stabilnejsi a ako pisal andre prejazd nerovnostami mi mika volantom ...a no na mojom necitim mensiu akceleraciu lebo som porovnaval pneu s 13 rovnaka vyska...a dokonca mam vzadu podlozky 1cm kvoli tomu ze mi suchali o pruziny zadne...tu su obrazky ako je to na mojom facku zadne lemy su rozsirene a predok ok.
Dej tam 195/45 R15 nebude ti to dřít o zadní lemy.Jinak akceleraci jsem to nějak nepoznal.Nerovnosti jsou horší trhá to volant(jak psal andre)ale chovaní vozu v zatačkách 100 a 1 o proti R13.A nepoovolená uprava to je ale mne za R15 nikdo nedrbal

auto bude asi o 1 cm vyssie, horsia akceleracia(pokial budu tazsie), v zakrutach to bude lepsie drzat, skôr vymlatis capy, na nerovnostiach ti to bude trhat viac volant z ruk...a podla toho jake je et tak budu suchat o blatnik, popripade pruzinu a pod., v neposlednom rade nelegalna uprava :)
ahoj, mám dotaz jak se bude chovat favorit s kolama 195/50/15 co vše vás napadnesmajlík ted tam mám 165/70/13 diky