skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Stierače nechcú zastaviť
prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 20.05.2004 do 27.05.2004, založil/a
-> PeterP136: Myslím, že to budeš mať tými ramienkami, mne tak občas robil zadný stierač, kým som ho fest nedotiahol.
Hmm, mne sa menia za jazdy uhly stierania. So starym pantografom sa to proste nedalo nastavit, vzdy ten tisichran preskocil a stierac buchal do gumy vlavo hore (vodicovi pred/nad ocami). Dal som tam vsak "novy" pantograf a deju sa divnejsie veci. Najprv to stiera OK, stierace sa gumy ani nedotknu. Potom vsak do nej zacnu udierat a po chvili zase nie. Ale ved motorcek nemoze preskocit na obe strany, ked sa toci iba na jednu. Takze to asi preskakuje niekde v pantografe :(. Akurat si neviem predstavit ako to najdem :(. Zeby preskakovali ramienka?
b>-> Tomáš: uhel se ti nikdy nezmeni, ten je danej, a uhel nastavis polohou "packy" na motoru :-) kdybys chtel treba dojezd v pulce vokna
-> U-Geen: Bingo! Máš u mňa dobrý bodík, už som opravil :)
Ozaj, ten nastavovací šrób by mal podľa múdrych knižiek vymedziť dobeh, ale mne to menilo len rýchlosť a uhly sa nemenili... divné.
Ozaj, ten nastavovací šrób by mal podľa múdrych knižiek vymedziť dobeh, ale mne to menilo len rýchlosť a uhly sa nemenili... divné.
Stopro to je dojezdovej kontakt, me to delalo taky,teda az potom,co jsem tenhle kontakt opravoval, byl rozbitej, taxem ho nahradil kusem listu z pilky na zelezo,ale jak se pozdeji ukazalo tak po zahrati byl seplej furt a mohl jsem vypinat jaxem chtel, nastesti to po urcitim case vyplo samo :))) ale sranda, takovej nechtenej automat, protoze to vypinalo , kdyz bylo sklo uz tak suchy ze to zacalo drit tak zahadne vypnul :)
-> U-Geen & Tomáš: pri poruche v elektrike by TEORETICKY mohli byť skratované kontakty od konektora lucasa stieračov a to buď pin č. 3 (zem, modrý) s pinom č. 2 (pomalý chod stieračov, čierny) alebo s pinom č. 5 (rýchly chod stieračov, biely). ak nefunguje dobehový systém (pri vypnutí stieračov sa nedajú na východziu polohu), môže byť niekde prerušený žltý vodič (pin č. 4) medzi konektorom lucasa a konektorom motorčeka (pri vypnutí stieračov dodáva "-" pre "dobehnutie" stieračov), prípadne môže byť aj chyba v lucase (málo pravdepodobné).
Zdroj: vlastné merania "ako to vlastne funguje" :)
Zdroj: vlastné merania "ako to vlastne funguje" :)
-> minno: není, je právě sepnutej proud na dojezd, protoze jinak by ti sterace prece nedojeli, kdyz vypnes páčku.
no podľa mňa to nebude tým dojazdom. ak sa teda stierače pustia už keď sa otočí kľúčikom na 1 (t.j. Lucas na 0, kľúčik na 1). v tom prípade to bude asi skôr v elektrike, pretože keď je lucas na 0, aj motor stieračov je bez akéhokoľvek prúdu, či nie?
Dojezd na motorku sterace je zasrany (jak vy slovaci rikate zapchaty...). Rozebrat, vycistit, naplnit vazelinou aby to nejelo nasucho a hlavne postelovat ten sroubecek, co steluje dojezd. Ten to dela! (moje zkusenost satara ani ne 14 dni. koukal jsem na to jako jelen... stacilo obcas do tech steracu drknout a zacali jezdit.. pak uz jezdili porad, tak jsem to opravil.)
Dešťovej senzor ??
Dojezd na motorku stěrače?
LUCAS???
Nazdar chalani, stalo sa už niekomu z vás, že by sa zrazu rozbehli stierače a nechceli zastaviť? Jednoducho keď otočím kľúčikom do jednotky, tak stierače idú...
Neviem, čím to môže byť. Mal som celé stierače vonku, zrepasoval ich, všetko išlo v pohode, až zrazu toto. Nemôže to byť napríklad LUCASom? Skrat v motore byť nemôže, keď to chodí.
Neviem, čím to môže byť. Mal som celé stierače vonku, zrepasoval ich, všetko išlo v pohode, až zrazu toto. Nemôže to byť napríklad LUCASom? Skrat v motore byť nemôže, keď to chodí.