skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
alobal v motoru
prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 15.07.2004 do 12.05.2012, založil/a
-> Peťa Klíč: To nevím, ale když napíšeš do Vestinu meilík a poprosíš je o zaslání alobalu co používají na ty své sendviče (perforovaný či klasiku), tak ti určitě vyjdou vstříc a nebude to drahé. Velikost plotny je 2m x 1m
tahám z hrobu! kde v brně, v tomto století koupit lepší alobal?
-> Jirik: da da ruská mafie:Ivan,Voloďa,Nikolaj atp. - všechny je znám,neb mluvím plynně pa rusky a jsou to moc príma kamarádi,naposledy mi ríkali,že si vyhlédnuly jednoho hubenýho trpaslíka se žlutou 105tkou odkudsi u Plzně a že ho prý budou pěstovat v zoo na gulagu,jako místní atrakci,aby se prý místní děvčata (Nataša,Saša,Maša,Soňa atp.) pobavila

Ludislave: jsi nebývale odrzlý až vulgární, budeme to muset pravděpodobně vyřešit fyzickým potrestáním...
Teď se třes, páč právě vytáčím linku ruské mafie - odtáhnou tě do gulagu do Ruska i s MBXem, za kteréžto zapřáhnou vyorávač brambor...

Teď se třes, páč právě vytáčím linku ruské mafie - odtáhnou tě do gulagu do Ruska i s MBXem, za kteréžto zapřáhnou vyorávač brambor...

-> Luděk:
Ty me vzdycky pobavis ...

-> U-Geen: neboj,až dodělám barák,taxe hned pustím do MBX i tak už teď v tom leží docela dost peněz,že bych za ně skoupil polovičku sedanů na těhle stránkách

-> Jirik: a co jsem Ti psal ve Tvým příspěvku ohledně ventilového víka demente?

-> Jirik: Luděk má MBX ve speciální úpravě Merkur :-)
Já nevím že máš MBXko mentále... hehe

-> Jirik: nemám nic s trapným obsahem do 1000,páč tu MBXku mám 1100 hňupe

Luďku jsi hloupý kluk
, a ty máš v litroňkách co ? Třílitr ze Senátora ? 

-> Jirik: no jo,ale to je proto,že se Tvůj slabý motor kroutí a třese hrůzou,že ho vyměníš za nejméně VR6

Ja by som miesto alobalu tam chcel tiez nieco dat, pretoze stary mam takisto roztrhany a ked sa v jeho blizkosti hrabem, tak ma potom picha v ruke :). Sklena vata je hnus. Ked uchytim lpg nadrz na priecku medzi motorom a interierom, tak na tie 4 skrutky, ktore tam dam prichytim kusisko mirelonu.
Já tam budu muset (do kapoty) taky něco napchat, páč mi bez odhlučňovací hmoty drnčí kostra kapoty v určitých otáčkách.

ten puvodni je na par mistech potrhanej tak me napadlo kdyby meli meco podobne tak bych to mohl lipnout na ten starej.
A to tam chceš dať na tú zadnú stenu len nový alobal kvôli imidžu, alebo celý ten odhlučňovací materiál? Ja som menil alobal ale len na kapote zospodu, starý som postrhával a chemoprenom nalepil nový.

-> Nojmis: firma Mikra prodává buď metráž,nebo i nastříhaný díly na určité typy aut,jinak nevím,jak ostatní,ale já mám vevnitř zadních blatníků tu hmotu už od výroby

Kde se neca koupit ten stribrny alobal jak je na zadni stene motoru. Cim ho chytit na ten puvodni a jeste jestli se tam vsude s tim dostanu aniz bych vyndaval motor. A jestli,kdyz uz budu v tom mam dat ten alobal zevnitr zadnich kapes??