skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dlouhý nebo Grabiec
prohledat
30 příspěvků (zobrazeno 1 až 30) od 03.12.2007 do 15.04.2009, založil/a ladis130rs
-> Rom3l: To je težké říct bude se to lišit dle podle použitého materiálu, jak druhu tak průměrů a podle složitosti konstrukce.
-> Rom3l: Lada VFTS 40,5 kg
-> Bedřich: ok,díky :-)
a váhově by se to mohlo pohybovat kolik?
a váhově by se to mohlo pohybovat kolik?
-> Rom3l: 11 523 nebo Cr-Mo.Ale přesné složení Cr-Mo snad ví jenom oni.
ahoj
doufám že nedělám blbost a vytahuju takhle starý téma ale zajímalo by mě z jakýho materiálu to uvedení pánové vyrábějí?a kolik to tak zhruba může vážit?
doufám že nedělám blbost a vytahuju takhle starý téma ale zajímalo by mě z jakýho materiálu to uvedení pánové vyrábějí?a kolik to tak zhruba může vážit?
-> Bery: Děkuji, zbytek si snad nějak dohledám.
-> Bedřich: dlouhý posílá-pokud to auto už dělal a má podlkady jak co naohybat
Mohl by mi někdo z vás prosím poskytnout informaci, který z těchto dvou pánů posílá naohýbané trubky na výrobu rámu?Myslím, že to jeden z nich dělal jen nemůžu dohledat který.Popř. kontakt.
Děkuji.
Děkuji.
-> lukáš Prodl: No právě na historika je homologovaný jednoduchý rám a ten se do 15 000,- vejde, protože podle homologace musí mít jen 6 patek a žádné vaření do předních zvonů atd.
-> venni: to budeš koukat
ale vidím to tak na rok a půl než to bude hotový podle představ

-> Gemini: to asi wrcčko má nic moc rám,když jsi ho neviděl a vařil ho Dlouhý,co...
Grabiec, podla toho co som videl 2 auta
-> Honza5: hele,by mě zajímalo s čím ještě přijdeš....za chvilku už z toho budeš mít čistokrevnýho závoďáka 

-> lukáš Prodl: a veteránskej není podle přílohy J

kde jto vydel za 15 tisic ram podle přilohy j, to stoji vetarancky ram 

-> Honza5: kolem 15 000
Ahoj, měl bych otázku na kolik tak vyjde pěkný rám dle přílohy J do 130 na rally historických automobilů? Díky
-> lukáš Prodl: tyvoe to je fakt masakr 

-> lukáš Prodl: To je švabach nebo hebrejština?
kdys neni sezona tak nestiha delat, ale kdys je sezona tak stiha delat ramy ale ja mencova prace se my moc neliby, ale grabiec pace je lepci, ale takovej ram podle prilohy j taky heska ale musi byt vymlazlenej

No já to dovezl v pátek k Němcům a v pondělí jsem to měl doma

ahoj ja myslim ze je dobrej martin grabiec. a dela hesky prace musim do chvalit 

tak sem domluvenej s dlouhym na leden
-> Bery: ja mel truby za 4dny pripravene na vyzvednuti :)
jinak je to fakt asi o tom kam to mas bliz a kdo da lepsi termin
jinak je to fakt asi o tom kam to mas bliz a kdo da lepsi termin
já to měl blíž do Hrdlořez a čekal jsem 4týdny...tenkrát:-)
u pana Dlouhyho jsme nachavali delat ram ted nedavno,ze tri tydnu byly nakonec dva mesice,ale zase vysledek za to stoji,no nicmene potvrzuji Sakyho slova ze prace ma ted vic nez dost
-> Saky: Nemci su na tom neni s casom o moc lepsie co mam informaciu
no to je jednoduche oba jsou dobri tak muzes vybirat podle mista MB verzus Zlin a hlavne podle toho kdy to potrebujes nebot treba Dlouhy absolutne nestiha...
Ahoj kluci, chci v nejblizší dobe odvezt kastli skody 110r na vyramovani,koho by ste mi doporučily z techto dvou?dekuji za všechny nazory....